Ne prijetim ni ja, samo demantujem lazne navode

Eo čekam pola 1 dzuma laganiniexFighter1926 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:22Angal septolete, prolazi odmah.
Odlican, danas sloboda.
Ti?
To legendo, obidji nekad i Ferhadiju, mozda i jedna od najljepših dzamija u regionuDovoljan je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:29Eo čekam pola 1 dzuma laganiniexFighter1926 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:22Angal septolete, prolazi odmah.
Odlican, danas sloboda.
Ti?
Imam nijet obic sve sto su obnovljene samo bi mi trebala 3 godišnjaexFighter1926 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:34To legendo, obidji nekad i Ferhadiju, mozda i jedna od najljepših dzamija u regionuDovoljan je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:29Eo čekam pola 1 dzuma laganiniexFighter1926 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:22
Angal septolete, prolazi odmah.
Odlican, danas sloboda.
Ti?![]()
Respekt za tebe, prvi si koji je rekao manje od 400.Tempero je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:27Nije naduvavanje cifre. Kada vec znate izvjestaje policije, trebali ste ih pitati tacan broj i koliko je kombija islo sa busevima. Izmedju 350 i 400.Suvorov je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:19Zeljeznicar u onom saopstenju spominje samo buseve, Manijaci su u najavi gostovanja pisali da je prevoz organizovan busevima, a i policija je mislim zabranila kombije i auta za ovo, kao i jos neka gostovanja.
Cak se i na slici vide samo busevi i policijski kombiji, marice.
Nema potrebe za naduvavanjem cifre, oko 300 ljudi je lijepa brojka.
"Nikola Komazec... Kad sam doš'o, hajmo iskreno - čovjek je bio nespreman. Vi to znate, svi koji pratite Slogu (da, rekao je Slogu, op. a)
A gore se cudi sto mu navijaci daju podršku SlogiBazinga12345 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:26"Nikola Komazec... Kad sam doš'o, hajmo iskreno - čovjek je bio nespreman. Vi to znate, svi koji pratite Slogu (da, rekao je Slogu, op. a)![]()
Pranjić opleo po navijačima: "Možemo ispasti, a ti daješ podršku Slogi, meni to nije normalno"
Bazinga12345 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:26"Nikola Komazec... Kad sam doš'o, hajmo iskreno - čovjek je bio nespreman. Vi to znate, svi koji pratite Slogu (da, rekao je Slogu, op. a)![]()
Pa nije završio iz Bayerna u 3. hrvatskoj ligi. Tamo je bio igrač, a u Hrvatskoj onda započeo trenersku karijeru
Nebeski narodNe znam da li je napisano ali za vrijeme utakmice su navijači Borca čitavu utakmicu dozivali našeg trenera imitirajući srebreničanina koji doziva sina Nermina na poznatom klipu iz rata. Pored drugih nacionalističkih "normalnih" ispada. Naravno ovo delegat nije ništa zabilježio, to prenose naši predstavnici kluba koji su bili. Izjava trenera kojom hvali ambijent je bila ironična da ne bude zabune.
Šta drugo od genocidaša očekivati?J.eb.o im Holbruk majku poremećenu!ferroviere87 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:54Nebeski narodNe znam da li je napisano ali za vrijeme utakmice su navijači Borca čitavu utakmicu dozivali našeg trenera imitirajući srebreničanina koji doziva sina Nermina na poznatom klipu iz rata. Pored drugih nacionalističkih "normalnih" ispada. Naravno ovo delegat nije ništa zabilježio, to prenose naši predstavnici kluba koji su bili. Izjava trenera kojom hvali ambijent je bila ironična da ne bude zabune.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.