Prošle godine dogovoreno, ovo ono, pa 4 1Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:15Je li dogovoren tuzlanski derbi? Sta se prica po gradu? Cisto sumnjam da ce Azmir Slobodu ostaviti bez bodova.

Te priče mačku o rep

Prošle godine dogovoreno, ovo ono, pa 4 1Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:15Je li dogovoren tuzlanski derbi? Sta se prica po gradu? Cisto sumnjam da ce Azmir Slobodu ostaviti bez bodova.
Svima smo trn u oku i kad smo zadnji!
To je ono: veliki pobjeđuju i kad igraju loše. I ovo, zadnji si, ali si glavna tema.
Tema smo non-stop.
Šta cemo dogovarati, oni morali kupiti Posušje da dobiju.. Oni se predstavljaju ovdje ko Real Madrid a ni blizu toga..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:15Je li dogovoren tuzlanski derbi? Sta se prica po gradu? Cisto sumnjam da ce Azmir Slobodu ostaviti bez bodova.
Dođi u Tuzlu, objasnit ćemo ti neke stvari.vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:37
Zamisli podržavati ovaj šljam od društva i njihov komunistički klub![]()
A zamisli tek biti član ovakvog šljama od društva![]()
Najveće fekalije u državi![]()
Banjalučani su gospoda za ove fekalije![]()
crvenoj crnoj braci sve na nay u borbi za ostanak u premiyer ligi
Ne mogu to oni druze shvatit, ograniceni su to ljudi...Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:41Dođi u Tuzlu, objasnit ćemo ti neke stvari.vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:37
Zamisli podržavati ovaj šljam od društva i njihov komunistički klub![]()
A zamisli tek biti član ovakvog šljama od društva![]()
Najveće fekalije u državi![]()
Banjalučani su gospoda za ove fekalije![]()
Koliko bih volio da uprkos svemu ostanemo ove godine, toliko želim da se vi već 2024./25. godine vratite u PL. Najiskrenije.
Zato ti velicas klub kojem je psiholog bio Radovan Karadzic, koji je iste te Bosnjake poklao i pobio. Lijeci se, moja preporuka za tebevulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:48Idol im narkomančina koja je oženila židovku![]()
Pri tome živi u agresorskom Izraelu koji svaki dan koljei i bombarduje ljude u džamijama![]()
Gluplji nego što sam mislio
Šta drugo očekivat od komunjara nego da u zvijezde kuju one što bi ih klali svaki dan![]()
Odakle vise izlaze
Sta bi ti bilo? Nisu svi ko Sarajlije, pa da drugim drzavljanima buse gumeferroviere87 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:55Čuo sam da se po Tuzli može hodati u dresu Partizana i Zvezde, baš me zanima šta bi se desilo kad bi neko došao u dresu Želje ili Sarajeva![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.