Ni dan danas mi nije jasno zašto ste od komunalaca posudili opremu, razumijem da nemate ni za račune al ovo je previše
Kralju, malo ti je glupo nazivati momke narkomanima, a onda pisati "uvijek smo dominirali"lakilone je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:28Pa ti si kralju sjebo i hulahopku hajahhahaha
Jedino mi nije jasno zbog čega smo samo jednom koristili te dresoveFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:35
Ni dan danas mi nije jasno zašto ste od komunalaca posudili opremu, razumijem da nemate ni za račune al ovo je previše
IndoMie je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:34Cestitke najvecem klubu u drzavi, Zrinjskom. Zasluzena titula. Jos jednom su pokazali da su ovdje kod nas ono sto su igraci PSG-a u FRA, Citya u ENG i Bayerna u GER. Nadmocni, besprijekorni, najbolji.
Od srca im zelim da spoje ovaj ligaski trofej sa onim u Kupu.![]()
A onda pogledaš našu treću garnituru od sinoć i ovo vaše komunalno preduzeće, pa uporediš detalje i vidiš razliku. Naša treća garnitura je poklon za 35. godina hordi i kao takva je i dizajnirana u ovom fazonu, na dresu imaš zastavu Sarajeva koja se maše na sjeveru, narandžasta boja simbolizira spitfajer jaknu koja je tih godina bila furka i da ti ne nabrajam dalje. Ako si pametan skontat ćešlakilone je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:40Jedino mi nije jasno zbog čega smo samo jednom koristili te dresoveFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:35
Ni dan danas mi nije jasno zašto ste od komunalaca posudili opremu, razumijem da nemate ni za račune al ovo je previše![]()
Pa niste imali para da ih jos jednom iznajmite, skupo vam bilolakilone je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:40Jedino mi nije jasno zbog čega smo samo jednom koristili te dresoveFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:35
Ni dan danas mi nije jasno zašto ste od komunalaca posudili opremu, razumijem da nemate ni za račune al ovo je previše![]()
Auonako je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:47Pa niste imali para da ih jos jednom iznajmite, skupo vam bilolakilone je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:40Jedino mi nije jasno zbog čega smo samo jednom koristili te dresoveFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:35
Pa ti si to dijetevulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:16Sramota za Azmira Husića![]()
Tolike uvrede, psovke, prozivanja i opstrukcije svaki dan od komunjara i ovako im pusti 3 boda![]()
Imao sam veće mišljenje o njemu kao individuali![]()
Ali šta očekivati od osobe koja supruzi od amidžića napravi dijete![]()
senjak075 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:22Pa ti si to dijetevulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:16Sramota za Azmira Husića![]()
Tolike uvrede, psovke, prozivanja i opstrukcije svaki dan od komunjara i ovako im pusti 3 boda![]()
Imao sam veće mišljenje o njemu kao individuali![]()
Ali šta očekivati od osobe koja supruzi od amidžića napravi dijete![]()
![]()
Sad sve ima smisla![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], MostarNeretva, Paromlinac, Semrush [Bot] i 18 gostiju.