Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 15:04

GIBRA je napisao/la:
30 apr 2023, 13:23
3 poraza u nizu u Serie A,ako danas izgubi to je 4 poraza u nizu,jedna pobjeda u zadnjih 7 utakmica i cak 4 poraza

Moze li vecerasnji poraz urucit mu otkaz?

Tesko da je neko ovoliko sramotio klub kao celavi klaun

Juve’s attacking trident under Pirlo:

Chiesa: 15 goals, 11 assists
Ronaldo: 36 goals, 4 assists
Morata: 20 goals, 12 assists
Bolna statistika. Uporedi to sa danasnjom, za plakati.

100 utakmica od kad je u klubu i 100 različitih postava je izveo klaun. Sve u redu i bilo je povreda, ali povrede je imao i Pirlo.
Ekipa koja je trebala biti napravljena za 433 je u toj formaciji igrala mozda 5x total jer je nesposobnjakovic jedan obicni 532 ziheras kojem je cilj da protivnika spriječi da igra dobro umjesto da se fokusira i da neki fudbalski identitet ekipi. Pri tome je mercato bio prema njegovim inputima. Zbog toga imamo:
-Produzenje ugovora Silju i Bonnuciu
-Razmatranje novog ugovora panju i njegovom ljubimcu Sandru
-Chiesu koji od najboljeg igrača Eura lici na igraca iz hrvatske lige
-Vlahovica koji je zario i palio ligom lici na kalibar skotske lige
-Di Mariu koji je osim par takmi u kojima je briljirao u globalu utopljen u sivilo
-Kostica koji je potpuno nestao unazad 2 mjeseca
-Milika, vidi pod Kostic. Nakon odličnog starta i njega je usisala Allegrieva negativna energija koji transmitira
-Fagiolia kažnjenog neigranjem zbog lošeg ispucavanja 3-4 utakmice
-Fagiola koji nije igrao mjesecima i mjesecima i gdje je puka sreca sa silnim povredama uticala da zaigra jer je forsirao Amera na krilu.
-Prevarenog Illing jr. kojem su obećane minute i prva postava i momak nakon 2-3 strašne tekme gdje je imao 2-3 asistencije i gdje su mu trazili da produzi ugovor više terena očima nije vidio nakon što je to uradio
-Bremera od najboljeg stopera lige do prosječnog stopera
-Produzenje Danila koji igra očajno 3 mjeseca

Da rezimiramo, prostom logikom je neshvatljivo da je čovjek pogorsao bar 40 igraca koji su prošli klubom za 2 godine.
Ne postoji igrač izuzev Rabiota koji je bio bolji nego prije, a i on je tek ove sezone to uradio vodeci se licnim motivima, a ne zaslugama trenerskog maga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 apr 2023, 18:03

Vidi bolan Pogbe sto je nervozan :rol: Au... Sve vise lici na Gibricu postenog.
Max Allegri

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2023, 18:04

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Gatti, Danilo, Alex Sandro; Fagioli, Locatelli, Rabiot; Chiesa, Milik, Kostic.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 18:52

:lol:

slika
:lol:

#MaxOUT

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 30 apr 2023, 19:20

Koliko ne razumijes fudbal od 0 do "nadam se da bi Allegri mogao dobiti otkaz 30. aprila u Juventusu koji i dalje ne zna svoju buducnost po pitanju oduzimanja bodova i nema nijednog covjeka od fudbala u trenutnoj upravi".

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 30 apr 2023, 19:52

Pogba je napisao/la:
30 apr 2023, 15:04
100 utakmica od kad je u klubu i 100 različitih postava je izveo klaun. Sve u redu i bilo je povreda, ali povrede je imao i Pirlo.
Ekipa koja je trebala biti napravljena za 433 je u toj formaciji igrala mozda 5x total jer je nesposobnjakovic jedan obicni 532 ziheras kojem je cilj da protivnika spriječi da igra dobro umjesto da se fokusira i da neki fudbalski identitet ekipi. Pri tome je mercato bio prema njegovim inputima. Zbog toga imamo:
-Produzenje ugovora Silju i Bonnuciu
-Razmatranje novog ugovora panju i njegovom ljubimcu Sandru
-Chiesu koji od najboljeg igrača Eura lici na igraca iz hrvatske lige
-Vlahovica koji je zario i palio ligom lici na kalibar skotske lige
-Di Mariu koji je osim par takmi u kojima je briljirao u globalu utopljen u sivilo
-Kostica koji je potpuno nestao unazad 2 mjeseca
-Milika, vidi pod Kostic. Nakon odličnog starta i njega je usisala Allegrieva negativna energija koji transmitira
-Fagiolia kažnjenog neigranjem zbog lošeg ispucavanja 3-4 utakmice
-Fagiola koji nije igrao mjesecima i mjesecima i gdje je puka sreca sa silnim povredama uticala da zaigra jer je forsirao Amera na krilu.
-Prevarenog Illing jr. kojem su obećane minute i prva postava i momak nakon 2-3 strašne tekme gdje je imao 2-3 asistencije i gdje su mu trazili da produzi ugovor više terena očima nije vidio nakon što je to uradio
-Bremera od najboljeg stopera lige do prosječnog stopera
-Produzenje Danila koji igra očajno 3 mjeseca

Da rezimiramo, prostom logikom je neshvatljivo da je čovjek pogorsao bar 40 igraca koji su prošli klubom za 2 godine.
Ne postoji igrač izuzev Rabiota koji je bio bolji nego prije, a i on je tek ove sezone to uradio vodeci se licnim motivima, a ne zaslugama trenerskog maga.
Ne znam sto je problem biti objektivan. Meni licno ne smeta to njegovo rotiranje, rotirao je i u prvom mandatu pa je to izgledalo daleko bolje. Problem je sto Milik odigra protiv napolija pa ne moze protiv intera, ako je do njega ne treba imati takve igrace, ako je do kondicionog onda ga treba mijenjati. Imam osjecaj da je Osimhen odigrao 300 utakmica. Ekipa pravljena za 433 samo joj fale bekovi i lijevi stoper. Nije opravdanja da se ne igra dosta bolje od ovog, ali za neke stvarno visoke domete je ocajno struktuirana.

Bonucciju je produzen ugovor u Sarrijevoj sezoni. De Scigliu ja ne bi produzio ugovor jer smatram da se igraca tog kvaliteta ne moze trpiti kad svake sezone bude dobar dio povrijedjen, iako bi zdrav bio koliko-toliko ok cetvrti izbor. Sandru je greska produziti ugovor i na milion a kamoli na 3 sto su spominjali, pogotovo dvogodisnji. Chiesa nije igrao godinu dana pa je malo glupo reci da ga je Allegri unistio ko da je ovaj zdrav sve vrijeme. Kod Vlahovica se slazem da ima velike krivice Allegrija, ali i Dusan je debelo podbacio. Moze biti da mu samo treba vremena, ali trenutno osnovne stvari ne moze odraditi kako treba. Kostic je do reprezentativne pauze bio ponajbolji igrac, tako da nije 2 mjeseca nego 40 dana. Tu mi je krivia Allegrija sto je igrao previse umjesto da ga nekad odmori Iling. Znaci i Milika usisala Allegrijeva negativna energija, ima li iko da igra losije cisto zbog sebe, zbog forme, nekih eksternih faktora? Za Fagiolija je predugo trebalo da zaigra, ali istina je da kad je ulazio na pocetku sezone nije bio ni blizu dobar kao kad se ustalio. Svejedno je mogao dobiti vise minuta ranije. A otkud znas da je klupiran samo zbog greske? Mozda ima i nesto sto ne znamo, pogrijesio je i protiv napolija kod gola, ne vidim sto ne bi bio nekad klupiran ko da je Buffon. Bremer je imao utakmice gdje je i dalje bio kao najbolji stoper lige, a imao ih je i kao amater. Danilo kao igrac koji moze pokriti sve u odbrani i koji se istakao kao lider zasluzuje produzenje, pogotovo ono koje su mu dali jer nije predugo. Za mene je igrac za klupe u jednom jakom Juventusu.

Eto znaci i Rabiot je proigrao samo jer hoce. Meni je bilo cudno kad Allegri rece pocetkom prosle sezone da je on igrac koji moze zabiti 10 golova i zavrsio je sezonu cini mi se bez gola. Nisam ga percipirao kao takvog igraca, a ove sezone ih se nazabijao. Tako da slobodno malo vise realnosti. Ja nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatima.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 apr 2023, 20:09

Meni se cini da sam upravo Pogbi "nabadao" Pirla na nos, cisto iz situacije gdje mu je mezimac imao najbolju godinu karijere...dok je tvrdio da je Pirlo najgori ikada, upropastio klub, itd...
Imali smo mi velikih problema kod Pirla, od covida, povreda, itd...vec otpjevano..

Imamo i sada velikih problema, mozda i vecih sa povredama, formom, oduzimanjem bodova, itd..

Sada da upitam samo one koji su gledali utakmicu Inter-Juventus 0:1...i koji su gledali ove u kupu...kakva je razlika??
Zbog cega su igraci igrali pozrtvovanije, kompletnije, izlazili na svaki napad Intera, presing vrsili, itd...ne da mi se u bobu ici..
Inter je kruzio okolo, meda laznuli nisu...

Sta se desilo? Pitam ove sto pljuju Allegrija i samo Allegrija....
Popljujem ga i ja ponekad, nije to problem...nije samo on u pitanju..

Evo, pitanje uopste nije tesko..

PS. molim vas. nemojte me blokirati k'o sektasi, stovatelji sekte i Tik Tupa nation members... :plac:

PS2. salim se ba, mozete blokirati koliko hocete... :mrgreen: samo odgovorite na pitanje u stilu... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 20:25

J10 je napisao/la:
30 apr 2023, 19:52

Eto znaci i Rabiot je proigrao samo jer hoce. Meni je bilo cudno kad Allegri rece pocetkom prosle sezone da je on igrac koji moze zabiti 10 golova i zavrsio je sezonu cini mi se bez gola. Nisam ga percipirao kao takvog igraca, a ove sezone ih se nazabijao. Tako da slobodno malo vise realnosti. Ja nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatima.
Da ne odgovaram na sve jer je ovo sto sam pisao uglavnom zajednicki imenitelj vecine Juventina, a vecina Juventina je protiv Allegria, bar onih iole normalnih. Ne postoji nikakavo racionalno objašnjenje da neko bude na strani Allegria.
Odgovorit cu na ovaj dio, jeste to rekao i taj je dao nula golova lani. A ove 10 u zadnjoj sezoni. Nije on nikakav strucnjak i elitni prognozer. Kada pogledas Rabiota, i pored svih nedostataka tu se jasno može razaznati sta su njegove snage. Igrač monstruoznih fizikalija koji iste nikada nije znao upotrijebiti na pravi nacin, čovjek njegove visine, snage i jakog suta bi i trebao da koketira sa 8 golova u sezoni najmanje.
Rekao je Allegri i da bi McK trebao da zabije 10 golova, pa znamo kako je završio. A znamo i koliko ga je bolje Pirlo upotrebljavao i da je vec bio blizu 10 golova u sezoni.

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 apr 2023, 20:46

Aw aw kerovi :wave: :njanjanja:
🇬🇧 Calvo to DAZN: “Confirming Allegri would mean stating the obvious, it is our thought and the technician is absolutely not in question. The project lasts 4 years, we are not even halfway there”
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 20:59

Odlazi ubleho :urnebes:
I ti i Calvo i Calvin Calvo koji te doveo i koji te podrzava.

Alex Sandro :urnebes: :urnebes: :urnebes:

5 zadnjih golova je njegovih. **** te onaj ko te nije otjerao prije 4 godine jos.

#MaxOUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 30 apr 2023, 21:04

Igramo odlicno…
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2023, 21:20

Kakav je ovo udarac bio :rol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 30 apr 2023, 21:20

Zašto Vlahović ne igra? Poslije onakvog poskakivanja kod penala, poslao bih Milika na klupu odmah

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 apr 2023, 21:21

Padovan je napisao/la:
30 apr 2023, 21:20
Kakav je ovo udarac bio :rol:
Ko kad se igraš sa malim sinom pa polako pucaš da on ispadne sto bolji golman
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 21:26

Voland je napisao/la:
30 apr 2023, 21:20
Zašto Vlahović ne igra? Poslije onakvog poskakivanja kod penala, poslao bih Milika na klupu odmah
Problem s povredom. Zato je propustio inter.

#MaxOUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 30 apr 2023, 21:38

Ja ne znam po vama a meni ovo odlicno.. ovo je taj jak Juventus sto zelim gledati.. smiirio sam se stim i gledam kao Italija I mig mig Ovaj Juventus :salut:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 21:40

Allegri je uspio u cilju da navijacima ubije svaku emociju. Cak i kada se dese sumnjive odluke ili primaju golovi nema cak vise ni ljutnje, samo rezigniranost i apatija. A takvo nesto je prenio i na igrače pa vidimo kakve odluke donose Milik ili Locatelli.

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 30 apr 2023, 21:41

Mig_Mig je napisao/la:
30 apr 2023, 20:46
Aw aw kerovi :wave: :njanjanja:
🇬🇧 Calvo to DAZN: “Confirming Allegri would mean stating the obvious, it is our thought and the technician is absolutely not in question. The project lasts 4 years, we are not even halfway there”
Jesam li ja dobro shvatio tvoju poruku? Mi treba da slavimo ostanak Allegrija na klupi?
Gledas li ti Juventus zadnje dvije godine?

Ps. Zasto chiesa ne izvodi penale?

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 30 apr 2023, 21:43

Koliko još poraza do otkaza?
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 apr 2023, 21:46

Daj Paula i Dušana da bar imam smisao gledati nastavak.

Danilo i Sandro ojebine, ne mogu to dovoljno govoriti. Danilo je zahvalan igrac, ali gubi se strasno i već njegovo prolazi. Brazilska odbrana nikome nista dobro nije donijela.
O Sandru sam sve govorio godinama, bivši fudbaler, u Seriji B ne bi bio prvotimac, stetocina i kancer.

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.