Premijer liga BiH - aktuelno

Antipolitika3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 maj 2023, 08:55

Ado1922 je napisao/la:
01 maj 2023, 08:43
Krajina1999 je napisao/la:
01 maj 2023, 07:15
Objektivni portal

Pobjeda Sarajajeva nad Širokim pet objava ,Zrinjski osvojio titulu “stihijski” napisan jedan članak.Bolesno
Takav tretman imate zbog ponasanja vasih navijaca i ranijih clanova uprave.

Sve po zaslugama.

Jednostavno citaocima portala dupli sport tacka ba niste zanimljivi pa clanci o vama generisu manje klikova.

Klikovi = pare od reklama.
Ja ovaj portal citam samo radi dobrih treba,npr ona jucer 22.godisnjakinja koja vec zna sa muskarcima mi je ukrala dio paznje. :kafa:

Jucer sedmerostruki u ova doba a danas osmerostruki :bih:
Netko jucer,danas i sutra i dalje na velikoj nuli i Boga mi tako sto i nesto godina loptanja uzalud.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Orden44
Kontakt:

Post Postao/la Orden44 » 01 maj 2023, 08:56

Rigoletto je napisao/la:
01 maj 2023, 08:38
OSMEROSTRUKI
Vi imate onaj jedan trofej kada ste osvojili prvu ligu federacije pa ste i sami bili iznenadjeni kada ste ga vidili, realno zrinjski je klub iznad svih po kvaliteti ja odavno nisam vidio ovakvu dominaciju u ligi, a velez jedino moze dominirat ako ispadne u kantonalnu da se ganjaju po livadama jer i jeste livadski klub

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 maj 2023, 08:59

Antikloc je napisao/la:
01 maj 2023, 07:07
Sky9 je napisao/la:
30 apr 2023, 23:39
Antikloc je napisao/la:
30 apr 2023, 16:08

Taj Miki Maus trofej ,UEFA ne racuna. Ima i Sarajevo bajramski turnir,ima ljetnu ligu sampiona iz ExYu. To su trofeji u rangu pobjeda u prijateljskoj sa Dinamom iz Donje Mahale. :mrgreen:
Veceras vas Azmirova prcija salje u federalku.
Cao,cao,vozdrica !! :mrgreen:
Imali smo nesreću da se Liga kup Jugoslavije igrao samo 2 sezone, nije zaživio i svi su ga zaboravili...

...osim nas i FK Crvena zvezda, jer smo jedina dva kluba koji su osvojili taj Kup. :bih:

Čuj miki maus trofej, vela havle. :? I vi ste igrali taj kup, izgubili, a da ste osvojili kojim slučajem, bio bi sve samo ne miki maus. ;)

PS: Nećemo mi niđe

Ćao ćao vozdricaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:mrgreen: :mrgreen:
Provukli ste se juce. :mrgreen:
Salu na stranu,drazi ste mi od Azmirove prcije ( posebno kako nije vise Sarajlija ) ali jos je pred vama dug put do opstanka :mrgreen:
Samo neka pobijede široki i želješčara i eto opstanka. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2023, 08:59

Orden44 je napisao/la:
01 maj 2023, 08:56
Rigoletto je napisao/la:
OSMEROSTRUKI
Vi imate onaj jedan trofej kada ste osvojili prvu ligu federacije pa ste i sami bili iznenadjeni kada ste ga vidili, realno zrinjski je klub iznad svih po kvaliteti ja odavno nisam vidio ovakvu dominaciju u ligi, a velez jedino moze dominirat ako ispadne u kantonalnu da se ganjaju po livadama jer i jeste livadski klub
Rigi trenutno

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 maj 2023, 09:06

MortemHz je napisao/la:
01 maj 2023, 08:59
Orden44 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
OSMEROSTRUKI
Rigi trenutno

slika
Ne mogu skontat jel trola ili je ovo ozbiljno :urnebes:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 01 maj 2023, 09:07

Dal Varesanovic izglasan za najboljeg mladog igraca PL,da lii je bas tako? :?:

slika

slika

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 01 maj 2023, 09:10

admirrx je napisao/la:
01 maj 2023, 09:07
Dal Varesanovic izglasan za najboljeg mladog igraca PL,da lii je bas tako? :?:

slika

slika
Kako da ne... Momak čitavu sezonu taraba, propalitet, sad odigrao dvije vrhunske utakmice, odma je postao de Bruyne, odma daj glasanje... Šupačka priča... Santos, Kulašin, Ilinković, za njega izmislili fudbal...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 maj 2023, 09:17

Antikloc je napisao/la:
01 maj 2023, 07:07
Sky9 je napisao/la:
30 apr 2023, 23:39
Antikloc je napisao/la:
30 apr 2023, 16:08

Taj Miki Maus trofej ,UEFA ne racuna. Ima i Sarajevo bajramski turnir,ima ljetnu ligu sampiona iz ExYu. To su trofeji u rangu pobjeda u prijateljskoj sa Dinamom iz Donje Mahale. :mrgreen:
Veceras vas Azmirova prcija salje u federalku.
Cao,cao,vozdrica !! :mrgreen:
Imali smo nesreću da se Liga kup Jugoslavije igrao samo 2 sezone, nije zaživio i svi su ga zaboravili...

...osim nas i FK Crvena zvezda, jer smo jedina dva kluba koji su osvojili taj Kup. :bih:

Čuj miki maus trofej, vela havle. :? I vi ste igrali taj kup, izgubili, a da ste osvojili kojim slučajem, bio bi sve samo ne miki maus. ;)

PS: Nećemo mi niđe

Ćao ćao vozdricaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:mrgreen: :mrgreen:
Provukli ste se juce. :mrgreen:
Salu na stranu,drazi ste mi od Azmirove prcije ( posebno kako nije vise Sarajlija ) ali jos je pred vama dug put do opstanka :mrgreen:
Ma družimo se mi aBd i slijedeće, a i svih slijedećih sezona... :bih:

Svakom normalnom navijaču jednog od 6 naših tradicionalnih klubova je stalo da su svi u PL, čim 1 fali, nije to to. Puno mi je veći merak kad igramo protiv vas nego sa Krupom, MDK ili Velikom Obarskom... Samo da se i Čelik što prije vrati... :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2023, 09:24

Objektivni portal

Pobjeda Sarajajeva nad Širokim pet objava ,Zrinjski osvojio titulu “stihijski” napisan jedan članak.Bolesno
Bile su dvije objave. Mislim da je ovo druga godina kako se ti nešto čudiš ovom pa hajmo opet. Portal živi od klikova, komentara, reklama i tako dalje. Jedna obična izjava Varešanovića ili Ivana Balte ima više pregleda i komentara nego kada Zrinjski osvoji titulu kako kažeš, je li ti to nešto govori?
Isto tako, jedan članak vezan za našu pobjedu protiv vas je ispratilo više ljudi nego što Zrinjski ima za kompletnu sezonu što možeš i sam provjeriti.
Ništa tu nije bolesno, to je više do tebe nego do njih.
Ponuda-potražnja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Herson

Post Postao/la Herson » 01 maj 2023, 09:30

Kad je u svom elementu onda jeste, ali problem je sto je vrlo rijetko u elementu. Tu su svakako jos Ilinkovic, Mahmic, Kulasin i jos par njih. One koji ne podpadaju pod u21 pravilo ne racunam.

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 01 maj 2023, 09:51

Antipolitika3 je napisao/la:
01 maj 2023, 08:55
Ado1922 je napisao/la:
01 maj 2023, 08:43
Objektivni portal

Takav tretman imate zbog ponasanja vasih navijaca i ranijih clanova uprave.

Sve po zaslugama.

Jednostavno citaocima portala dupli sport tacka ba niste zanimljivi pa clanci o vama generisu manje klikova.

Klikovi = pare od reklama.
Ja ovaj portal citam samo radi dobrih treba,npr ona jucer 22.godisnjakinja koja vec zna sa muskarcima mi je ukrala dio paznje. :kafa:

Jucer sedmerostruki u ova doba a danas osmerostruki :bih:
Netko jucer,danas i sutra i dalje na velikoj nuli i Boga mi tako sto i nesto godina loptanja uzalud.
Ovaj portal je davno izgubio smisao, da je dzumhur prosao 1 kolo na turniru imao bi vise članaka nego sto ste vi osvojili, isto tako vrijedanje publike na koševu nisu prenijeli, a da je kojim slucajem na Pecari bilo objavili bi ruzne scene, fasisti, ovo ono.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 01 maj 2023, 10:05

MortemHz je napisao/la:
01 maj 2023, 09:24
Objektivni portal

Ponuda-potražnja.
Tako je
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 maj 2023, 10:06

MortemHz je napisao/la:
Objektivni portal

Bile su dvije objave. Mislim da je ovo druga godina kako se ti nešto čudiš ovom pa hajmo opet. Portal živi od klikova, komentara, reklama i tako dalje. Jedna obična izjava Varešanovića ili Ivana Balte ima više pregleda i komentara nego kada Zrinjski osvoji titulu kako kažeš, je li ti to nešto govori?
Isto tako, jedan članak vezan za našu pobjedu protiv vas je ispratilo više ljudi nego što Zrinjski ima za kompletnu sezonu što možeš i sam provjeriti.
Ponuda-potražnja.

Problem je sto je Zrinjski prvak vec oko Bozica pa do maja izgubi narod interes za citanje po stoti put o sampionu. :kafa:
Npr.pitari su slavili pobjedu protiv sampiona kao da su usli u Ligu Prvaka sto opet nesto govori.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 01 maj 2023, 10:11

01 maj 2023, 10:06
MortemHz je napisao/la:
Objektivni portal

Ponuda-potražnja.

Problem je sto je Zrinjski prvak vec oko Bozica pa do maja izgubi narod interes za citanje po stoti put o sampionu. :kafa:
Npr.pitari su slavili pobjedu protiv sampiona kao da su usli u Ligu Prvaka sto opet nesto govori.
Više su se radovali zbog duplih premija nego pobjede
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 maj 2023, 10:13

Zakljucak .
Rijetke pojave su zanimljivije od ucestalih.
Ako Zrinjski pobjedi Velez u kupu to ce biti samo jos jedna svakodnevnica malenog pijaćara kraj magistrale ali ako bude obratno onda ce to biti senzacija i iskakat ce iz pastete.
Zasto?
Svakodnevnica nikome nije zanimljivija od senzacije.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 maj 2023, 10:18

01 maj 2023, 10:13
Zakljucak .
Ako Zrinjski pobjedi Velez u kupu to ce biti samo jos jedna svakodnevnica malenog pijaćara kraj magistrale ali ako bude obratno onda ce to biti senzacija i iskakat ce iz pastete.
Zasto?
Kralju ti nisi dobar samo Velez spominjes u nekim svojim sizofrenim zakljuccima. Relaksiraj se kakve senzacije koga smo sve u istoriji dobijali vi ste negdje na osamdeset trecem mjestu :thumbup:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 maj 2023, 10:21

CampobelloDiMazara je napisao/la:
01 maj 2023, 10:18
01 maj 2023, 10:13
Zakljucak .
Zasto?
Kralju ti nisi dobar samo Velez spominjes u nekim svojim sizofrenim zakljuccima. Relaksiraj se kakve senzacije koga smo sve u istoriji dobijali vi ste negdje na osamdeset trecem mjestu :thumbup:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 maj 2023, 10:22

Mozes sto smajlija postaviti ali iskompleksiran si Velezom kojeg non stop spominjes. Godi nam to vjeruj :thumbup:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 maj 2023, 10:22

Rigoletto je napisao/la:
01 maj 2023, 09:06
MortemHz je napisao/la:
01 maj 2023, 08:59
Orden44 je napisao/la:

Rigi trenutno

slika
Ne mogu skontat jel trola ili je ovo ozbiljno :urnebes:
Uh ovo je dobro. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 maj 2023, 10:23

Nakon svake nove titule jedinog mostarskog šampiona pijaĆari se nađu u sebi svojstvenom limbu. Kako dalje i koji je uopšte smisao?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, MostarReds22, Mostarska, Simi i 46 gostiju.