FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imaju li gdje golovi da se vide braćo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pokupi Stefa para na pravdi boga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo za pobjedu, možda i ključna za Europe
Nemojte se ni zayebavati s time da Mirza treba ostati. I danas su nas momci doveli do 3 boda, igra je bila teški horor većinu vremena.

Nemojte se ni zayebavati s time da Mirza treba ostati. I danas su nas momci doveli do 3 boda, igra je bila teški horor većinu vremena.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zao mi bojktotasa, ekstra je bilo, puno raje, odlicna tekma sa obje strane i pobjeda na kraju
I vas ćemo kupiti keru
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ovaj skup kvalitetnih pojedinaca TEK MOZE POSTATI DOBRA EKIPA.
Uvjeren sam da pravi trener, od ove ekipe moze izvuci jos barem 30%.
Uvjeren sam da pravi trener, od ove ekipe moze izvuci jos barem 30%.
- FKS -
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Idi se pokrij dekom, ugasi svjetlo i plaći.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mirza ne smije ostat nakon kraja sezone ni u ludilu. Ne zbog odnosa s navijacima nego jer je covjek narkoman, a fudbalski je ogranicen ko balkon. Isto tako ne smije ni otic prije kraja sezone.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:44Mirza ostaje i slijedecu sezonu, bez obzira napravi li rezultat u Europi. Pa stvarno trebas biti idiot da otjeras strucni stab koji je nakon onakve polusezone, napravio ovakav rezultat. Pa nemojte biti nerealni. On mora, i dobice sansu sve dok ima dobre rezultate. Zar to nije jedini zahtjev od sviju nas? Da ekipa pobjedjuje i skuplja bodove?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
i meni je nas zao

za nadat se da ce sto prije prestat ovaj bojkot
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Mirza svakako treba ici ali nije igra bas bila horor. Ipak ne mozes iz horor igre 5 6 mrtvih sansi napraviti, gdje ih vile pronosaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:46Bravo za pobjedu, možda i ključna za Europe![]()
Sigurno ali sigurno smo ih 20 do 25 min u prvom i isto tako u drugom dobro stisli gdje su jedva disali. Po meni punoo punoo bolne nego protiv Tuzle gdje nismo zasluzili pobjedu..
S obzirom na pritisak, atmosferu i sve negativno sto se desavalo, covjek je napravio cudo.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:44Mirza ostaje i slijedecu sezonu, bez obzira napravi li rezultat u Europi. Pa stvarno trebas biti idiot da otjeras strucni stab koji je nakon onakve polusezone, napravio ovakav rezultat. Pa nemojte biti nerealni. On mora, i dobice sansu sve dok ima dobre rezultate. Zar to nije jedini zahtjev od sviju nas? Da ekipa pobjedjuje i skuplja bodove?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Gigovic doktorska disertacija, mozda je jedino malo nama navlacio, domacinski 55:45. Ekipa borbena, poginuli su na terenu i nagrada je dosla. Jbg dal nam donese 6 boba zaredom. Publika ekstra, ispostovali Vedrana, solidno i navijanje u nekim trenucima. Nije ni vrijeme idealno bilo, kisa je padala do pocetka skoro, pa opet top posjeta
Mirza ostani !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Eno na temi PL pricaju o nekom slinom navlacenju sudija za nas. Nigdje veze. Par faulova MOZDA, ali MOZDA upitna. Drugo nista.
- FKS -
sarajevski je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:52https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... aci/449566
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, PAPE3, Rajvosa4ever, samoFKS, sarajevo19461987, senad82, Zagor i 97 gostiju.