Dočekuju agresore raširenih ruku i njihove himne aplauzima

Psuju Markale, Vedrana i ismijavaju Ivicu Osima

Šljam

Miran budi !vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:34Haram je navijati za Slobodu![]()
Dočekuju agresore raširenih ruku i njihove himne aplauzima![]()
Psuju Markale, Vedrana i ismijavaju Ivicu Osima![]()
Šljam![]()
A to sto dodje seljacic iz Sarajeva i pise yebene grafite po Kapiji? To ti je uredu?vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:34Haram je navijati za Slobodu![]()
Šljam![]()
Pa vi sami ne poštujete prvi tu vašu Kapiju
S tim recenicama, moja konverzacija je s tobom zavrsena.vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:40Pa vi sami ne poštujete prvi tu vašu Kapiju![]()
4 metra od tog mjesta vam odzvanja Ceca, Lepa Brena i slične pjevaljke agresorske vojske VRS![]()
Tražite od drugih nešto što ni sami ne poštujete![]()
Imaš li ljetne gume 205/65/16R?vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:34Haram je navijati za Slobodu![]()
Šljam![]()
emil02in je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:50Imaš li ljetne gume 205/65/16R?vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 19:34Haram je navijati za Slobodu![]()
Šljam![]()
Kako si se upalio hahahahahahahmosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:05Al cudo Zrninjski proda Sarajevu al nece Posusiju kojem gori,bas gadovi
Kako si uspio dobitak od 6 KM fulati
Pro Max se nosa, a igraju se haram igre da bi se dobilo VELIKIH 6 KM
Šta imaš degeneriku objašnjavati pitanje je dana kad će svoje utakmice u potkošuljama igrati,sirotinjo i bogu si teškaFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:44A onda pogledaš našu treću garnituru od sinoć i ovo vaše komunalno preduzeće, pa uporediš detalje i vidiš razliku. Naša treća garnitura je poklon za 35. godina hordi i kao takva je i dizajnirana u ovom fazonu, na dresu imaš zastavu Sarajeva koja se maše na sjeveru, narandžasta boja simbolizira spitfajer jaknu koja je tih godina bila furka i da ti ne nabrajam dalje. Ako si pametan skontat ćešlakilone je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:40Jedino mi nije jasno zbog čega smo samo jednom koristili te dresoveFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:35
Ni dan danas mi nije jasno zašto ste od komunalaca posudili opremu, razumijem da nemate ni za račune al ovo je previše![]()
![]()
Nema kombija u hercegovini za rentat kaze svaki **** vas 17.05. da imam 50 izdao bi ih
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MikiPirs, Paromlinac i 21 gost.