sanjinlego je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:46Pa onda ne spominji sudce, šta te oni zanimaju?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 22:42Zasto da se bavimo tim lopovskim radnjama kao Bojac I Sarajevo?
Sudija ne dozvoli igru tako sto svira sve moguce, smijesne prekrsaje. Tu je kraj jbga.
Previse si nervozan Hrasno. Ne znas cak ni da je Velez izgubio od Zrinje.
Volimo teizdrzi.
A čekaj, ajde ti legendo meni objasni, gdje sam ja napisao da Zrinjski nije pobjedio Veleža? Pojeo, to može znaciti pojeo u igri, u duelima, posjedu lopte, šansama .. itd, itd.
Istina boli sve forumaše, ali da, nema nema titule, nema nema Europe .. igrači najbolji odlaze besplatno, posjeta sve manja, a pojačanja će nam biti Ajdin Mujagić i Damir Hrelja hahahahahahahahahahahahahaha.
Koliko vidim tebi bi bilo drago. Sta ces radi takvih botova i jesmo u qrcu. Mahalci su kao kuga, kad pobjedjujemo nadje se nesto sto ne valja, ne valja redar na istocnoj, ne valjaju lopte. Vazda neka kuknjava. Kad se gubi onda se prave pametni, kao jesam vam reko to i to, tako ce bit. Bezmozgovici niste vi navijaci vi ste karne koji mislite i sekunde lose ovom klubu i daj Boze da odemo u evropu da se poserem na telefon i na tvoj nick i hulaglupkin