Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
a sta vi mislite o Elvani?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovdje ce nestati muslimani kao sto su nestali u Španiji poslije 600 godina , još su ovi muslimani kraće na ovim prostorima. Nadat je se da ce u tom nestajanju i istrebljivanju povući fgr sa sobom
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- ASD
- Kontakt:

Nema više para u pokeru.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U srž si nas opisao. Legle 4 stoje bajram banke prošli petakvulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:11Sa chetnicima znaš na čemu si, sa ovim turbo/yugobalijanderima ne znaš, mrze islam i sve što ima veze sa islamom, prozivaju nas da van Ramazana pijemo alkohol, bludničimo i sl, prozivaju reisa i šta se priča na hutbi, a u džamiju su zadnji put ušli na ekskurziji u 6. razredu osnovne.
Naravno, nezoistavno je da za lijepi Bajram idu kod nene na baklavu i ljube ruku.![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja konto ti momak od 25, a ono pulen koji jos dobija bajrambankuBosniaBoston je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:18U srž si nas opisao. Legle 4 stoje bajram banke prošli petakvulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:11Sa chetnicima znaš na čemu si, sa ovim turbo/yugobalijanderima ne znaš, mrze islam i sve što ima veze sa islamom, prozivaju nas da van Ramazana pijemo alkohol, bludničimo i sl, prozivaju reisa i šta se priča na hutbi, a u džamiju su zadnji put ušli na ekskurziji u 6. razredu osnovne.
Naravno, nezoistavno je da za lijepi Bajram idu kod nene na baklavu i ljube ruku.![]()
![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
Yasmin Mulahusein je jedan forumaš.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BosniaBoston
- Kontakt:
2004. godiste, maturant

#Punoljetstvo
Neka i mladjih momcica, dosta je naseg bilo.alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:20Ja konto ti momak od 25, a ono pulen koji jos dobija bajrambankuBosniaBoston je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:18U srž si nas opisao. Legle 4 stoje bajram banke prošli petakvulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:11
Sa chetnicima znaš na čemu si, sa ovim turbo/yugobalijanderima ne znaš, mrze islam i sve što ima veze sa islamom, prozivaju nas da van Ramazana pijemo alkohol, bludničimo i sl, prozivaju reisa i šta se priča na hutbi, a u džamiju su zadnji put ušli na ekskurziji u 6. razredu osnovne.
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ali kakva bruka, 500, ako je i toliko, tih pravih Bošnjaka došlo da brani državu danas
Ovi ostali Bošnjaci izgleda ne dijele istu filozofiju. 

Hoce li vise uhapsiti one koji napadaju ljude na ulici ili je totalna anarhija?
Jesmo li ovo mi, dobri Bošnjani? Udri s kim se politički ne slažeš.
Jesmo li ovo mi, dobri Bošnjani? Udri s kim se politički ne slažeš.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 28 apr 2023, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Haj sta se bojis niko te nece pratiti kad ides na sabah u dzamiju jer vecina nas FGR u to vrijeme se vraca doma nakon izlaska

Al SDA cuvari islama, jaci vic bgm nisam cuo odavno popravio si mi dan samo tako

- vulkanizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa ti se me napado tamo po nba prije 4-5 godina

@niki
Ma zezam se, neka deckih, rega je boston
Zamisli fanatici iz SDA nekom pričaju o Islamu,Bajramu i poštenju.
Pokrali pola države uništili sve firme,liječe nas doktori bez diploma itd itd.Kažu brane nam Islam.

Pokrali pola države uništili sve firme,liječe nas doktori bez diploma itd itd.Kažu brane nam Islam.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
To su ti borci za gradjansku drzavu i islam koji udaraju i batinaju zastupnike uz prigodne psovke lel
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dernja se ovaj ćelavac jel te stid invalida, a tip uopšte nije invalid. Možda invalid u glavu, od pretjeranog lupanja glavom u sedžadu. 

it's football day
Ostalo od komunizma vidim vjera je za u 4 zida.Robust je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:23Haj sta se bojis niko te nece pratiti kad ides na sabah u dzamiju jer vecina nas FGR u to vrijeme se vraca doma nakon izlaska![]()
![]()
![]()
Al SDA cuvari islama, jaci vic bgm nisam cuo odavno popravio si mi dan samo tako![]()
, ono covjek misli da je vjera nesto na personalnom nivou izmedju tebe i Allaha jok SDA cuva te od napada kjafira dok dovis allahu da ti politickim protivnicima zemlja kosti izbaci
![]()
- vulkanizer
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:26Svi bosnjaci su bili na okupu. Gradjani su ostali kuci.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Katolički i jevrejski su nam onda ostali

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.