Krešo popizdio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma znam, ali njih je ukupno 3 naroda, Japanci, Kinezi i Koreanci.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:06Pod “Asian” se u americkoj literaturi misli na kosooke čije su države ekonomski tigrovi
Singapore, Taiwan, Mongolija su kosooki Indijci ali njih ne racunam.ASD je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:31Ma znam, ali njih je ukupno 3 naroda, Japanci, Kinezi i Koreanci.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:06Pod “Asian” se u americkoj literaturi misli na kosooke čije su države ekonomski tigrovi
SIngapur i Tajvan su Kinezi.alemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:34Singapore, Taiwan, Mongolija su kosooki Indijci ali njih ne racunam.ASD je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:31Ma znam, ali njih je ukupno 3 naroda, Japanci, Kinezi i Koreanci.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:06
Pod “Asian” se u americkoj literaturi misli na kosooke čije su države ekonomski tigrovi
Skloni s.ranju i nasilju mogu biti i Južno Amerikanci, Blisko Istočnjaci, Indijci itd .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:45zanimljivo kako ovo nikad nije rasizam a kad kazes da su tamnoputi ljudi skloniji nasilju i pravljenju sranja onda jeste iako statistika govori tako
a milion puta sam cuo kako Azijati imaju jaci IQ i sl. na osnovu te iste statistike
Halali mislio sam ti citirati onaj post gdje si rekao drzave. A za narode si u pravu, mada i to je jebga kad imaju sve svoje, i Austrija su Svabe pa je drugacije, Pakistanci su Indijci koji su presli na Islam pa je sve drugacije (osim jezika) ali eto, stoji ti konstantacija.
Grom te ne ubio, u Pakistanu žive ljudi različitih etnicitetaalemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:55Halali mislio sam ti citirati onaj post gdje si rekao drzave. A za narode si u pravu, mada i to je jebga kad imaju sve svoje, i Austrija su Svabe pa je drugacije, Pakistanci su Indijci koji su presli na Islam pa je sve drugacije (osim jezika) ali eto, stoji ti konstantacija.
Ma zive ne kazem, ima kod njih i Shija i svega ali vecina je to gore, i pricaju isti jezik. Kod nas se ne zna nista, kad je historija isibala sve te narode, ne moze niko sa sigurnoscu reci da je bilo sta, ali nebitno da ne ode tema u tom pravcu mlacenje prazne slame, bitno je sta se danas. Kod njih je bilo manje sibanja.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:58Grom te ne ubio, u Pakistanu žive ljudi različitih etnicitetaalemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:55Halali mislio sam ti citirati onaj post gdje si rekao drzave. A za narode si u pravu, mada i to je jebga kad imaju sve svoje, i Austrija su Svabe pa je drugacije, Pakistanci su Indijci koji su presli na Islam pa je sve drugacije (osim jezika) ali eto, stoji ti konstantacija.
I mi smo onda muslimanski Srbi.
Singapur je amerikaniziran. Oni pričaju engleski više kući, nego mandarinski.alemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:55Halali mislio sam ti citirati onaj post gdje si rekao drzave. A za narode si u pravu, mada i to je jebga kad imaju sve svoje, i Austrija su Svabe pa je drugacije, Pakistanci su Indijci koji su presli na Islam pa je sve drugacije (osim jezika) ali eto, stoji ti konstantacija.
Pashto narod ima svoj jezik, njih smatraju seljacima, oni su drugaciji, znam ih ba sve. Opet bitno je sta su danas, i Pakistanci su extra narod, vrlo miran i skroman. Za Afganistan si u pravu, i pricaji farsi kao Iran.ASD je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:12Singapur je amerikaniziran. Oni pričaju engleski više kući, nego mandarinski.alemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:55Halali mislio sam ti citirati onaj post gdje si rekao drzave. A za narode si u pravu, mada i to je jebga kad imaju sve svoje, i Austrija su Svabe pa je drugacije, Pakistanci su Indijci koji su presli na Islam pa je sve drugacije (osim jezika) ali eto, stoji ti konstantacija.
A inače su isti narod kao i Kinezi u Kini i Tajvanu. Doselili su se odozgo.
Pakistan je mix Indije i Irana.
Afganistan je 90 posto iranskih, 10 posto turkijskih naroda.
Dok u Pakistanu je omjer nekih 70 posto Indijaca, 30 posto Iranaca.
Podnaslov:Ljepotica odlučila ispraviti nepravdu majke prirode: "Nisu mi narasle, pa sam ih kupila"
Čisto pošteno
Razuzdana profesorica i čudak s neobičnim zahtjevom "Samo da pomirišem"
To su potvrdili iz njihove ambasade na upite naših novinara, u junu meni se čini.
Top ja već rezervirao ovaj hotel gore, još wizz i spreman
Kad ideš?
10-16 juni, čekam potvrdu da znam da li će biti od početka Juna ukidanje.
Ma ja, sačekaj ti prvo zvaničnu potvrdu.. ko zna šta se može desiti
Podnaslov:"Možda pucam na visoko, ali da nisam upoznao pi*ku, osvojio bih Zlatnu loptu"
Nosio je nadimak "Ludi konj"
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921, Jabroni, kraljttbvb i 8 gostiju.