Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Raspadom Juge, Hrvatska je imala 300 km autoputa.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 12:16
Hrvatska je medju top 5 u Europi po autoputu na 1M stanovnika. Jesu se zaduzili bas zbog toga, ali mislim da na duze staze to zaista vrijedi. Ali su zato ocajni u zeljeznicama. Mi trebamo preispitati prioritete, kao i obicno.
Ja sam prije govorio da ne treba ići, da ovdje treba probati itd. Ali ne možeš ništa ovdje, nije više ni novac problem, život nije zdrav ovdje, konstantno neke prijetnje, neka prepucavanja. Pa onda ako nešto rješavaš dobiješ nervni slom.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 12:34Pa upravo si onda rekao stanovnistvu da jos vise bjezi s tih prostora. Nema drugog objasnjenja, sta moze normalan prosjecan covjek da uradi da se nesto promijeni? Masa ljudi?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 apr 2023, 12:27Kod nas sve stranke kad su u opoziciji sve znaju kako treba da se radi ali čim dođu u vlast misteriozno zaborave sve to. Trojka jee godinama napadala SDA da rade neešto, da izdaju državu, da je to pogrešno itd a sad su u vlasti i sve to isto rade. SDA sad Trojku napada i sve im isto govore što je i njima Trojka a oni 20 godina bili u vlasti i to radili. Mi ne nemamo ni političara ni stranke kojima jee u interesu država i narod već isključivo fotelja a sve ove priče su izlizane floskule i manipulacije.
Po tom je onda bolje se iseliti u EU i za 5-8 godina uzet njihov pasos i postat gradjanin EU. Prije to, nego sto cemo mi otvorili neko poglavlje. Ko zeli sebi dobro i da ide linijom manjeg otpora.
Izgleda da je neko dao vece paretuzlak1987 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:18Bakir nema para, a Uzunovic kaze da su mu nudili 3 miliona
Da je rekao 30 mislim da bi mu izbrojali.
Jest zalosno biti covjek kojem buducnost zavisi od toga da li ce SDA ostati na vlasti kao ovi iz publike.ASD je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30"Ne daj nas Lendo".![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/****/status/1651915 ... IswCqGIFsk
Uhapsili ga 10 kilometara od Banovića.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:20Jest zalosno biti covjek kojem buducnost zavisi od toga da li ce SDA ostati na vlasti kao ovi iz publike.ASD je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30"Ne daj nas Lendo".![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/****/status/1651915 ... IswCqGIFsk
A Lendo presao kao oficir JNA u ARBiH tek u junu-julu 1992.
Ma kakav Pezic,ne moze okrenuti papuca Jusufu Barcicu
Eto sta ti je zivot
al meni su ove vehabije bile uvijek fascinantne svaki voza sharana il scenica a od posla bavi se pcelarstvom il servisom kompjutera
Nije on bio vehabija nego selefija. Vehabije su drugo, selefije su sljedbenici cistog Islama i sunneta, dok vehabije su drugi pokret, ne klanjaju sunnet recimo samo farz (mada nisi obavezan ni klanjati sunnet ali eto mnogi Muslimani ga klanjaju).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.