To,to !gruezi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 02:49Ljudi vi ste u evropi... po meni ja bih ovog dizdarevica gurao do sljedece zime onda prodao I stavio sahinovica sljedecih godinu I po I prodao I njega za par milki... golman vam je najmanji problem... ima tu jos igraca koje bi mogli dovesti tipa duljevic, ako je istina ovo za nalica( iako sam misljenja da je on teska prevara), Radovac, Jasmin scuk, I pokupit ovo mladzarije sto valja u nasoj ligi tipa mehmedovic, sukilovic, plus ovi vasih 6 7 juniora nazalost bicete nedodirljivi u ovoj ligi ...

Samo djecu gurati. Nasu djecu i BH djecu. Ako njih nema da valja onda djecu iz Hrvatske ( po mogucnosti da imaju babu i dedu iz BiH )
Iz kluba treba otjerati sve staro i bolesno. Star,spor,boli te noga,ruka,zub ,mutno u glavi -mrs iz kluba !! Naravno,posteno isplatiti i cao.
I takve ne dovoditi vise,samo djeca. To jeste igraci do 22-24 godine. Najbolje nasa djeca iz Akademije. Das mu 7-8 stoja platu i dva paketa virsli mjesecno i igra. Poslije ga tusnes za 1 milion € i dobar si. Svako hoce mladog igraca i spreman ih je platiti,niko nece stare konje.
Evropa jos nije sigurna ali trebalo bi biti u redu. A ako ne ove godine ,onda iduce. Bitno je da se vide pozitivni pomaci i napredak.