Jamal Musiala.
Wirtz ugovor do 2027 ,ide on za preko 100m
Vjerovatno negdje u spaniju , ako Bellingham ode u City
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Wirtz ostaje u Leverkuzenu i naredne sezone,vec je objavio i Leverkuzen i on.
Da je nekadasnji vakat, zavrsio bi u Minhenu za kikiriki.
Eee brate da je nekadasnji vakat Dortmund bi isto razmisljao o njemu da zamjeni Belinghama,ovako opcija vam je Stach iz Mainzakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:57Da je nekadasnji vakat, zavrsio bi u Minhenu za kikiriki.
Ovako ce se Lever opariti od neke ekipe iz EPL...
Veliki je pritisak sad na Dortmundu. Baš dobar test karaktera po kojem Dortmund i nije baš poznat zadnjih godina.Elber111 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:42Dortmund ako osvoji titulu svaka im cast,pored ovakvog Bayerna koji je nudi sam,zasluzili su.
Ali ako kojim slucajem zeznu ovo i izgube titulu mislim da nemaju sta onda ocekivati narednih ne deset nego dvadest godina.
Imaju bolji raspored,bukvalno sve u svojim rukama,i ako prokockaju bice samo do njih,i nikakvi drzavni projektu,i drugi izgovori nece moci to opravdati,sta god pisali ovdje pojedinci.
A Bayern ce narednu sezonu docekati jaci i ozbiljniji nego predhodnih deset zajedno,tako da mislim da im je ili sad ili nikad
Nije više fora, nece niko da se upecaOmerbavarac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:00Ono sto je najzanimljivije jeste da su se navijaci pcelica usutili, obicno su bacali neumjesne opaske koje su kasnije posluzile kao karma.
Vjerovatno su se opametili po tom pitanju pa čekaju kraj sezone za nesto vise.
Jel Havertz vazio za jos veceg talenta od ovog?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:57Da je nekadasnji vakat, zavrsio bi u Minhenu za kikiriki.
Jest bio ogroman talenat, ali mislim da nije veći od Wirtza.Justin je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:24Jel Havertz vazio za jos veceg talenta od ovog?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:57Da je nekadasnji vakat, zavrsio bi u Minhenu za kikiriki.
NijeJustin je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:24Jel Havertz vazio za jos veceg talenta od ovog?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:57Da je nekadasnji vakat, zavrsio bi u Minhenu za kikiriki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.