Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Apsolutno nije normalno. Ali sad prebacujes temu. Ako cemo slijediti tvoju prvu izjavu i logiku mozemo reci: pa neka i zensko postane musko i obratno, samo nek su muslimani.
Musliman - hajde na proteste. Nece se cvaja za kafe sama zaradit.
Ne znam koja je poenta tvog izlaganja. Prije svega ovo nije serijatska drzava a i da jeste ovi sto kradu bi prosli mnogo gore nego u ovom demokratskom rezimu. Mnogi bi bez ruku hodali ovdje ako bi postupali po serijatskim zakonima.
Taj "otpadnik od vjere" i taj "i dalje musliman" su dvije strane iste kovanice. Ali tebi je jedan vrijedniji od drugog? Takvo nisko razmisljanje i smijesna tumacenja a là Elvedin Pezic su i dovela do toga da ljudi objerucke prihvataju ateizam i agnosticizam.nerkolfc je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:49Musliman koji krade je I dalje musliman.
Musliman koji mrzi Allahove zakone je otpadnik od vjere.
Slazem se s tobom. Htio sam ti samo objasniti razliku zasto se za ljude govore da su muslimani iako kradu...chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:14Ne znam koja je poenta tvog izlaganja. Prije svega ovo nije serijatska drzava a i da jeste ovi sto kradu bi prosli mnogo gore nego u ovom demokratskom rezimu. Mnogi bi bez ruku hodali ovdje ako bi postupali po serijatskim zakonima.
Lopov je lopov bio on "musliman" ili ne, to je sustina.
Expert za excel tabele?MohamedIhattaren je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:13ne zelis da saznas leovu trenutnu satnicuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:03Treba otvoriti temu "Plate forumaša"
Da vidimo ko je baja.
Dijaspora se ne pika.![]()
Za grijeh poput kradje, prema islamu, covjek moze traziti oprost ako ga ne cini svjesno. Znaci bez ponavljanja, dok svako ponavljanje cak i malih grijeha, vodi cinjenu tzv. velikih, a ti bi kao vjernik trebao znati, to u konacnici izvodi iz vjere.
surpriseMohamedIhattaren je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:25who' gonna tell himDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:21Šteta što nije više na forumu.
Zlatno doba foruma : heller, leorey i husika![]()
Kamuflaže,rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:26surpriseMohamedIhattaren je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:25who' gonna tell himDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:21Šteta što nije više na forumu.
Zlatno doba foruma : heller, leorey i husika![]()
![]()
Niđe veze , islam mora biti apolitičan ,a ostali ne moraju. Pa tako se americki predsjednik zaklinje na bibliju, po evropi imamo nekakve krscanske demokratske unije ,a jedna drzava se zove jevrejska. Mislim leg7tmno je to i ok yebe se mene ,al dupli aršino
Nije, hodza u mejtafu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.