miky_hz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:13
AvantiBL je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:52
miky_hz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:45
Dobit ce i oni na drugostepenoj kako to obicno biva,sigurno nebi bzvz se upustili u projekat reflektora da nisu dobili neki garant bar za licencu,mozda zato i nisu dobili kao još traju radovi.
Pa ako ćemo gledati reflektore, kako su onda Igman, Sloga, Posušje dobili reflektore?
Ne gledam ja u reflektore ko reflektore,vec kažem da nevjerujem da su ljudi krenuli ista raditi bez neke garancije(bar za licence)...Takodjer Trebinje je u drugom/trecem krugu stadiona na kojem ce se raditi hibridni tereni.Nevjerujem da oni sve to rade i radit ce a da su znali da nece dobiti licencu za ligu,svakako je savez uletio sa lovom za te radove zajedno sa gradom Trebinje. Zato mislim da ce to na drugostepenoj proci bar za licencu.
Nismo se razumjeli. Poenta moga posta je bila da je Leotar počeo graditi reflektore isto kao i Posušje (ispravi me ako griješim), dok Igman i Sloga ne rade ništa po tom pitanju. Gledajući tom linijom, Leotar zaslužuje licencu isto kao i oni. Takođe, sve 4 pomenuta kluba su u istom krugu za hibridne terene (osim možda Sloge), dakle, i tu Leotar zaslužuje licencu. Prije bih rekao da je administracija u pitanju, dugovanja i slično, međutim, slažem se sa tobom da će je dobiti na drugostepenoj. Međutim, da savez ima svoj stav, kako treba i dolikuje, ni jednom od ovih klubova ne treba dopustiti da igra na stadionu bez reflektora, dakle ili prijavi stadion sa reflektorima, ili na svom stadionu napravi reflektore, u suprotnom, ne možeš igrati PLBiH. Leotar se provlači konstantno, Posušje i ovu sezonu bez reflektora, Igman i Sloga su bili povlašteni ovu prvu sezonu, međutim već sledeću, ako ima pravde, ili stadion sa reflektorima, ili doviđenja.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926