NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Čestitke svima od navijača do trenera uprave igrača.
Uzeti dva dana tri dana pauze i odmora i onda kvalitetno najaviti utakmicu i privući gledaoce i navijace.
Vise do kraja ne smije biti ispod 2000.
Uzeti dva dana tri dana pauze i odmora i onda kvalitetno najaviti utakmicu i privući gledaoce i navijace.
Vise do kraja ne smije biti ispod 2000.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- pomocniDJUBRE
- Kontakt:
Sto se tice iduce sezone u PLFBiH, svaku tekmu ici na pobjedu, pa zavrsili na mjestu na kojem zavrsimo.
Mozda na prvom, mozda ne, ali je bitno da je se dres na svakoj utakmici oznojio.
Mozda na prvom, mozda ne, ali je bitno da je se dres na svakoj utakmici oznojio.
Ljudi kakva još PL ne treba letit nikad bez obezbijeđenog budžeta i stabilnih finansija dobrih sponzora jakih itd...sta da uđemo u PL i da pravimo opet gubitke i sta smo onda išli u kantonalnu ligu polako ljudi,još nešto ne znate koji nas pakao ceka u 1 ligi FBiH msm na suđenje shvatit ce te o čemu pričam.
U prvoj sezoni ne očekujem ulazak u PL iskreno samo gornji dio tabele i da riješimo dugove ostale u PL trebamo uci samo kad nam ostane dug za porez i to je to.
U prvoj sezoni ne očekujem ulazak u PL iskreno samo gornji dio tabele i da riješimo dugove ostale u PL trebamo uci samo kad nam ostane dug za porez i to je to.
Kad bi prvu sezonu u 1FL zavrsili recimo izmedju 5-8 mjesta (gdje je Stupcanica trenutno), sa trenutnim nacinom poslovanja koji se krece u pozitivnom smjeru i da tu sezonu zavrsimo u plusu, ja bih bio prezadovoljan. Sve iznad toga su vlazni snovi
(osim ako ne ekspodiramo nakon deblokade racuna, pa se sponzori budu utrkivali ko ce vise dati, a svi nivoi vlasti od gradskog do drzavnog povrdno odgovorili na sve nase aplikacije za sredstva
).
Ali ostavimo ovo za ljetnu pauzu. Imamo mi jos posla u trecem rangu takmicenja, i jos baraz. Polako.

Ali ostavimo ovo za ljetnu pauzu. Imamo mi jos posla u trecem rangu takmicenja, i jos baraz. Polako.
Nama ne treba puno i ukoliko bi imali podrsku svih nivoa vlasti, sljedece sezone zavrsiti sa plusom na racunu (tu ne mislim rijesen dug sa vikom i reprogram). Kad ovo kazem ne ocekujem milione od kantona, nego normalnu i realnu podrsku.
Ekipa sa 4-5 pojacanja moze igrati federalnu u vrhu. Ali pokusati i vrh napasti, sto da ne. Sljedece sezone ukoliko igman ne ispadne, ne vidim ko tu moze neku dominaciju napraviti.
Ekipa sa 4-5 pojacanja moze igrati federalnu u vrhu. Ali pokusati i vrh napasti, sto da ne. Sljedece sezone ukoliko igman ne ispadne, ne vidim ko tu moze neku dominaciju napraviti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Odlicno odradjena utakmica danas. Iako je teren malo grbav bio, sampionska igra, steta sto ona stativa Sijerkica nije usla. Vardo i Smajic nas stoperski par za narednih 5 godina, kad se Isakovic povuce
Durmo par rizicnih izlazaka van 16, ostatak utakmice bez posla. Bekovi standardno odlicni, rutinsko odradjivanje posla. Ne mogu izabrati pojedinacnog igraca utakmice, jer su svi odlicni bili. Fenan i Arezina u veznom redu
Robija odlicna, dosta nase publike na tribinama, domacini korektni, bez problema. Ne znam koji im je kapacatet stadiona, ali je bio ispunjen skoro do posljednjeg mjesta.
Sto se pojacanja tice, volio bih max 3, 4 igraca kao na zimu da se popuni ekipa i pojaca konkurencija. Zukic aka panenka vidi se dosta zelje kad je usao, nadam se da ce proraditi i biti pojacanje.
Hocemo protiv Ilijasa subota 19:00

Robija odlicna, dosta nase publike na tribinama, domacini korektni, bez problema. Ne znam koji im je kapacatet stadiona, ali je bio ispunjen skoro do posljednjeg mjesta.
Sto se pojacanja tice, volio bih max 3, 4 igraca kao na zimu da se popuni ekipa i pojaca konkurencija. Zukic aka panenka vidi se dosta zelje kad je usao, nadam se da ce proraditi i biti pojacanje.
Hocemo protiv Ilijasa subota 19:00

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nema smisla ulaziti u PL i ovako kao Sloboda i Igman boriti se za opstanak. Kad budeno na nivou da se možemo odmah boriti za Evropu, onda treba i ući i ne izlaziti više nikad.
A ako mislite da ćemo se seljakluka riješiti u Federalnoj, pa pogledajte samo u koje se sve sredine treba ići. Možemo reći da će biti zaninljivije, a seljakluk je i dalje tu.
))
A ako mislite da ćemo se seljakluka riješiti u Federalnoj, pa pogledajte samo u koje se sve sredine treba ići. Možemo reći da će biti zaninljivije, a seljakluk je i dalje tu.

Zadnja izmjena: limvolikce1945, dana/u 30 apr 2023, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Najseljačkija liga je prva liga..e tek ako ABD.uđemo i prođemo taj baraž..vidjet ćete sav jad i čemer BH fudbala..ko je ikad bio u prvoj ligi..i ostvario ulazak u premijer ligu ne želi ikad da se vrati..bolje i u drugu nego biti u blatu prve..neka nam je bog na pomoći
Prva liga nije ni blizu sto je bila. Klubovi u dubiozi, zadnjih par godina najnizi budzeti, jedan klub sa ambicijama, itd.aqarius je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:27Najseljačkija liga je prva liga..e tek ako ABD.uđemo i prođemo taj baraž..vidjet ćete sav jad i čemer BH fudbala..ko je ikad bio u prvoj ligi..i ostvario ulazak u premijer ligu ne želi ikad da se vrati..bolje i u drugu nego biti u blatu prve..neka nam je bog na pomoći
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Čestitke igračima na pobjedi! Bitno je da se niko nije povredio.Vardo danas dobar,Žuna takodjer i Sivac.Salcin dobar al malo i prespor u dodavanjima,Arežina standardno vrh,3 -4 dodavanja s letom lopte od 60 metara tačno u noge našem igraču.Šut za prečku sjajan da je bio gol još bi ljepši bio nego protiv Natrona.Robija dobra na nivou,domačini i više nego fer i korektni kako na terenu tako i na tribinama i u samom gradu...Sve u svemu odlična igra,dobra predstava i lijepo i ugodno gostovanje u Brezi!
::::SAMO ČELIK::::
Ko si ti i sta si uradio sa zamoranom?zamorano je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:17Čestitke igračima na pobjedi! Bitno je da se niko nije povredio.Vardo danas dobar,Žuna takodjer i Sivac.Salcin dobar al malo i prespor u dodavanjima,Arežina standardno vrh,3 -4 dodavanja s letom lopte od 60 metara tačno u noge našem igraču.Šut za prečku sjajan da je bio gol još bi ljepši bio nego protiv Natrona.Robija dobra na nivou,domačini i više nego fer i korektni kako na terenu tako i na tribinama i u samom gradu...Sve u svemu odlična igra,dobra predstava i lijepo i ugodno gostovanje u Brezi!

Najjaca pjesma do sada.

Ako je nešto dobro dobro je,ja ču vazda to reči i pohvaliti.Ako nešto nije u redu i to kažem,ovaj Čelik sad s ovom upravom je po mjeri navijača i simpatizera tako da je sve više poteza za pohvalu več za osudu! Čak sam vidio da je i tekstualni prenos bio skoro pa odličan što je i to velika pohvala za ljude koji se trude u klubu!phillies je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:03Ko si ti i sta si uradio sa zamoranom?zamorano je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:17Čestitke igračima na pobjedi! Bitno je da se niko nije povredio.Vardo danas dobar,Žuna takodjer i Sivac.Salcin dobar al malo i prespor u dodavanjima,Arežina standardno vrh,3 -4 dodavanja s letom lopte od 60 metara tačno u noge našem igraču.Šut za prečku sjajan da je bio gol još bi ljepši bio nego protiv Natrona.Robija dobra na nivou,domačini i više nego fer i korektni kako na terenu tako i na tribinama i u samom gradu...Sve u svemu odlična igra,dobra predstava i lijepo i ugodno gostovanje u Brezi!![]()
![]()
![]()
::::SAMO ČELIK::::
Ma druže na to i mislim..baš zato što su najniži budžeti,opšti haos. To ti je opšta tuča na terenu,sudije užas,bodovi se kupuju od klubova za par stoja, sudije kupuješ za stoju više..katastrofa,jedino se čuvati povreda,ulazak u premijer lugu kupuješ ispod,stola,kvalitet nema veze ..Truhlo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:37Prva liga nije ni blizu sto je bila. Klubovi u dubiozi, zadnjih par godina najnizi budzeti, jedan klub sa ambicijama, itd.aqarius je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:27Najseljačkija liga je prva liga..e tek ako ABD.uđemo i prođemo taj baraž..vidjet ćete sav jad i čemer BH fudbala..ko je ikad bio u prvoj ligi..i ostvario ulazak u premijer ligu ne želi ikad da se vrati..bolje i u drugu nego biti u blatu prve..neka nam je bog na pomoći
Zadnje 3, 4 sezone nikad cistiji ulasci timova u PL. Pitaj ljude koji prate prvu ligu godinama.aqarius je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:25Ma druže na to i mislim..baš zato što su najniži budžeti,opšti haos. To ti je opšta tuča na terenu,sudije užas,bodovi se kupuju od klubova za par stoja, sudije kupuješ za stoju više..katastrofa,jedino se čuvati povreda,ulazak u premijer lugu kupuješ ispod,stola,kvalitet nema veze ..Truhlo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:37Prva liga nije ni blizu sto je bila. Klubovi u dubiozi, zadnjih par godina najnizi budzeti, jedan klub sa ambicijama, itd.aqarius je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:27Najseljačkija liga je prva liga..e tek ako ABD.uđemo i prođemo taj baraž..vidjet ćete sav jad i čemer BH fudbala..ko je ikad bio u prvoj ligi..i ostvario ulazak u premijer ligu ne želi ikad da se vrati..bolje i u drugu nego biti u blatu prve..neka nam je bog na pomoći
Svakako sve u svoje vrijeme

Istina da je Prva liga katastrofa, od organizacije lige pa do namjestaljki itd, tu je cirkus sa sudijama skoro svako kolo.
I ja mislim da kad bi zavrsili u top 5 da bi bilo super, hocemo li odmah napadati PL to ce odluciti momci koji vode klub, sve zavisi od finansija i kako ce dalje teci nase poslovanje.
Eh sad treba li potkupljivati sudije, znam da je prije par godina, kad su Simin Han, Velez i Olimpik se borili tu je bilo cirkusa, ali u zadnje dvije, tri sezone mislim da je ok sto se toga tice, Posušje kad je uslo u PL niko postenije nije osigurao to 1.mjesto u Federaciji. Ljudi jednostavno imali najjacu ekipu, prosetali se bez ikakvih problema, niko se na njih nije zalio, a to i jest poenta, kad si najjaci ne trebaju ti ni sudije ni nista...
I ja mislim da kad bi zavrsili u top 5 da bi bilo super, hocemo li odmah napadati PL to ce odluciti momci koji vode klub, sve zavisi od finansija i kako ce dalje teci nase poslovanje.
Eh sad treba li potkupljivati sudije, znam da je prije par godina, kad su Simin Han, Velez i Olimpik se borili tu je bilo cirkusa, ali u zadnje dvije, tri sezone mislim da je ok sto se toga tice, Posušje kad je uslo u PL niko postenije nije osigurao to 1.mjesto u Federaciji. Ljudi jednostavno imali najjacu ekipu, prosetali se bez ikakvih problema, niko se na njih nije zalio, a to i jest poenta, kad si najjaci ne trebaju ti ni sudije ni nista...
Najbolji termin subota 18-19h hu ha