FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

MrAlemKa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 22:51

:damn:
sanjinlego je napisao/la:
29 apr 2023, 22:46
MocMahale444 je napisao/la:
29 apr 2023, 22:42
Zasto da se bavimo tim lopovskim radnjama kao Bojac I Sarajevo?

Sudija ne dozvoli igru tako sto svira sve moguce, smijesne prekrsaje. Tu je kraj jbga.

Previse si nervozan Hrasno. Ne znas cak ni da je Velez izgubio od Zrinje.

Volimo te 😍 izdrzi.
Pa onda ne spominji sudce, šta te oni zanimaju?

A čekaj, ajde ti legendo meni objasni, gdje sam ja napisao da Zrinjski nije pobjedio Veleža? Pojeo, to može znaciti pojeo u igri, u duelima, posjedu lopte, šansama .. itd, itd.

Istina boli sve forumaše, ali da, nema nema titule, nema nema Europe .. igrači najbolji odlaze besplatno, posjeta sve manja, a pojačanja će nam biti Ajdin Mujagić i Damir Hrelja hahahahahahahahahahahahahaha.

Koliko vidim tebi bi bilo drago. Sta ces radi takvih botova i jesmo u qrcu. Mahalci su kao kuga, kad pobjedjujemo nadje se nesto sto ne valja, ne valja redar na istocnoj, ne valjaju lopte. Vazda neka kuknjava. Kad se gubi onda se prave pametni, kao jesam vam reko to i to, tako ce bit. Bezmozgovici niste vi navijaci vi ste karne koji mislite i sekunde lose ovom klubu i daj Boze da odemo u evropu da se poserem na telefon i na tvoj nick i hulaglupkin

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 22:55

MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 22:45
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 22:44
GIBRA je napisao/la:
29 apr 2023, 22:27
Nije Basic gubio redom od Leotara,Igmana i Tuzle nego vas kuhar

Sve imamo u nasim rukama,Igman moramo dobit
Vjerovatno ne pratis Želju, pa da ti pojasnim. Mulalic je izgubio u 8 utakmica 2, a ne redom( od Igmana i Leotara). Od Tuzle nije izgubio Mulalic, to je poraz nakon njegove smjene.
Dakle nakon njegove smjene imamo 3 boda od mogucih 12.
Vidjeli bi Mulalica i onu igru da je ostao, primili bi na svakoj 4
Mulalica smo vidjeli, bio je treci i u polufinalu kupa, a nakon Mulalica, smo isto vidjeli.
SamO je tragedija da si ti zadovoljan sa 3 boda od 12 i ispadanjem iz kupa, ali mozda si pitar pa me sprdas

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 23:00

MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 22:51

Sudija ne dozvoli igru tako sto svira sve moguce, smijesne prekrsaje. Tu je kraj jbga.

Volimo te 😍 izdrzi.

A čekaj, ajde ti legendo meni objasni, gdje sam ja napisao da Zrinjski nije pobjedio Veleža? Pojeo, to može znaciti pojeo u igri, u duelima, posjedu lopte, šansama .. itd, itd.

Istina boli sve forumaše, ali da, nema nema titule, nema nema Europe .. igrači najbolji odlaze besplatno, posjeta sve manja, a pojačanja će nam biti Ajdin Mujagić i Damir Hrelja hahahahahahahahahahahahahaha.

Koliko vidim tebi bi bilo drago. Sta ces radi takvih botova i jesmo u qrcu. Mahalci su kao kuga, kad pobjedjujemo nadje se nesto sto ne valja, ne valja redar na istocnoj, ne valjaju lopte. Vazda neka kuknjava. Kad se gubi onda se prave pametni, kao jesam vam reko to i to, tako ce bit. Bezmozgovici niste vi navijaci vi ste karne koji mislite i sekunde lose ovom klubu i daj Boze da odemo u evropu da se poserem na telefon i na tvoj nick i hulaglupkin
Ja mahalac nisam. Ja sam onaj koji ne gura sve pod tepih. Ja ovdje govorim istinu, i samo istinu. Daj Bože da vidimo Europu, ali daj Bože.

Na pauzi, imali smo 7 bodova prednosti u odnosu na curice sa lavora, sada oni imaju 6 bodova, i mi smo na 5. mjestu dok čekamo, i dok nam se gaće tresu zbog Igmana iz Konjica. Svaka čast tim ljudima dole, ali danas svaki kurcic dođe na Grbavicu i ponaša se kao baja .. a to su sve oni luzeri na terenu dozvolili, koji nemaju pobjednički stav.

Imali 7 bodova prednosti, imali Kup .. na kraju ej mi gledamo i molimo Boga da Zrinjski osvoji Kup. Legendo, to se pobjeđuje, budeš drugi ili treći i ne zanima te ko će šta osvojit.

I da, bilo je nekih ovdje koji su najavljivali da Santos i Hodzic potpisuju nove ugovore, a kada je to? Kad budu imali 30, 35?

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 23:02

XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 22:55
MrAlemKa je napisao/la:
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 22:44

Vjerovatno ne pratis Želju, pa da ti pojasnim. Mulalic je izgubio u 8 utakmica 2, a ne redom( od Igmana i Leotara). Od Tuzle nije izgubio Mulalic, to je poraz nakon njegove smjene.
Dakle nakon njegove smjene imamo 3 boda od mogucih 12.
Mulalica smo vidjeli, bio je treci i u polufinalu kupa, a nakon Mulalica, smo isto vidjeli.
SamO je tragedija da si ti zadovoljan sa 3 boda od 12 i ispadanjem iz kupa, ali mozda si pitar pa me sprdas
Ma jarane ja protiv Edisa nemam nista, bio mi je trener 3 godine. Jako mi je drag taj covjek. Edis je dobro hajcao igrace i dotad se i pravio rezultat i bilo je sve haman ok, al onda splet utakmica u kojima smo jako lose izgledali doveli su do otkaza, a mozda je covjek i sam napustio, kako mi to znamo? Nermina si doveo pred jako teske utakmice, i sta sad mozes covjeku, kako da nekakav sistem napravi u ekipi koja je citavu sezonu igrala na borbu i na misice. Ja sam siguran da nam je dosao i Jakirovic nista drugacije ne bi bilo, uzarena stolica, para nema, navijaci nervozni do jaja, igre nidje… valja to sve upravit

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 apr 2023, 23:03

Volimo te 😍 izdrzi.

Pika se samo 3 boda Zrinjskog i tjt, eto te ko Edis i furka jesi gledo prvih 25 minuta.
Kako nas nece zanimati sudije kad guraju pite i čete dok ostale klubove sakate, jel treba da suti raja?

Ti se radujes kad nam ide lose isto kao onda u doba Misketa za one dozvole. Mojne to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 23:04

Ako ne odemo u evropu ne treba nam ni Santos ni Hodzic. I da su potpisali ugovor, ko ce to kod nas u klubu prodati igraca? Glavonja hadzicka lola Sijercic i njemu slični.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 23:05

29 apr 2023, 23:00
MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 22:51

Ja mahalac nisam. Ja sam onaj koji ne gura sve pod tepih. Ja ovdje govorim istinu, i samo istinu. Daj Bože da vidimo Europu, ali daj Bože.

Na pauzi, imali smo 7 bodova prednosti u odnosu na curice sa lavora, sada oni imaju 6 bodova, i mi smo na 5. mjestu dok čekamo, i dok nam se gaće tresu zbog Igmana iz Konjica. Svaka čast tim ljudima dole, ali danas svaki kurcic dođe na Grbavicu i ponaša se kao baja .. a to su sve oni luzeri na terenu dozvolili, koji nemaju pobjednički stav.

Imali 7 bodova prednosti, imali Kup .. na kraju ej mi gledamo i molimo Boga da Zrinjski osvoji Kup. Legendo, to se pobjeđuje, budeš drugi ili treći i ne zanima te ko će šta osvojit.

I da, bilo je nekih ovdje koji su najavljivali da Santos i Hodzic potpisuju nove ugovore, a kada je to? Kad budu imali 30, 35?
Ako pobjedis sve do kraja treci si i gotovo. Ako ne pobjedis ne ides u Evropu i sta mozes tu uradit ? Vratice se Gasal igrace bolje od Santosa, napravismo od njeg Ronaldinja frajer nema ni golova ni asistencija da se ponasa ko baja neki, a Hodzic drugu polusezonu igra ko Megvaja, bujrum nek idu svi, vratice se prije vremena ko i svaki. Jedina greska uprave je, sto ih odma nisu prodali, ko im **** mater

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 23:06

MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 23:02
XYZA je napisao/la:
MrAlemKa je napisao/la:

Ma jarane ja protiv Edisa nemam nista, bio mi je trener 3 godine. Jako mi je drag taj covjek. Edis je dobro hajcao igrace i dotad se i pravio rezultat i bilo je sve haman ok, al onda splet utakmica u kojima smo jako lose izgledali doveli su do otkaza, a mozda je covjek i sam napustio, kako mi to znamo? Nermina si doveo pred jako teske utakmice, i sta sad mozes covjeku, kako da nekakav sistem napravi u ekipi koja je citavu sezonu igrala na borbu i na misice. Ja sam siguran da nam je dosao i Jakirovic nista drugacije ne bi bilo, uzarena stolica, para nema, navijaci nervozni do jaja, igre nidje… valja to sve upravit
Eto ti volis Mulalica, a mene boli k... za Mulalixa, ja volim Želju. Ti bi mjenjao Mulalica, a onda kazes ne bi ni Jakirovic nista bolje napravio, pa zasto bi onda mjenjao Mulalica?

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 23:12

Bio je ovdje neki boy, možda femboy?
- najavljivao frajer Ovčine, Ordagiće, pa stavljao neke USA zastave, kamione, nove ugovore, itd, itd ..

To su vam mahalci. Nek kod Švabe procure informacije, odmah otkaz, tužba i kraj. Nas krali 10 godina, i niko ništa, svi šute. Daj molim te, klub na nivou druge lige Srbije..

Evo pred luzerima je sad 5 finala, imaju tri kod kuće, pa da vidimo laptop trenera i ekipu. Mekić, Beganović i slični neće moći disati nakon 3 teške utakmice.
Zadnja izmjena: sanjinlego, dana/u 29 apr 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 29 apr 2023, 23:12

XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 23:06
MrAlemKa je napisao/la:
XYZA je napisao/la:

Eto ti volis Mulalica, a mene boli k... za Mulalixa, ja volim Želju. Ti bi mjenjao Mulalica, a onda kazes ne bi ni Jakirovic nista bolje napravio, pa zasto bi onda mjenjao Mulalica?
Ne bi mu ni davao otkaz do kraja sezone. Cilj je bio evropa bio je na dobrom putu, upali su u krizu i mozda bi se izvukao. Isto kao sto sam bio protiv Nagelsmannovog otkaza, tako i protiv ovog. Samo sto mislim da mi bas ne znamo pozadinu svega sto se tice Edisa. Gdje sam napisao da bih mijenjao Mulalica ?

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 29 apr 2023, 23:14

MrAlemKa je napisao/la:
29 apr 2023, 23:12
XYZA je napisao/la:
29 apr 2023, 23:06
MrAlemKa je napisao/la:

Ne bi mu ni davao otkaz do kraja sezone. Cilj je bio evropa bio je na dobrom putu, upali su u krizu i mozda bi se izvukao. Isto kao sto sam bio protiv Nagelsmannovog otkaza, tako i protiv ovog. Samo sto mislim da mi bas ne znamo pozadinu svega sto se tice Edisa. Gdje sam napisao da bih mijenjao Mulalica ?
Izvini, onda se slazem sa tvojim posljednjin komentarom. Pozz

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 23:18

Ima 1921,on je slao mail Kozaricu da udju u klub ali jbga, Diglisic bio ozbiljniji..

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 29 apr 2023, 23:20

Jadnih ljudi,botuju za Edisa Mulalicu ybt led 😂😂😂
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 23:31

Zapitajte se malo kakvi su uslovi, kakva je ekipa ..

Sve manje i manje svijeta, sjever se bukvalno raspao, jedva da 1000 bude tamo .. lavor veceras pun, jos ljudi bojkotuju ..

Zapitajte se malo, sta je problem, do koga je? Platis 8, 10 maraka da gledas Dzenisa Beganovica, Nedima Mekica futsalera ili Benjamina Sehica .. joj bruke.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 apr 2023, 23:32

Da li je ovo jedna osoba ili vise njih. Placu za 3 sanse u 2 utakmice ccc.
Sad ce Sablja u Sporting Lisabonski, trkaju se velikani da ga uzmu sebi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 apr 2023, 23:36

godrina je napisao/la:
29 apr 2023, 23:32
Zatupljujes narod svojim glupostima..mislim ne čita te niko,al slomi se ti s zaglupljivanjem..

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 29 apr 2023, 23:40

godrina je napisao/la:
Hahaha taj ode u Rudar Velenje ili Decic, Dacic .. kako vec .. kad se sjetim prvog treninga, i dere se na Malica, izbiji mu zube, lakat mu uvali ..

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 apr 2023, 00:15

Hulahopka napravio novi acc (xyza) hahahahha...yebo majku glupog frajera, sam sebi replicira, i jos govori drugima da su im mozgovi isprani, a ovdje se niko ziv s njim ne slaze po misljenju. Lik brani Edisa zivotom po komentarima, gore nego Husara Mesanovica na fb :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 30 apr 2023, 00:15

29 apr 2023, 23:40
godrina je napisao/la:
Hahaha taj ode u Rudar Velenje ili Decic, Dacic .. kako vec .. kad se sjetim prvog treninga, i dere se na Malica, izbiji mu zube, lakat mu uvali ..
Imate pogresne informacije, nece Mulalic u Sporting iz Lisabona, razmisljali su i o njemu, ali prvi pik im je Nermin Basic, jedino ako se ne uspiu sa njim dogovorit tad je Mulalic u igri

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.