FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

Legolas
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Legolas » 28 apr 2023, 10:27

Današnji nogomet se i igra preko krila i bekova a u želji nijedna akcija preko tih bokova, možda i najslabije karike u timu su na tim pozicijama.
Na ljeto dovesti nekoga ko je provjeren na tim pozicijama bekova i onda se i može nešto očekivati

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 28 apr 2023, 10:32

Virtu4l je napisao/la:
28 apr 2023, 10:16
Lewy21 je napisao/la:
28 apr 2023, 10:13
Jedini mi imamo igrace koji protivnicima dodaju lopte, to niko drugi ne radi.
Legendo, Šerbečić je pretprošlo kolo u maniru Pirla dodao protivniku u prazan prostor prema svom golu pa ga je sudijska lakrdija spasila.
Ma svako ima svoje Maguire situacije ali razlika je u tome sto se bilo gdje drugo prica o tome, nabija se na nos, ismijava se taj igrac, bilo gdje drugo se to smatra velikim problemom, samo je kod nas to normalno, svaku utakmicu nasi igraci nonsalantno prodaju lopte.

Jesi ti vidio prije prvog gola sinoc koliko im je lopti prodano? Ljudi nisu znali gol zabit ali nasi su im dodavali lopte dok ne zabiju. I kod nas je to "hajde sta sad zivot ide dalje", negdje drugo se drugacije reaguje na te stvari, neko mora zaplatit.

Kakve picke od igraca, mrzim sve i jednog.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 28 apr 2023, 12:02

Željo - Igman 1:0
Željo - Velež 0:0
Sarajevo - Željo 0:1
Željo - Posušje 3:1
Sloboda - Željo 0:0

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 28 apr 2023, 12:02

Nakon prospavane noći, valjdaje glava je bistrija kažu. Mada jučer sasvim očekivan razvoj događaja, od ničim izazvane zabrane legalnog dolaska naših navijača na stadion u Šeher BL sa ciljem velike podrške našem klubu, do razvoja događaj na terenu uključujući rezultat pa čak i izjave šefa struke koju sam upravo zamišljao tako nekako.
Znamo već danima da je za nas puno puno važnija utakmica naredno kolo protiv Igmana kao i on kolo iza sa Veležom pa u slučaju dva vezana dobra rezultata imamo jakih razloga da konačno odemo na jedno lokalno gostovanje puni optimizma (derbi s jufkama).
U neku ruku je dobro da smo sinoć zijanili, jer uzeti svakako nismo mogili, da smo čak odigrali i na ne znam kakvom nivou, sudija bi to priveo na kraju po već pripremljenom scenariju, a i sa iksom bi nam se naklatili na kosti i vjerovatno nas klali sudijskim odlukama u narednih nekoliko krucijalnih utakmica, a to nam najmanje treba.
Suvišno je trošiti riječi o jedinoj svijetloj tački u klubu zadnjih godina, našoj braći sa tribine ali i općenito tribina, jer nije samo grupa u pitanju već cijeli pokret i plava nacija u cijelini koji dišu kao jedan. Onakva cifra, bez posebnog hajpa, mobilizacije, u sredini radne sedmice, na gostovanje na kojem znaš da gubiš 90 %, možemo samo mi na ovim prostorima.
Ko nije mogao otići, imao je priliku da doprinese na svoj način i pomogne odlazak.
Sad malo o našem klubu, Football-u i plavim damama. Nisam bio za tjeranje Edisa u onom momentu i trenutku i pod onim okolnostima, ali kada je već ispalo tako, znamo da ovog sad trenera moramo istrpiti do kraja pa šta god se desilo.
Mi u Evropu možemo otići jedino uzevši u obzir da je čitava liga presmiješna, svi ostali timovi su koma, igrači su im spadala i što bez obzira koliko god imali stabilne finansijske situacije u odnosu na nas nisu ništa manji levati niti nešto aman bolji od nas.
Hajmo ići iz tekme u tekmu, pa možda se otvori. Zakon brojeva govori da bi nas konačno trebao krenuti dobar niz. Znam da su igrači indisponirani, znam da ih qurac za sve konstantno boli, znam da ne znaju, al majka mu stara, odigrajte ovih 5 utakmica kako treba i za nas ćete biti heroji.
Ne bih im držao nikakve motivacione govore, ne bih radio nikakve posebne treninge. Pred derbi bi ih gladne i žedne potrpao u autobus i odveo do pred Banjaluku. Tu bih gladne i žedne držao 3 sata pa nazad u autobus za Sa. E onda rekao ovako je vašem generalnom sponzoru, onima koji vam daju hljeb u ruke, sad ćete takvi istrčati na teren i pokazati kako se gine za Želju, za plavu naciju.
Nek odigraju ove preostale utakmice najbolje što znaju i muški, a poslije ćemo da sravnjavamo račune . . .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 12:07

ExBlueone je napisao/la:
28 apr 2023, 12:02
Ne bih im držao nikakve motivacione govore, ne bih radio nikakve posebne treninge. Pred derbi bi ih gladne i žedne potrpao u autobus i odveo do pred Banjaluku. Tu bih gladne i žedne držao 3 sata pa nazad u autobus za Sa. E onda rekao ovako je vašem generalnom sponzoru, onima koji vam daju hljeb u ruke, sad ćete takvi istrčati na teren i pokazati kako se gine za Želju, za plavu naciju.
:bow: :bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 28 apr 2023, 12:14

Daj ne budite takvi, igrači su ispoštovali sve što je laptop trener tražio od njih za ovu utakmicu. Idemo dalje, slijedi Barce, onaj Igman iz Konjica ..

slika

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 28 apr 2023, 12:28

Virtu4l je napisao/la:
28 apr 2023, 09:17
Mana je napisao/la:
28 apr 2023, 09:03
Da li je moguce da nama ni jedan trener ne valja? Ne kazem da je Basic nesto vau al nemozete nakon tri ili cetiri utakmice prosudjivati.
Na ovom forumu ti uglavnom pišu ljudi koji nemaju pojma o fudbalu, a još manje o organizaciji, sistemu, finansijama ili menadžmentu. To ti je preslikano stanje u kojem se nalazi naše društvo. Nejnepismeniji narod u Evropi, najzaostaliji i najzatucaniji, narod koji je sebi dozvolio da ga lažna profesorica Sebija i trezoraš Bakir jebu u mozak 15 godina.

Ti ljudi zauzmu jednu stranu i slijepo je brane u apsolutno svakoj situaciji. Šira slika ne postoji, dugoročno ne postoji, samo danas i eventualno sutra.

Juče smo mogli do boda, sudija jeste natezao i šiljio, ali nije mogo ništa više od tih pijačarskih natezanja jer nije imao priliku za nešto više. Bod smo izgubili onda kad je Bašić napravio izmjene, iz najbolje namjere, ali se ispostavilo da su pogrešne jer je ekipa koja je bila na terenu napokon uspostavila ravnotežu i bili smo ravnopravan protivnik.
Zato iskreno sa tobom volim imat i raspravu i sve, jer znas obrazlozit dosta stvari. I nije poenta u tome ko je u pravu, ko nije, Vec da se realno sagledaju stvari i pronadju rjesenja.

Po meni isto nije los bio potez uvesti Stilu i Krpu, Boga mi to je odlicna zamisao. Uvodis dva iskusna igraca, al to ti je tako okrene se sve u sekundi

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 28 apr 2023, 12:50

Amoah koji je dobar dio tekmi sa klupe usao ima vise golova od svih napadaca (Ara, Krpic Haracic i Beganovic). Ovu dvojicu je ispravno bilo odvesti, ali ne ide. To nam je najgore od svega za ovu zavrsnicu sezone, treba nam spic, malo ce prilika biti, svaka se kora iskoristiti.

Eno Juricic 15 golova u sezoni, prvi strijelac armenske lige, dao jos koji u Evropi. Da je ostao kod nas, imam osjecak da ne bi dobacio do 10 golova.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 28 apr 2023, 12:54

Hulahopka je napisao/la:
28 apr 2023, 09:07
Argentina je napisao/la:
28 apr 2023, 08:31
Hulahopka je napisao/la:
27 apr 2023, 23:38
Gledajući ranije kod trenera,Santos je imao probijanje,bio je koristan. Od kad je ovaj došao i izmislio mu.nesto da igra od čovjeka nema nijednog prodora. Uništio jedinog igraca koji može nešto..
Opet lazes i izmisljas.

Velez kup - probio stranu i asistirao za gol Beci
Siroki - probio stranu i izborio penal

U te dvije ucestovao kod gola.

Edisa 3 asistencije za 20+ kola, kod ovoga za 4 tekme 2 asistencije?! Ovo pisem jer ti branis Edisa zivotom, pa ako se vodis komentarom kojeg si dao, onda ces i ovo spomenuti i reci, ali naravno ti si debil i lazov i samo pometnju pokisavas napraviti na forumu.
Opet lazes i prodaješ muda pod bubrege. Izmislio poziciju Santosu,ne vidi se na utakmicama. Pri tome ima TRI PORAZA već. A ti si jedan obični trol ove teme,nece ti to poći za rukicom tom malom..
Pricamo o Santosu i prodorima, jer si ti to napisao prvu, a ja sam samo odgovorio na tvoje neistine.

Kod Edisa za 20+ tekmi ima 3 asistencije, ubio se probijajuci stranu po tebi😂 Sada u 4 tekme, ima 2 asistencije. Kontas li da si se provalio sa komentarom i napisao laz?

Prica o porazu Basica, da je los ili dobar, ili bilo koja druga tema, nije bitno za temu. Provalilio si se i slagao za Santosa, a neces da priznas, nego skreces s teme i bjezis od napisanog.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 28 apr 2023, 12:57

Argentina je napisao/la:
28 apr 2023, 12:54
Hulahopka je napisao/la:
28 apr 2023, 09:07
Argentina je napisao/la:
28 apr 2023, 08:31

Opet lazes i izmisljas.

Velez kup - probio stranu i asistirao za gol Beci
Siroki - probio stranu i izborio penal

U te dvije ucestovao kod gola.

Edisa 3 asistencije za 20+ kola, kod ovoga za 4 tekme 2 asistencije?! Ovo pisem jer ti branis Edisa zivotom, pa ako se vodis komentarom kojeg si dao, onda ces i ovo spomenuti i reci, ali naravno ti si debil i lazov i samo pometnju pokisavas napraviti na forumu.
Opet lazes i prodaješ muda pod bubrege. Izmislio poziciju Santosu,ne vidi se na utakmicama. Pri tome ima TRI PORAZA već. A ti si jedan obični trol ove teme,nece ti to poći za rukicom tom malom..
Pricamo o Santosu i prodorima, jer si ti to napisao prvu, a ja sam samo odgovorio na tvoje neistine.

Kod Edisa za 20+ tekmi ima 3 asistencije, ubio se probijajuci stranu po tebi😂 Sada u 4 tekme, ima 2 asistencije. Kontas li da si se provalio sa komentarom i napisao laz?

Prica o porazu Basica, da je los ili dobar, ili bilo koja druga tema, nije bitno za temu. Provalilio si se i slagao za Santosa, a neces da priznas, nego skreces s teme i bjezis od napisanog.
On je provala sam od sebe, samo opusteno sve si upravu drug

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 28 apr 2023, 12:57

Frajer nam ubio krila. Nešto počeo da glumi trenera, da uvede neke satro novine. Zamisli budala pravi izmjenu a Hajdar najbolji nazad bio. Čim ga je izvadio primili go. Pa ako si odmarao igrace onda se zatvori do kraja i probaj bod.uzeti. Glupan se otvorio,kad smo stajali odlično nazad.

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 28 apr 2023, 13:27

Argentina je napisao/la:
27 apr 2023, 20:07
Mulalic i njegovi fanovi - gdje su bodovi protiv davljenika (Igman 3 boda, Leotar 5 bodova, Sloboda 2 boda, Posusje 2 boda), da vam saberem od mogucih 15, osvojili smo 3 boda. PROSULI SMO 12 BODOVA.

Cak i da nismo 12 prosuli, da smo bar pola, imali bi komotnu situaciju bez ikakvih problema, tenzija i strahovanja.

Ubleho papanska!
Nisam fan Mulalica, pa ću samo realno iznjeti činjenice. Mulalic je za 24 kola osvojio 39 bodova što je 1,625 bodova po utakmici (gol razlika 31-25) i nakon 24 kola bio na mjestu koje vodi u evropska takmicenja i plasirao se u polufinale kupa gdje je u prvoj utakmici na gostujećem terenu izgubio 1:0, dakle imao aktivan rezultat za revanš.

Naša uprava i većina navijača (nisam jedan od njih) je smatrala da mi imamo puno bolju ekipu od navedenih rezultata (s obzirom da nisu zadovoljni sa 3 mjestom i minimalnim porazom u prvoj utakmici polufinala kupa, namece se zakljucak da je misljenje vecine i uprave da Željo ima najbolje pojedince poslije Zrinjskog) i smjenila je Edisa Mulalica jer ekipa Želje po kvaliteti treba da bude bolja od 3 mjesta i da vjerovatno već u prvoj utakkici polufinala kupa riješi sve dileme prolaska u finale kupa, što je naravno njihovo legitimno pravo jer uprava i postoji da donosi odluke tog tipa.

Nakon smjene Mulalica, Željo je u 4 prvenstvene utakmice osvojio 3 boda što je 0,75 bodova po utakmici( gol razlika 1:5) i nalazi se na 5 mjestu koje ne vodi u europska takmicenja i ispao iz polufinala kupa tako što je na svom terenu pred 7000 navijaca dozivio poraz.

Dakle više je nego očito prema gore navedenim činjenicama ( zanemarimo licno misljenje o Mulalicu, 100 ljudi 100 misljenja) da je uprava kluba donjela losu odluku i trebala.bi stati iza nje i podnjeti ostavku (osim ako se nekim čudom ne plasiramo u Evropska takmičenja, sto je prema trenutnoj situaciji tesko ocekivati).

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 apr 2023, 13:35

XYZA je napisao/la:
28 apr 2023, 13:27
Argentina je napisao/la:
27 apr 2023, 20:07
Mulalic i njegovi fanovi - gdje su bodovi protiv davljenika (Igman 3 boda, Leotar 5 bodova, Sloboda 2 boda, Posusje 2 boda), da vam saberem od mogucih 15, osvojili smo 3 boda. PROSULI SMO 12 BODOVA.

Cak i da nismo 12 prosuli, da smo bar pola, imali bi komotnu situaciju bez ikakvih problema, tenzija i strahovanja.

Ubleho papanska!
Nisam fan Mulalica, pa ću samo realno iznjeti činjenice. Mulalic je za 24 kola osvojio 39 bodova što je 1,625 bodova po utakmici (gol razlika 31-25) i nakon 24 kola bio na mjestu koje vodi u evropska takmicenja i plasirao se u polufinale kupa gdje je u prvoj utakmici na gostujećem terenu izgubio 1:0, dakle imao aktivan rezultat za revanš.

Naša uprava i većina navijača (nisam jedan od njih) je smatrala da mi imamo puno bolju ekipu od navedenih rezultata (s obzirom da nisu zadovoljni sa 3 mjestom i minimalnim porazom u prvoj utakmici polufinala kupa, namece se zakljucak da je misljenje vecine i uprave da Željo ima najbolje pojedince poslije Zrinjskog) i smjenila je Edisa Mulalica jer ekipa Želje po kvaliteti treba da bude bolja od 3 mjesta i da vjerovatno već u prvoj utakkici polufinala kupa riješi sve dileme prolaska u finale kupa, što je naravno njihovo legitimno pravo jer uprava i postoji da donosi odluke tog tipa.

Nakon smjene Mulalica, Željo je u 4 prvenstvene utakmice osvojio 3 boda što je 0,75 bodova po utakmici( gol razlika 1:5) i nalazi se na 5 mjestu koje ne vodi u europska takmicenja i ispao iz polufinala kupa tako što je na svom terenu pred 7000 navijaca dozivio poraz.

Dakle više je nego očito prema gore navedenim činjenicama ( zanemarimo licno misljenje o Mulalicu, 100 ljudi 100 misljenja) da je uprava kluba donjela losu odluku i trebala.bi stati iza nje i podnjeti ostavku (osim ako se nekim čudom ne plasiramo u Evropska takmičenja, sto je prema trenutnoj situaciji tesko ocekivati).
Mulalic je dobio nogu jer cijelo proljeće nemamo igre. Imali smo sansu po utakmici i 2 utakmice bez suta u okvir gola. 3 poraza u nizu i 1:0 u Mostaru bez napravljene sanse nije bas pozitivan rezultat.
Ja vec vidim drugaciju igru kod novog trenera, jbg okolnosti su da igramo protov sve direktnih protivnika za Evropu a i lik je tu koliko 20 dana ?
Je li Tuhel los trener, eno ga losi rezultati u Minhenu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 28 apr 2023, 14:04

Ekipa nam je za ku.ac, rezultati su tacno takvi kakvi trebaju biti i kakav je kvalitet ekipe, taman da nas klop vodi, ne znam kakvu polemiku vodite oko trenera. (Izgubili 3 od veleza, 2 od borca , od zrinjskog izgubili tamo uzeli znamo svi kako i zasto, derbi odigrali bez suta na go , od sirokog tamo izgubili ovdje smo ih uzeli iz jedne sanse, igman te razmontira u konjicu, leotar te uzme u Trebinju na Grbavici u kupu u zadnjoj minuti ih prodjes, uzme te Tuzla na grbavici.
Spominje se nekakvo polufinale kupa a niko ne gleda kako smo dosli do toga, igrali protiv nizeligasa i leotara i jedva prosli , prvi ozbiljniji protivnik i izgubili obje utakmice )

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 apr 2023, 14:18

Svi su krivi samo je uprava i glodari oko nje nevinasca vrijedna sa vizijom :kafa: Prvu su nas lozili i lagali oko kamiondzije, pa onda nam prosipali ljubav jedne porodice, pa onog nesrecnika Sablju otjerasa , doveli još vecu ublehu , jer on se jedini i ponudio :kafa:
Generalni sponzor, unisten teren , sve vise tonemo o tome niko ne pise.
I da odemo u tu Evropu mi nemozemo proci prvo pretkolo , dok bi poplacali sve treskove opet bi bili u istom problemu.

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 28 apr 2023, 14:24

Gooooooooooool, Dženis Beganović daje nadu Željezničaru, trenutno je 3:1 za Igman, igra se još 5 minuta sudačke nadoknade .. :kafa: :opaopa:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 apr 2023, 14:47

Tesko je ovdje bilo sta ozbiljno napisati zbog maloumnika koji minira temu s vise nikova, ali hajde...

Ja Edisa cijenim i nikad ga ne bih napadao, ismijavao kao neki i sta ja znam, ali treba biti realan. On je trener skromnog znanja, sa kratkim rokom trajanja. I to je OK, mi u ovakvom stanju jednostavno nemamo pravo da ocekujemo puno bolje.

Konkretno, na papiru je sve dobro izgledalo, fino mjesto na tabeli i polufinale kupa. U stvarnosti, ekipa je cijelo proljece mrtva, ubijena u pojam, igra nikakva... Igraci su prestali reagovati na njegovo lozenje, zasitili su ga se skroz, i mi smo se jednostavno poceli gasiti. Znaci, ja shvatam odluku da ga se smijeni, mada se ne bih bunio previse ni da je ostao.

Sto se Basica tice, takvih trenera generalno fali u PLBiH. Mlad, ambiciozan, zeljan dokazivanja, pokusava da igra moderniji fudbal, kombinuje nesto, mijenja... trener kojem treba dati nekoliko priprema, sansu da pravi ekipu, i tako dalje. Kazem, taj tip trenera. Da li je konkretno Basic kapacitet za nesto vise, ne znam, tek treba da se dokaze. Ali znam da su i za njega ovo daleko od optimalnih okolnosti.

Ako ne odemo u Europu, pricace se sta bi bilo da je Edis ostao. Da je ostao i da nismo otisli, onda bi se sralo kako je trebalo smjenjivati, sta je uprava mislila itd. U sustini, da li ce se odluka ispostaviti pogresnom ili ne zavisi od par bodova, srece, spleta okolnosti. To je zato sto mi kao klub zivotarimo, i sve su ovo zapravo improvizacije, na nekakav entuzijazam i najlojalnije navijace u drzavi. Bez tog elementa, bili bi u rangu Slobode.

Sad je fokus na Europi, i treba da bude tako, ali otisli ili ne, problemi ostaju. Jedino sto sad mozemo je podrzati Basica i ekipu, ali sve ovo (ili gore) nas ceka i iduce godine, ako se situacija u klubu ne promijeni iz temelja.
1921

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 apr 2023, 15:14

AvantiBL je napisao/la:
27 apr 2023, 22:52
ZaNjuBoriSe je napisao/la:
27 apr 2023, 22:41
Samo da pozdravim trojicu zeljovaca koji su sjedili na istoku. Sjeli bez rijeci, odgledali, izasli van bez problema. Tako i treba. 4 reda puna okorjelih borcevaca su sjedila iza ali zbog korektnosti niko vam nista nije ni dobacio a prepoznati ste.

Inace, bas ste lose izgledali vcrs bar uzivo, nemate plan u igri ni raspolozebog covjeka u polju. I dajte nekog gospodina za trenera, da ne cirkusi pored aut linije. Sportski pozdrav.
Pozdrav i od mene.
Naravno, o ovome nećeš ni riječi pročitati ;)
Treba vam nobelovu nagradu za mir dati. Niste dirali ljude koje inace ne vidjate u vasoj okolini. Koji su po vasem sudu navijaci suparnicke ekipe, doduse mozda su pravoslavci pa ste nekako te agresivne nagone zadrzali.

Mora da vam je zabranjeno bilo oruzje (nozeve, pistolje,puske) unositi, ovako vas je bilo samo psr hiljada viska, pa se niste usudili. Mozda da ste izgubili ns terenu, sigurno bi hrabrosti se naslo da ih napadnete.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 apr 2023, 15:19

Cudan je arsin.
Edis imao dobru ekipu spoj iskustva i mladosti, sramota sto se borimo za Evropu. Izgubio od Veleza u gostima..
Dok Basic nema uslove, **** to sto je kuci od Veleza izgubio. Rotirali smo formacije, ima viziju.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 apr 2023, 16:27

Licence su tu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.