FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta mislite o eldaru mehmedovicu iz slobode, samo 20 godina, a konstitucijom djeluje zrelo. Igra za mladu repku. Ako ode Dal ne bi lose bilo njega zaganjati
Eldar Mehmedović je jedan od igrača čije sam ime mislio napisati kao želju u toku ljetnje pauze. Mislim da bi on mogao biti opcija u rotaciji naredne sezone. Onakav gol poput današnjeg malo igrača može dati. Brz i šuter, čak i u Slobodi ekipi bez ikakvog sistema djeluje ok.
-
- Kontakt:
Mnogo se napravilo ovih posljednji 7 kola al nista još nije gotovo. Mi ne daj Bože izgubimo dvije sljedece lahko bi mogli izvisiti Europu, zato ova 4 kola još jače, nema opuštanja i slavlja. Lijepo je sto smo pobjedili al imamo baš 4 teske utakmice gostovanje Velezu i Borcu, kuci derby i Igman, nisam pesimista al oprez i jako do kraja.
-
- Kontakt:
Treba se na vrijeme obezbijediti, da se može pripaziti Husrefa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je sta neki ljudi pisu. Pa da je procitao svoj kolentar barem jednom prije nego ga je postao, pa bih ja rekao, hajd. Nego on bas gluposti pise, cuj hebe Mirzi sve jos uvijek jer nam Zrinjski bjezi 20 bodova?? Pa jerane jesi li dobar ti? De jos jednom ovo procitaj pa se ispravi.MortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:46Hoću biti tužan radi fantastične serije mog kluba i činjenice da smo evo vjerovatno izborili Europu nakon zaostatka od 12 bodova za Širokim Brijegom?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
A sta vas cudi, likovi se raduju sinoc sto je kisa pocela...pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:20Nevjerovatno je sta neki ljudi pisu. Pa da je procitao svoj kolentar barem jednom prije nego ga je postao, pa bih ja rekao, hajd. Nego on bas gluposti pise, cuj hebe Mirzi sve jos uvijek jer nam Zrinjski bjezi 20 bodova?? Pa jerane jesi li dobar ti? De jos jednom ovo procitaj pa se ispravi.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Treba se riješiti Francisa na ljeto, a dovesti Almedinovog jarana Parrisa. Ne igra u Dynamo Kijevu nikako, a vjerovatno bi bio i najjače krilo lige 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Volio bih, ako ništa zbog ElCartela.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:34Treba se riješiti Francisa na ljeto, a dovesti Almedinovog jarana Parrisa. Ne igra u Dynamo Kijevu nikako, a vjerovatno bi bio i najjače krilo lige![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)
Po svaku cijenu zadrzati Baltu i Vrancica,produziti Mustaficu i Avramu te prodati Dala i Belmina
Skromno
Jel prati neko Jovasevica u Mladosti kako igra?
Dovest ce se golman neki gotovo sigurno,i prodajom Dala mogli bi imati problema oko U21 igraca jer osim Mulalica ne vidim nekoga kvalitetnog da moze odma uskociti u sastav.Trako i Ramic srednja zalost
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)
Po svaku cijenu zadrzati Baltu i Vrancica,produziti Mustaficu i Avramu te prodati Dala i Belmina
Skromno

Dovest ce se golman neki gotovo sigurno,i prodajom Dala mogli bi imati problema oko U21 igraca jer osim Mulalica ne vidim nekoga kvalitetnog da moze odma uskociti u sastav.Trako i Ramic srednja zalost
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fejzića iz TC?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:44Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)
Skromno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Vala si u pravu.spezial je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:21A sta vas cudi, likovi se raduju sinoc sto je kisa pocela...pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:20Nevjerovatno je sta neki ljudi pisu. Pa da je procitao svoj kolentar barem jednom prije nego ga je postao, pa bih ja rekao, hajd. Nego on bas gluposti pise, cuj hebe Mirzi sve jos uvijek jer nam Zrinjski bjezi 20 bodova?? Pa jerane jesi li dobar ti? De jos jednom ovo procitaj pa se ispravi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Da,po meni najbolji golman lige trenutno.H8Z7 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:53Fejzića iz TC?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:44Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)
Skromno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Problem je to - trenutno
Nakon prvog kiksa bili bi komentari izbacili nase dijete zbog polovnog starohana kojem je vrhunac TC
Realno uvijek smo imali fine golmane, Belmin i Saha su jako mladi 21 i 19 god. Valjalo bi neko sa malo jacim iskustvom da bude tu kao stariji. Ne treba napominjati da U21 golman vrijedi najvise od u21 igraca s obzirom da je stalno na terenu i imas brigu manje.
Malo strpljenja za ovu dvojicu, pogotovo za Sahinovica. Golmani sa 15 god aktivne karijere prave kardinalne greske a ne ova djeca
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kakav Duljević.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:44Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)
Skromno
Fejzic i Mehmedovic
, ne sprdajte se s klubom.
Nasi juniori ubijedljivo najbolji u drzavi, a ljudi ovdje prizivaju dovodjenje u21 igraca iz drugih klubova.
Mulalic, Celik, Nurkovic, Tabakovic, Alisah, Buljubasic, Bijelonja, Trako, I. Ramic, T.Ramic... +Dizdarevic, Sahinovic i Sutkovic

Nasi juniori ubijedljivo najbolji u drzavi, a ljudi ovdje prizivaju dovodjenje u21 igraca iz drugih klubova.

Mulalic, Celik, Nurkovic, Tabakovic, Alisah, Buljubasic, Bijelonja, Trako, I. Ramic, T.Ramic... +Dizdarevic, Sahinovic i Sutkovic