Postao/la TrofejiSuTu » 30 apr 2023, 11:12
Pribojavao sam se ove tekme,listica,tradicija,ubice turbo motivisani protiv nas,a nama protiv njih sve na glavu jer svaki igrac je svjestan tezine utakmice protiv njih i zato su nam tekme protiv njih najteze,cak teze kuci nego u gostima.
I onda sve upucivalo na jedini scenario,pusiona nakon opet nekoliko zicera. Cak sam pomisljao da necemo na kraju ni bod uzeti.
Hvala Bogu pa je zavrsilo na super nacin,u finisu im ga zaprditi sto posebno utice negativno na psihu.
Onog smetljara bi ja kramponima u glavu,ono kad je odgurno Dala. Koji su to fasisti,koji naboj imaju neprijateljski protiv nas. Uzas!
Ne mogu da se ne osvrnem na Zilkica,katastrofalna tekma,bez ikakvog ucinka,nista.
Kao da stagnira lagano,no i dalje takav nam fajter treba,donosi tu energiju prijeko potrebnu u svakoj tekmi,ali samo da prestane toliko solirati i svaka akcija ista,namjestanje na desnicu dijagonalno. Isti fazon Robena s lijeva strane,i procitan je za svaku odbranu pa ga je lakse zaustaviti.
Promijeni nesto brate,mozes ti to.
Musa je veliki rizik u odbrani,nekako igrac koji je nedorecen nazad,nesiguran,naprijed veci ucinak i opasnost po gol. Uostalom asistencija sezone sinoc.
Serbecic totalno konfuzan,ne znam koji mu je,ali ima centarsut za 10 sto nije tipicno za stopera.
Sve u svemu timski i maksimalno angazovano odigrana tekma u kojoj se odlicno vidjelo da kad igraci hoce onda i mogu dati sve od sebe,pa kakav god rezultat bude nece ti niko nista zamjeriti.
Tekma ocito odigrana za sefa im,sli nista manje i za tim i klub.
Gigovic odlican,tacno se vidjelo sinoc koliko sudije rade po zadatku,odnosno koliko navlace kad dobiju nalog da te kolju,znaci znaju kad ih se pusti.
Nista nam nije dao,ali je nam je opet dao sve mogucnosti da dobijemo korektno utakmicu sto i jesmo, i sto jedino i trebamo kao sto bi trebalo isto za ostale da vazi,ali nije tako znamo.
Par prekida za njih se vidjelo da samo ceka da se uputi centarsut da svira faul unaprijed,sto mi opet govori da mu je “stalo” da ne izgubimo sto se moze podvesti kao blaga naklonost domacinu. To postoji bilo gdje u svijetu i ne smatra se klasicnim navlacenjem.
I dalje smatram da ovaj SS nije dorastao ni blizu da vodi ovakav tim,ovo je maksimum sto mogu uraditi,ali isto tako na znanje,srecu ili slucajno,odradio je tekmu i izmjene kao trenerski mag. I to se mora naglasiti.
S druge strane ako ga igraci gotive razlog nije bitan a gotive ga,treba imati na umu pretpostavku kako ce se na njih odraziti eventualni otkaz na kraju.
Sacekati sami finis sezone i vidjeti hoce li negdje zasrati,a nekako mislim da bi mogao.
Vrlo zahebana situacija s tim pitanjem sta poslije ako nastavi niz. Dodatno ce se zakomplikovati ova situacija uprava-HZ.
Da li neko zna desava li se bilo sta po tom pitanju,radi li se na priblizavanju stavova da se ovo ludilo prekine i da propalice iskaramo na Hasetu??
Ubjedjen sam da ce biti jos nekoliko extra pojacsnja ukljucujuci golmana,pogotovo za Evropu a onda i novu sezonu.
Cak sta vise suska se kako smo vec na tragu i u kontaktu za nekoliko igraca koji su i veci level od pojedinaca trenutno u timu.
Cestitke svima za ovu pobjedu koja je vise od same pobjede!
Zadnja izmjena:
TrofejiSuTu, dana/u 30 apr 2023, 11:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!