Pa kad tako sve znas ( a ne znas) , raspitaj se kad je sklopljeno bratsvo izmedju leseva i firme.RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
Novi Sad uvijek bio prijestolnica kulture i suzivota, starija ekipa Firme se ne bi pobratila s njima nikad nego je i kod njih smjena generacija pa se mladji koji su dosli loze na srpstvo kao i Lesevi, gdje starih ekipa vise nema koji su stvorili ugled Lesevima. Otkako je Starcevica preuzela tribinu, Lesevi bjeze gdje stignu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Raja sta mislite gdje ce Denis Stojkovic iz Leotara zavrsiti?Sarajevo i Velez ga traze,momak koji je bio u mladim kategorijama Juventusa i Torina i u Partizanu(ne bi rekao da je slucajnost sto je tamo igrao) i sigurno jedan od boljih mladih igraca u PL
Opet se pisu gluposti. Firma i Lesinari su bili u dobrim odnosima jos prije rata. Starcevica ne vodi tribinu.RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
Novi Sad uvijek bio prijestolnica kulture i suzivota, starija ekipa Firme se ne bi pobratila s njima nikad nego je i kod njih smjena generacija pa se mladji koji su dosli loze na srpstvo kao i Lesevi, gdje starih ekipa vise nema koji su stvorili ugled Lesevima. Otkako je Starcevica preuzela tribinu, Lesevi bjeze gdje stignu.
' &
- RollingPaper
- Kontakt:
90tih kad se Lesinari nisu deklarisali kao cetnici bilo je nekih druzenja?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:56Pa kad tako sve znas ( a ne znas) , raspitaj se kad je sklopljeno bratsvo izmedju leseva i firme.RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.

- RollingPaper
- Kontakt:
Druze zoves se “maliboro”. Tvoj cijeli zivot je greska.maliboro je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:12RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
Novi Sad uvijek bio prijestolnica kulture i suzivota, starija ekipa Firme se ne bi pobratila s njima nikad nego je i kod njih smjena generacija pa se mladji koji su dosli loze na srpstvo kao i Lesevi, gdje starih ekipa vise nema koji su stvorili ugled Lesevima. Otkako je Starcevica preuzela tribinu, Lesevi bjeze gdje stignu.Znaci apsolutno ništa od ovoga sto si napisao nije istina. Bar da je jedan dio ja bih rekao ovaj je malo upućen. Nemoj vise. Imam par drugova iz Novog Sada.
Vjerovatno studiraju tamo ili konobarisu.
Pa ako mi je forum zivot kao tebi onda si u pravu. Pozdravi te drugove iz NS.RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:23Druze zoves se “maliboro”. Tvoj cijeli zivot je greska.maliboro je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:12RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51
Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
Novi Sad uvijek bio prijestolnica kulture i suzivota, starija ekipa Firme se ne bi pobratila s njima nikad nego je i kod njih smjena generacija pa se mladji koji su dosli loze na srpstvo kao i Lesevi, gdje starih ekipa vise nema koji su stvorili ugled Lesevima. Otkako je Starcevica preuzela tribinu, Lesevi bjeze gdje stignu.Znaci apsolutno ništa od ovoga sto si napisao nije istina. Bar da je jedan dio ja bih rekao ovaj je malo upućen. Nemoj vise. Imam par drugova iz Novog Sada.
Vjerovatno studiraju tamo ili konobarisu.
Pomozi ba im skupilo 200k, da nije toga, ne bi vratili ni marke poreznoj
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
egzodus1946 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:06FGR raja = fina gradska raja rajavulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 06:22Na tvoju žalost, nisam Sarajlija![]()
Svakako da cijenim sve Sarajlije koje nisu članovi woke pokreta i FGR raja![]()
Za TC ne navijam nit sam gdje to rekao, haman te brlja opalila pa si počeo buncat![]()
Ne čudi od vas komunjara ništa.![]()
Sve što sam ovdje napisao su činjenice sa kojima se svi slažu osim vas komunjara![]()

S ovim postom zaključite svu priču o ovom gore debilu, yebaču, poduzetniku, vozaču, velikom muslimanu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakvi kompleksi pucaju pitare, a posebno ove sto ovdje vise svake sekunde dana na PL temi...
Balorda je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:10egzodus1946 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:06FGR raja = fina gradska raja rajavulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 06:22
Na tvoju žalost, nisam Sarajlija![]()
Svakako da cijenim sve Sarajlije koje nisu članovi woke pokreta i FGR raja![]()
Za TC ne navijam nit sam gdje to rekao, haman te brlja opalila pa si počeo buncat![]()
Ne čudi od vas komunjara ništa.![]()
Sve što sam ovdje napisao su činjenice sa kojima se svi slažu osim vas komunjara![]()
![]()
![]()
S ovim postom zaključite svu priču o ovom gore debilu, yebaču, poduzetniku, vozaču, velikom muslimanu.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- vulkanizer
- Kontakt:
"Ako želiš da prepoznaš gdje su najispravniji među muslimanima, onda samo pogledaj u kom pravcu lete strijele kafira." 

Mladomuslimanske I jugobalijske posrbice su izigrale ovaj ajet... velikosrpske strelice I negodovanje najcesce idu prema najvecim izdajnicima medzu bosnjacima koji svoje veleizdaje odlicno upakiju I sakrivaju.. dok te strelice lete taj posrbica dobije simpatije naseg naroda I onda bude nekako uguran na poziciju gdje moze I dalje nastavit sa svojim udbaskim veleizdajnickim aktivnostima... izetbegovici su tipican primjer zatim niksic, lagumdzija prije par mjeseci dok ga nisu imenovali za ambasadora...vulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:44"Ako želiš da prepoznaš gdje su najispravniji među muslimanima, onda samo pogledaj u kom pravcu lete strijele kafira."![]()
Legendo ti banjalucani koje spominjes su danas u malmu I goteborgu a medzu lesinarima prije rata je bilo najmanje srba jer su vecinom bili doslje ( doselili nakon zemljotresa 69te) I bili su navijaci partizana I zvijezde.. novi sad je isto tako nekad bio grad kulture dok je bio etnicki mjesan sa autohtonim madzarima kao predvodnicima suzivota... naseljavanjem svetosavskog zivlja iz bivse Sao krajine i odseljavanjem autohtonog zivlja novi sad je postao isto sto I banjq luka, obicna pravoslavno talibanska prcija..RollingPaper je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:51Ma pravi Banjalucani su prava carsija, kulturica bez zrna nacionalizma, Lesinari nisu uopste prikaz Banja Luke kao grada. Mene fascinira kako su postali braca sa Firmom iz Novog Sada, imam par drugova iz Novog Sada i uopste nemaju lijepo misljenje o Lesinarima, za njih su to nacionalisti na baterije koji pokusavaju bit veci Srbi od onih iz Beograda.
SDA zombiji u napadu.gruezi je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:57Mladomuslimanske I jugobalijske posrbice su izigrale ovaj ajet... velikosrpske strelice I negodovanje najcesce idu prema najvecim izdajnicima medzu bosnjacima koji svoje veleizdaje odlicno upakiju I sakrivaju.. dok te strelice lete taj posrbica dobije simpatije naseg naroda I onda bude nekako uguran na poziciju gdje moze I dalje nastavit sa svojim udbaskim veleizdajnickim aktivnostima... izetbegovici su tipican primjer zatim niksic, lagumdzija prije par mjeseci dok ga nisu imenovali za ambasadora...vulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:44"Ako želiš da prepoznaš gdje su najispravniji među muslimanima, onda samo pogledaj u kom pravcu lete strijele kafira."![]()
Hoce ko pobrisati ove debile, zatucane.
- FKS -
-
- Kontakt:
Po pravopisu se vidi da si SDA sljedbenik.gruezi je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:57Mladomuslimanske I jugobalijske posrbice su izigrale ovaj ajet... velikosrpske strelice I negodovanje najcesce idu prema najvecim izdajnicima medzu bosnjacima koji svoje veleizdaje odlicno upakiju I sakrivaju.. dok te strelice lete taj posrbica dobije simpatije naseg naroda I onda bude nekako uguran na poziciju gdje moze I dalje nastavit sa svojim udbaskim veleizdajnickim aktivnostima... izetbegovici su tipican primjer zatim niksic, lagumdzija prije par mjeseci dok ga nisu imenovali za ambasadora...vulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:44"Ako želiš da prepoznaš gdje su najispravniji među muslimanima, onda samo pogledaj u kom pravcu lete strijele kafira."![]()
- vulkanizer
- Kontakt:
Nevjerovatno je kakav sam pencilin za štovatelje komunizma, FGR pokreta, woke pokreta i petokraka
Sa samo 5 minuta svog vremena dnevno napravim pometnju među pomenutim šljamom od društva

Sa samo 5 minuta svog vremena dnevno napravim pometnju među pomenutim šljamom od društva

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta kaže brat FGR raja 

- vulkanizer
- Kontakt:
Nevjerovatno da ima pojedinih navijača i simpatizera Diva sa Koševa da me pljuju
Vjerujem da su u pitanju incesti nastali iz miješanih brakova
Simpatizeri Sarajeva su uvijek bili ponosni Bošnjaci i prvi bedem odbrane ove države
Ovi mješanci očigledno da više vole one što su ih klali nego svoje

Simpatizeri Sarajeva su uvijek bili ponosni Bošnjaci i prvi bedem odbrane ove države

Ovi mješanci očigledno da više vole one što su ih klali nego svoje

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije ni tebi lakovulkanizer je napisao/la: ↑29 apr 2023, 19:22Nevjerovatno da ima pojedinih navijača i simpatizera Diva sa Koševa da me pljuju![]()
Simpatizeri Sarajeva su uvijek bili ponosni Bošnjaci i prvi bedem odbrane ove države![]()
Ovi mješanci očigledno da više vole one što su ih klali nego svoje![]()

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, bvsic, lile, NeSamSafetee, Paromlinac i 12 gostiju.