Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Potpuno zasluzeno. Idealno bi bilo da Sarajevo dobije iduce dvije ili bar 4 boda da uzme, osigura prakticno 3 mjesto i da u predzadnjem kolu dodje kod nas rastereceno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa čim nas je pogurao bgt?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MocMahale444
Dudlaj mufloneFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:23Hooooonaj, nema Evrope prosjaci mrtvi. Do sabaha se ugasili![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
5 ili 6 faula u napadu prilikom izvođenja prekida gostiju, teško da je i jedan bio faul. 2 kontre svira prekršaj u napadu Lukiću, i to bi bilo 1 na 1 sa golmanom.
Yebem mu nanu vlašku, vama je ovako svako kolo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa iz akcije 2 1 vratio im kao faul. Ovo je cirkus kako kupuju sudije. Svaki duel je svirao faul. Koji jad od kluba. Vrati ovo Bog, doce im raspad ubrzo. Vec su poceli bili psovati i zvizdati.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
Je li te stid pitat?
De ne sramoti se, čim Široki uputi centaršut, on svira faul u napadu, jer nikad ne znaš, more uletit neki gol a onda je belaj.
I ono je bio čist faul na Kpanu, koji nije svirao, pa je Kpan morao izaći van igre, da bi Sarajevo s Kpanove strane s igračem više ubacilo za pobjednički gol. Al dobro, nije to bitno, to su neke slučajne greške i nebitne sitnice.
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 29 apr 2023, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pogurao ih je Gigović i to dobro u drugom poluvremenu.
Nešto malo manja pomoć nego Borac sto ima.
Nešto malo manja pomoć nego Borac sto ima.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kod komšija stanje redovno.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hooonaj pametnije bi vam bilo derbi prodat da struju uplatiteMocMahale444 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:25Dudlaj mufloneFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:23Hooooonaj, nema Evrope prosjaci mrtvi. Do sabaha se ugasili![]()

Ne moze bez guranja
Vide pitari drugi dio sezone ne ide pa rijesavaj i suce i ekipe
Jada i bijede od lige

Vide pitari drugi dio sezone ne ide pa rijesavaj i suce i ekipe
Jada i bijede od lige
Mirvić izgleda podmazuje do konačnog cilja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RollingPaper
- Kontakt:
Gigovic kad sudi regularno, odma svi misle da nekoga gura. Sudjenje perfektno, osim one prečke, meni se čini da je bio gol.
Sramota sta Gigovic svira na kraju...svaki centarsut Široki maltene ni ne uputi a on svira nepostojeće prekršaje u 16-ercu (da ne bi neka lopta slučajno zalutala u golu Bordo tima u zadnjim minutama).
Naravno, drago mi je zbog pobjede Sarajeva koja je zaslužena ali ovo sa sudijama je nevjerovatno u zadnje vrijeme.
Naravno, drago mi je zbog pobjede Sarajeva koja je zaslužena ali ovo sa sudijama je nevjerovatno u zadnje vrijeme.
Koliko je svirao faula u napadu ovima iz sirokog, pa nije nijedna lopta ni doletila do 16 hah. Yebo mater onaj golman kao da je skupio ruke nakon udarca dalare
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
svira faul u napadu onom oliveiri iz sirokog frajer nije dohvatio nikog i ovo na kraju isto potencijalna sansa izmisli hahah joj sta radi manji klub iz sarajeva, show. mirvic pomastio mora dovesti mir medju navijace. da ne pricamo o onom cirikusu protiv tuzle...
Gigović je pokazao večeras da je dobar sudija i da može normalno suditi kada nema nikakvih sporednih uticaja. Mislim da je stvarno korektno odradio utakmicu.
Navukao je par faulova nidje veze. A osim toga smijesno se vaditi ovdje na sudjenje. Trebali ste bar jos 2 3 gola primiti, napisi i to kad vec serete ovdje ko foke.
Nego jel se izlezavate jos pickice, dobro ste i prosli.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, AvantiBL, b00t, Bing [Bot], club21, Combattente87, delko, fks74, numanumaye23, Proximic, Resolute, VivaLaLiberta i 75 gostiju.