Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chinaglia
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Chinaglia » 28 apr 2023, 01:02

lumani je napisao/la:
28 apr 2023, 01:00
Chinaglia je napisao/la:
28 apr 2023, 00:58
lumani je napisao/la:
28 apr 2023, 00:51

Neka vrate Lasa ,lik ozdravio..
dogovorio s bayernom
Još nije zvanično.
pa bas moras biti smrad da pogazis svoju rijec, posebno nakon sto si imao zdravstvenih problema i oni su ti dali priliku da ponovo treniras

svakakvih ljudi ima, nikad se ne zna...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 apr 2023, 07:31

Pa ocekivano zaostali komentari od ovih intelektualaca. Ali sam se dotle doveo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 28 apr 2023, 08:03

Sinoc su sudije odradile svoj posao. Popisana imena ce biti kaznjena. Danas je samo potvrda visine kazne, a prema pravilima ce ici po spisku. Na spisku su Yabusele, Deck i Musa, a s druge strane Panter, Exum, Lesort i Leday. Prema nezvanicnim najavama ako ce se ici po opisu pravila, Deck, Musa, Exus, Lesort i Leday bi trebali biti kaznjeni minimalno 1 utakmicu, a max 3...sto bi znacilo da ovu seriju izmedju ova 2 kluba najvjerovatnije vise nece igrati. Kazna za Pantera bi po pravilu trebala da se krece od 3 do 5 utakmica, sto ispada je za njega svakako sezona zavrsena, dok se Yabusele moze suociti sa minimalnom kaznom od 5 utakmica do 2 mjeseca zabrane igranja utakmkica u tom takmicenju. 2 mjeseca kalendarskog takmicenja, sto znaci da bi se prenijelo na narednu sezonu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2023, 08:35

Kakav glupan je ovo dijete, nestvarno fakat :rol:
naprijed rejal

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 28 apr 2023, 08:43

Kao što napisah ranije da mu je bolje da ne ide tamo zbog budala

https://www.klix.ba/sport/kosarka/navij ... /230428006

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 apr 2023, 08:49

Sarmica je napisao/la:
28 apr 2023, 08:43

Uozbilji se brate kidare mu komentarisu post
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 apr 2023, 08:56

Sarmica je napisao/la:

To su isto pisali i Xhaki pred utakmicu u Novom Sadu, pa lik jos gol zabio tamo. Djecija posla, mogu samo ko majmuni urlikati s tribina, klosirali krivoslavni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2023, 08:58

Sta mogu uradit? Mogu ga jedino podojit, vidis da jedan lik pise po 10 postova na tim slikama
naprijed rejal

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 28 apr 2023, 09:45

Musa je trebao uci u tucu kao muskarac i 100% ili nikako, ovo mu je ispalo bez veze.
dobre guzove ima Belma

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 apr 2023, 09:50

Dakle, popiješ batine i još ide suspenzija :urnebes: :urnebes:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 apr 2023, 10:01

Dočekao Bošnjo da pljuje po svom , jadno da ovakve tekstove stavljaju iz redakcije .

Dečko je mlad , reagovao ja instinktivno , potrčao da bude dio tima i u dobru i u zlu , al brzo se pribrao i iskontrolisao , ne vidim da je mahao nesto da bilo koga povrijedi ..... najlakše je bilo ostati po strani .

Ovaj šupak ga s leđa dohvatio i bacio , a vidi se da mu se i Musa tu praktično pustio i kontrolisano padao računajući vjerovatno da će biti kazna za ovoga...

Al Bošnjo daj pljujte maloo po njemu , a veličajte četničke smradove..srpska divljačka poluplemena koji svaku utakmicu velicaju Ratka Mladica !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2023, 10:03

:rol:
naprijed rejal

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 apr 2023, 10:09

nisam gledao tekmu, malo nesto samo poslije rukometa.
gledam ovo i ne vjerujem, ne znam ko mi je komicniji, musa ili onaj sto ga yabusele odvali od pod, ono je bas bolilo:-)

nego, ako kazne nabrojane igrace, eto sanse realu za pobjedu u beogradu:-)

bio sam ubijedjen da ce se real vratiti sinoc, ali pomocnik ocito bas nema blage veze. Meni je tesko svariti da to mi, laici vidimo mjesecima a ljudi u tako mocnom klubu ne vide. Tacno ce ga ostaviti da i ligu usere:-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2023, 10:17

Koji debil od novinara je napisao ovaj članak...

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 28 apr 2023, 10:26

Beko je napisao/la:
28 apr 2023, 09:45
Musa je trebao uci u tucu kao muskarac i 100% ili nikako, ovo mu je ispalo bez veze.
Ma Musa je još uvijk djećarac i to će i ostati, koji se valja po podu ako prođeš kraj njega. Ne možeš ga uzimati za ozbiljno. Ali neka ga.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 apr 2023, 11:03

mostar_mo je napisao/la:
28 apr 2023, 10:01
Dočekao Bošnjo da pljuje po svom , jadno da ovakve tekstove stavljaju iz redakcije .

Dečko je mlad , reagovao ja instinktivno , potrčao da bude dio tima i u dobru i u zlu , al brzo se pribrao i iskontrolisao , ne vidim da je mahao nesto da bilo koga povrijedi ..... najlakše je bilo ostati po strani .

Ovaj šupak ga s leđa dohvatio i bacio , a vidi se da mu se i Musa tu praktično pustio i kontrolisano padao računajući vjerovatno da će biti kazna za ovoga...

Al Bošnjo daj pljujte maloo po njemu , a veličajte četničke smradove..srpska divljačka poluplemena koji svaku utakmicu velicaju Ratka Mladica !
Ne znam sto te to iznenađuje, ovo podneblje je puno isfrustrianih likova kojima je internet dao mogućnost da budu primjeceni. U stvarnosti su toliko bitni da jednog dana kad ih ne bude spominjati ce ih uza rodbina jedno vrijeme i to je to. Ne mogu podnijeti niciji uspijeh pa hrane svoj ego pljuvanjem, omalozavanjem nekoga ko je sa 16 ostvario sto oni nece za zivota. Nisu ni svjesni koliko je ovom momku bilo potrebno truda i odricanja da bi danas bio u jednom od najvećih europskih klubova.

U ostalom citav incident je prenapuhan pa i ovi naslovi u kojima je Musa kao pretucen su smijurija, bitno je da ljudi kliknu i otvore clanak a to sto sadržaj nema veze sa naslovom najmanje je bitno.

Te simpatije pojedinih Bosnjaka spram Beogradskih klubova su za izučavanje, fenomen ljudske prirode. Da se razumijemo nisam za bilo kakvu mrznju, ne smeta mi niciji uspijeh pa ni Partizanov.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 apr 2023, 11:11

Sarmica je napisao/la:

Ma mogu mu popusit jedino. I njemu i ostalim iz Reala. Sad ce osiguranje biti na jos vecem nivou. Ako ovi idioti od navijaca iz Partizana urade sta zestoko, mogao bi im klub biti izbacen iz Eurolige, mada sumnjam
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 28 apr 2023, 11:28

Nevjerovatno, ali na Tviteru cijela europska kosarkaska javnost je na strani Partizana, a mnogi poznati europski novinari indirektno pozivaju na linč Realovaca u Beogradu, sa Tvitivima tipa " Ne bi im bio u koži", "zasližili su pakleN doček", "Real ne zna da gubi"".

Zar je moguce da Real nema prijatelja u Europi i da svi forsiraju Partizan i navijaju da ih zgromi u BG?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 apr 2023, 11:38

Ma nije poenta u tome ko sta cita nego kako to tumači i dozivljava.

U ostalom vise je naglasak na pojedincima koji pljulju po momku, dakle nije kritika upitna, odigrao ispod nivoa koji se ocekivao ok, svi to mozemo primijetiti. U ostalom tesko je izdvojiti bilo koga iz Reala da je odigrao na nekom vrhunskom nivou ove dvije utakmice s posebnim akcentom na odbranu i ako smo i u napadu vidjeli dosta indijanstine i more isforsiranih suteva i individualnih akcija.

Predstavlja se ovdje kao mekušac jer je zavrsio na parketu dva puta i ako je oba puta evidentno s razlogom zavrsio na istom. U prvom meču ga je Punter bukvalno odgurno i to dovoljnim intenzitetom da zavrsi na podu. Sinoc je na parketu zavrsio nakon nepropisnog bloka Smajlagica koji je i fizički jaci pa opet se ne moze reci da je nesto glumatao.

Ja se fakat trudim da budem objektivan kad govorim o ovom momku, cinjenica da su ga sudije poprilično tetosile ove dvije tekme nema veze s mojim simpatijama spram njeg.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 28 apr 2023, 11:42

Hezonja je namjerno udario Musu, sad gledaam, ono nije slučajno, smeće. Lik je Partizanovac.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 17 gostiju.