Kažem ti, ovo je sportski portal, ili bi barem trebao biti takav.
Ne želim se valjati s tobom u blatu kao svinja, izvoli na političke portale i tamo širi nacionalizam!
Kažem ti, ovo je sportski portal, ili bi barem trebao biti takav.
Na gubitku je pravo
Nadam se da im je ovo posljednja
Ma nije nego ste nebitni. Nebitne vijesti ne privlače klikove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 10:13Zakljucak .
Rijetke pojave su zanimljivije od ucestalih.
Ako Zrinjski pobjedi Velez u kupu to ce biti samo jos jedna svakodnevnica malenog pijaćara kraj magistrale ali ako bude obratno onda ce to biti senzacija i iskakat ce iz pastete.
Zasto?
Svakodnevnica nikome nije zanimljivija od senzacije.
Tako je vidi se da si stara škola.... propala.
Haj ne lupaj gluposti, svega ti, ljudi vec drugu sezonu zaredom osvajaju titulu sa preko 15 bodova prednosti na drugoplasiranom ekipom, par minuta ih dijelilo od grupne faze LK
Ti izgleda zelis da kazes da je svinjac osvojio i ovu titulu bez ijedne kupljene utakmice i bez stimajki, pa svaku utakmicu koju je zrinjski igrao je bila 50%-50% znaci stimalo im je se ocigledno19vendetta87 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 13:00Haj ne lupaj gluposti, svega ti, ljudi vec drugu sezonu zaredom osvajaju titulu sa preko 15 bodova prednosti na drugoplasiranom ekipom, par minuta ih dijelilo od grupne faze LK
Kec vcrs, vama ne treba a mi hocemo 4 mjesto pored kupa. Naredno kolo cete vi svakako dobiti Sarajevo, tako da vam vcrs ne igra toliko bitnu ulogu.maliboro je napisao/la: ↑01 maj 2023, 11:35Kakva se posjeta očekuje u Vrapčićima? U slučaju da ne bude pun stadion zbog praznika kontam da uzimamo, u suprotnom neriješeno. Mislim da ova utakmica nije ni blizu nekih prošlih susreta Veleža i Borca ni po ulogu ni po naboju manje vise jer je Veležu prioritet finale Kupa protiv gradskih rivala a mi smo manje vise sigurni za Evropu.
Izvor?vulkanizer je napisao/la: ↑01 maj 2023, 13:36Navijači komunističkog kluba su skupina sa najviše:
- ljudi bez zuba u zemlji![]()
- ljudi bez završenog osnovnog obrazovanja u zemlji![]()
- nepismenih ljudi u zemlji![]()
- budžetskih parazita u zemlji![]()
- incesta u zemlji![]()
- kriminalac i narkomana u zemlji![]()
- besposličara u zemlji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.