letsgofighter je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:27Ja cu se pridruziti kolegi iznad, bolje da niste dosli !

letsgofighter je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:27Ja cu se pridruziti kolegi iznad, bolje da niste dosli !
Ne brukajte sa tim glupostima poveli koga su stigli. Pogledajte ranija gostovanja Manijaka. Trebinje, Banovici i gradacac radni dan po 200 ljudi. Prosle sezone Prijedor 300+. Petak radni dan Prijedor krcat kavez. Sto ne bi u BL krenulo 350-400 ljudi. To sto vas za vikend u siroki od 100 to je do vas i govori na cemu ste.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 apr 2023, 01:33Daj ne seri majke ti. Sigurno ce FK u saopstenju navesti “ vratilo nam navijace zbog svega i svacega”.1921ferroviere je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:18ja te molim da izdvojis 15 sekundi svog vremena i procitas na FKZ saopstenje sto su vraceni, pokusaj natjerat mozak da shvati razlogLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:05Ocekivao sam od manjejakih da ce ovo gostovanje odraditi top, ali su ispali telad. Prvo, odlicna brojka je krenula za BL, nema sta. Drugo, kad je vec odlicna brojka, kada ste nahajcali i kurtu i murtu da ide, koji ce vam qrac sve i svasta po kombijima/busevima ? Eto vi niste znali da ce vas vratiti Srpska policija cim vam nesto nadju.. daj molim te.
I bolje sto niste dosli na kraju, generalno gledajuci..
vrhunac desavanja u BL bi bilo bacanje kamenja na autobuse
drhte noge i ruke…
Jos smjesnije je “ digao se grad na noge”. Derbi je, fin dan, logicno da ce narod doci na stadion.
Pa sta je na zadnjoj grbavici bilo ? Lesevi su tad namjesteni na nemilost pi*cki sa juga, da ih bombarduju cim stignu.. jos ih policija pustila da udju.. tad je moglo sve, tad nije bilo indicija za nerede ? Pusti pricu, manijaci su ispali debili bez obzira na brojku koja je krenula. Naslo im je sve i svasta i vratilo ih, usrali se ljudi da ce belaja biti i posteno, potezes za svim resursima koje imas. Ali ova saopstenja od FKZ, daj molim te.
Na to sve me ne bi cudilo da su povukli danas na gostovanje likove koji veze s vezom nemaju sto se tribine tice, al vaze za “ ludjake” .
Priznajte, krenuli jeste sa ozbiljnom brojkom, ispali ste debili jer ste ponijeli sve i svasta sa sobom jer ste se usrali, murija vas zbog istog vratila i dobro.
Nije tačno, Feđa je poentirao nakon sudijske lakrdije u BL
Pa nemoj biti dijete, najbolje da je saopštenje FKŽ mjerodavno, pustite tu priču, manijaci su dolazili spremni na apsolutno sve. Na osnovu poslednjeg gostovanja na Grbavici, znalo se da će i najmanji kamenčić, i najmanji promil alkohola biti dovoljan policiji da okrene autobuse, prema tome, niste samo ispali glupi nego i naivni.1921ferroviere je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:18ja te molim da izdvojis 15 sekundi svog vremena i procitas na FKZ saopstenje sto su vraceni, pokusaj natjerat mozak da shvati razlogLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:05Ocekivao sam od manjejakih da ce ovo gostovanje odraditi top, ali su ispali telad. Prvo, odlicna brojka je krenula za BL, nema sta. Drugo, kad je vec odlicna brojka, kada ste nahajcali i kurtu i murtu da ide, koji ce vam qrac sve i svasta po kombijima/busevima ? Eto vi niste znali da ce vas vratiti Srpska policija cim vam nesto nadju.. daj molim te.
drhte noge i ruke…
Ponavljam, vraceni su zato sto se „nije mogla omoguciti sigurnost gostujucih navijaca“. Otkud ti znas da se nosilo sve i svasta? Ko se bolan Lesinara boji?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 apr 2023, 01:33Daj ne seri majke ti. Sigurno ce FK u saopstenju navesti “ vratilo nam navijace zbog svega i svacega”.1921ferroviere je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:18ja te molim da izdvojis 15 sekundi svog vremena i procitas na FKZ saopstenje sto su vraceni, pokusaj natjerat mozak da shvati razlogLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:05Ocekivao sam od manjejakih da ce ovo gostovanje odraditi top, ali su ispali telad. Prvo, odlicna brojka je krenula za BL, nema sta. Drugo, kad je vec odlicna brojka, kada ste nahajcali i kurtu i murtu da ide, koji ce vam qrac sve i svasta po kombijima/busevima ? Eto vi niste znali da ce vas vratiti Srpska policija cim vam nesto nadju.. daj molim te.
drhte noge i ruke…
Jos smjesnije je “ digao se grad na noge”. Derbi je, fin dan, logicno da ce narod doci na stadion.
Pa sta je na zadnjoj grbavici bilo ? Lesevi su tad namjesteni na nemilost pi*cki sa juga, da ih bombarduju cim stignu.. jos ih policija pustila da udju.. tad je moglo sve, tad nije bilo indicija za nerede ? Pusti pricu, manijaci su ispali debili bez obzira na brojku koja je krenula. Naslo im je sve i svasta i vratilo ih, usrali se ljudi da ce belaja biti i posteno, potezes za svim resursima koje imas. Ali ova saopstenja od FKZ, daj molim te.
Na to sve me ne bi cudilo da su povukli danas na gostovanje likove koji veze s vezom nemaju sto se tribine tice, al vaze za “ ludjake” .
Priznajte, krenuli jeste sa ozbiljnom brojkom, ispali ste debili jer ste ponijeli sve i svasta sa sobom jer ste se usrali, murija vas zbog istog vratila i dobro.
Je l to u busu bio Leonida sa 400 Spartanaca?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:17Manijaci prejaki![]()
Skupiti 400 ljudi u cetvrtak je za naklon svakog pravog navijaca![]()
Sta kazu oni indijanci iz Banjaluke bolje je sto niste dosli![]()
Au brateletsgofighter je napisao/la: ↑28 apr 2023, 08:27dejavu je napisao/la: ↑28 apr 2023, 07:18letsgofighter je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:27
Ja cu se pridruziti kolegi iznad, bolje da niste dosli !![]()
![]()
Zacrnilo se na istoku mašala![]()
Najgore kad se čovjek umisli...pa ladan tuš1921ferroviere je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:43![]()