Drago nam je ... nek se sad malo vise pokaze i nama a ne svaku 13tu tekmu ...
Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- vulkanizer
- Kontakt:
Tužni smo mi ako nam je ova letva glavni igrač. 
I Milan je tužan, nisu još ni u finalu
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gledao sam drugo poluvrijeme, odličan je bio. Kako smireno iznese loptu jednom.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Napunio se samopouzdanjem. Igra lagahnije, smirenije. Nema više pritiska da se mora dokazati. Sada su svi prihvatili da je bitna karika i počeo se tako ponašati na terenu a to odmah ljepse izgleda.
-
19vendetta87
- Kontakt:
I meni je on trenutno mozda i najdrazi igrac u reprezentaciji, ali veceras navijam za Dzeksona, ovo mu je zadnja sansa za finale
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma za Dzeku, naravno...ali ovo je ona utakmica gdje ako Inter i Edin ispadnu neće mi biti toliko krivo jer dalje prolaze Milan i Krunic.
Poznato da navijam za timove gdje igraju naši reprezentativci.
Kada odu, onda taj tim bude sahranjen.
Poznato da navijam za timove gdje igraju naši reprezentativci.
Kada odu, onda taj tim bude sahranjen.
Ko god da prodje bit ce mi drago radi nasih igraca, mada nekako za nijansu vise naginjem Interu u ovim utakmicama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što ne mogu šuplje
De priznajte, boli vas k... za Krunića u finalu, kolko i za Rebića.
De priznajte, boli vas k... za Krunića u finalu, kolko i za Rebića.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma jooj, eto ne znamo se

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Je li može neka anketa, da vidimo koliko forumaša podržava Džeku, a koliko Krunića?
Jbg, Dzeko je najveci ikad u reprezentaciji. Daj Boze da iko uradi ono sto je on za ovu drzavu u vidu fudbala. Nekako je ocekivano da smo vecina za njega
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa ne kontam, isto kao da se sastaju Inter i Marseille i da je nekakvo čudo što smo za Inter. Mislim, super, Seju volimo svi, zakletva nam je, ali Džeko je Džeko, postoji razlog što je tako. Pa uvijek mi je bilo draže da Roma pobijedi nego Juventus dok je on igrao za Romu, a Pjanić za Juventus, jednostavno jer je Džeko Džeko.
moras biti teddy da budes uz radeta a ne edina:-)
vjerujem da ima jos koji tuzlak istog misljenja:-)
vjerujem da ima jos koji tuzlak istog misljenja:-)
Ja Dzeku volim ko rodjenog brataizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 maj 2023, 16:32Pa ne kontam, isto kao da se sastaju Inter i Marseille i da je nekakvo čudo što smo za Inter. Mislim, super, Seju volimo svi, zakletva nam je, ali Džeko je Džeko, postoji razlog što je tako. Pa uvijek mi je bilo draže da Roma pobijedi nego Juventus dok je on igrao za Romu, a Pjanić za Juventus, jednostavno jer je Džeko Džeko.
Vjerujem da bas ima jos takvih
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Brazzzoo123, bvsic, Confiance, Cwirek, Goalgetter, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr, Rimes87, zikerrz21 i 81 gost.