FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gigović i Kazlagić su vec dugo na glasu kao sudije koje se delegiraju samo kada su specijalni zadaci u pitanju, vidjecemo. Opet je sve do nas.
Kad nam je zadnji put sudio?
Puno bjezi Borac i nama i Sirokom, a nemamo veze ni sa Slogom ni sa Leotarom. Mislim da nece biti potkradanje bilo kojeg tima, ali sa Gigom je sve moguce. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Bravo za komentar. Nesto slicno sam napisao ali isto mislimohibrid je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:10Pratim ova vasa prepucavanja vec duzi period i ne zelim da se mijesam i zauzimam strane, al stvarno ne mogu da vjerujem kakvih sve primitivaca i dusmana ima. Pa neko sa strane kada vidi, ili se ibreti ili nam se smije. Po uvredama i razmisljanjima pojedinaca bi se reklo da je vecina tih istih balavurdija ili cak sta vise lazni profili koji zele da zavade navijace. Ako ste pravi navijaci Sarajeva kao sto se izjasnjavate treba stid i sram da vas bude sta pisete jedni drugima, mene nekada stid bude sta procitam od pojedinaca. Nama niko drugi nije veci dusman, nego sto smo mi sami sebi. Ako se vec ne slazete sa necijim misljenjem, cemu ponizavanje i vrijedjanje, kao djeca u pubertetu.
Nadam se da ce ova situacija sto prije proci i da cemo ponovo biti svi kao jedan !

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Hebo mater buraz, ti sve znas. Ukrasce te Rusi za kakav eksperiment, pazi se.Antikloc je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:28Odavno vidjena,pa pitanje sta je odavno. Mnogo jacu seriju smo imali pod Gospodinom Vinkom Marinovicem,prije dvije sezone. Odnosno zadnji put kad smo imali normalno finansiranje i stanje u klubu. Rezultati Mirzi i nisu cemu,imas dva domaca poraza i dva domaca remija. Osim poraza od zrinjskog zbog jacine protivnika i specificnih okolnosti prvog meca ostali nesuspjesi kuci su protiv objektivno slabijih timova. Imas i pobjedu protiv TC poslije uzasne igre i odlucujucih greski sudija. Tako da ne treba dizati u nebesa Mirzin ucinak. Na nas plasman,penjanje na tabeli ima vazan ako ne i odlucujuci uticaj proljetni rezultatski krah zeljeznicara i Sirokog. Druga vazna stvar,Mirza ima ( po TM ) najskuplju ekipu lige a na stranu TM imamo po svakom mjerilu najkvalitetniju ekipu lige uz zrinjski. Pa ako igras protiv ekipe koja je cjenovno 3x ispod tebe ( Sloboda,Sloga ) pobjeda je normala a sve ostalo je teski poraz.forgempp je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:22Covjek napravio seriju rezultata kakva odavno nije vidjena u klubu i to sve po gostovanjima fakticki (sem predzadnjeg meca) i neko bi ga tjerao, stvarno ne razumijem zasto, ima i vise nego odlicne rezultate.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:28
Kakva bolan garancija, nisu Horde levati da se neko igra s njima. Zahtjevi su jasni, smjena Mirze i Ayle odmah. Ne sutra, ne za mjesec, ne na kraju sezone. Odmah. Onog trenutka kad budu bivsi, Horde ce se vratit.
Klub je klub, navijaci su navijaci. Trebaju da se znaju granice.
Mirza sigurno nije kalibar,koji bi nam omogucio borbu za prvaka,da ne kazem dominaciju u domacem prvenstvu,kao ni napad na grupe i ucesce u istim. Daleko od toga.
Mirza je prijelazno i jeftino rjesenje u trenucima finansijske krize. I pogresno naravno,jer se trebao uzeti u obzir prilikom dovodjenja i njegov narusen odnos sa navijacima ! Plan je od pocetka da Mirza ide na ljeto. Sada kad prodamo Dala,jos ce se rijesiti finansijki talovi s gazdom i Mirza se moze pakovati.
To odgovara i Mirvahu,kao egomanijaku i megalomanu-Mirza mu nije dovoljno zvucno ime. Njemu je san i cilj da dovede neko zvucnije ime na klupu i on prvi je cvrsto odlucen da se rijesi Mirze. Samo da skupi pare za to . Od prodaje Dala,para od Vladana ili ako uspije izmoljakati od Tana ,jos kakvu paru.
Ajlah je veci problem,ona je njemu sve,ona mu daje sve. Da je ostavi bez para i uticaja je nemoguce. Trebao bi joj naci neku drugu dobro placenu funkciju u klubu a to je pitanje je li moguce.
U svakom slucaju,valjalo bi sjesti s Mirvahom,mozda dogovoriti primirje,no to zavisi od njega,od njegovog pokazivanja dobre volje i spremnosti na dogovor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Široki Brijeg nije u formi u kakvoj je bio ranije, ali je pobjedom nad Veležom dao jasnu poruku da ne odustaje od trećeg mjesta i plasmana u Evropu. Sada je samo bod razmaka između trećeplasiranog Sarajeva i četvrtoplasiranog Širokog, a u igri za poziciju broj 3 su i Željezničar s 42 te Velež s 41 bodom.
Širokobriježani su se već prijavili na stadionu Asim Ferhatović Hase i to sinoć u 21:47 uz poruku: "Nastavljamo borbu".
Interesantno da je u pozadini najavne fotografije stadion Željezničara, Grbavica. Nije valjda da su u NK Široki Brijeg zaboravili izgled Koševa? Čisto sumnjamo, s obzirom na to koliko puta su imali priliku da igraju na njemu.
Širokobriježani su se već prijavili na stadionu Asim Ferhatović Hase i to sinoć u 21:47 uz poruku: "Nastavljamo borbu".
Interesantno da je u pozadini najavne fotografije stadion Željezničara, Grbavica. Nije valjda da su u NK Široki Brijeg zaboravili izgled Koševa? Čisto sumnjamo, s obzirom na to koliko puta su imali priliku da igraju na njemu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Spremaju X da se Bojac ne sekira do kraja. Ali ja mislim da mi to pobjedjujemo, Siroki je bezveze ekipa, a mi smo u naletu. Nas jedino Velez moze zaustaviti i mozda siromasi da x izvuku na valjanje i jaukanje.
-
- Kontakt:
Ni ja ne vidim sto bi navlačio nekom u ovoj utakmici, mozda nakon svih sranja sto je napravio ovu ga poslali da sudi normalno. On zna suditi, al kad dodje s zadatkom onda si nagrabusio. Do sad je gurao klubove iz RS a ovdje vidjecemo

Moglo bi to biti ok za nas

Taman uhvatismo ritam i Gigovica poslase... Nista, ko prezivi pricat ceMortemHz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:57Prvu utakmicu 29. kola i jedinu u sutrašnjem programu igrat će na Koševu Sarajevo i Široki Brijeg. Glavni sudija ovog susreta biti će Miloš Gigović iz Gradiške.
Kontroverznom sucu pomagat će Arnel Novalić iz Doboj Istoka, te Marko Zelenika iz Mostara, dok će Dragan Petrović biti četvrti sudija. Meč počinje u 20:30.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
E jesmo picke ako u utakmicu ulazimo sa misljenjem o sudiji i kako ce suditi. To nam je uvijek glavni izgovor. 80% sudija sa liste nam ne odgovara i imamo manu cim se neko delegira.
Eto ne znamo da su nam sudije generalno lose, al opet iznova i iznova se cudimo na delegiranju. Evo da sami biramo sudiju ne znamo koga bi odabrali
Eto ne znamo da su nam sudije generalno lose, al opet iznova i iznova se cudimo na delegiranju. Evo da sami biramo sudiju ne znamo koga bi odabrali
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Auuuu biće yebavanja matere u subotuu
usrat ce se gigovic kad zagrmi 10 milja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kad napišu za ovog smrada da je gospodin ja bi sebi oči iskopao. Gospodin koliko su i Jagodic i Maksimović gospoda.Antikloc je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:28Odavno vidjena,pa pitanje sta je odavno. Mnogo jacu seriju smo imali pod Gospodinom Vinkom Marinovicem,prije dvije sezone. Odnosno zadnji put kad smo imali normalno finansiranje i stanje u klubu. Rezultati Mirzi i nisu cemu,imas dva domaca poraza i dva domaca remija. Osim poraza od zrinjskog zbog jacine protivnika i specificnih okolnosti prvog meca ostali nesuspjesi kuci su protiv objektivno slabijih timova. Imas i pobjedu protiv TC poslije uzasne igre i odlucujucih greski sudija. Tako da ne treba dizati u nebesa Mirzin ucinak. Na nas plasman,penjanje na tabeli ima vazan ako ne i odlucujuci uticaj proljetni rezultatski krah zeljeznicara i Sirokog. Druga vazna stvar,Mirza ima ( po TM ) najskuplju ekipu lige a na stranu TM imamo po svakom mjerilu najkvalitetniju ekipu lige uz zrinjski. Pa ako igras protiv ekipe koja je cjenovno 3x ispod tebe ( Sloboda,Sloga ) pobjeda je normala a sve ostalo je teski poraz.forgempp je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:22Covjek napravio seriju rezultata kakva odavno nije vidjena u klubu i to sve po gostovanjima fakticki (sem predzadnjeg meca) i neko bi ga tjerao, stvarno ne razumijem zasto, ima i vise nego odlicne rezultate.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:28
Kakva bolan garancija, nisu Horde levati da se neko igra s njima. Zahtjevi su jasni, smjena Mirze i Ayle odmah. Ne sutra, ne za mjesec, ne na kraju sezone. Odmah. Onog trenutka kad budu bivsi, Horde ce se vratit.
Klub je klub, navijaci su navijaci. Trebaju da se znaju granice.
Mirza sigurno nije kalibar,koji bi nam omogucio borbu za prvaka,da ne kazem dominaciju u domacem prvenstvu,kao ni napad na grupe i ucesce u istim. Daleko od toga.
Mirza je prijelazno i jeftino rjesenje u trenucima finansijske krize. I pogresno naravno,jer se trebao uzeti u obzir prilikom dovodjenja i njegov narusen odnos sa navijacima ! Plan je od pocetka da Mirza ide na ljeto. Sada kad prodamo Dala,jos ce se rijesiti finansijki talovi s gazdom i Mirza se moze pakovati.
To odgovara i Mirvahu,kao egomanijaku i megalomanu-Mirza mu nije dovoljno zvucno ime. Njemu je san i cilj da dovede neko zvucnije ime na klupu i on prvi je cvrsto odlucen da se rijesi Mirze. Samo da skupi pare za to . Od prodaje Dala,para od Vladana ili ako uspije izmoljakati od Tana ,jos kakvu paru.
Ajlah je veci problem,ona je njemu sve,ona mu daje sve. Da je ostavi bez para i uticaja je nemoguce. Trebao bi joj naci neku drugu dobro placenu funkciju u klubu a to je pitanje je li moguce.
U svakom slucaju,valjalo bi sjesti s Mirvahom,mozda dogovoriti primirje,no to zavisi od njega,od njegovog pokazivanja dobre volje i spremnosti na dogovor.
Veća gospoda su Mulalić i Dudić
-
- Kontakt:
Dobit široki i ocistit kartone. Nama su kljucne dvije utakmice kuci široki i željeznicar
Bilo bi idealno da na barem jednoj od utakmica Velež-Borac i Željo-Igman prođe X2 

Ja isto ne vjerujem da je po zadatku, nego da ce sudjenje biti korektno. Samo da mi budemo pravi i na visini zadatkabordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:21Ni ja ne vidim sto bi navlačio nekom u ovoj utakmici, mozda nakon svih sranja sto je napravio ovu ga poslali da sudi normalno. On zna suditi, al kad dodje s zadatkom onda si nagrabusio. Do sad je gurao klubove iz RS a ovdje vidjecemo![]()
.
Moglo bi to biti ok za nas![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vazda isto.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:45E jesmo picke ako u utakmicu ulazimo sa misljenjem o sudiji i kako ce suditi. To nam je uvijek glavni izgovor. 80% sudija sa liste nam ne odgovara i imamo manu cim se neko delegira.

Kad vidim da se napiše par stranica o sudijama, muka mi bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.