**** majku zao mi ovog Borca ,ljudi se trude i igraju posteno a na svakoj utakmici ih uvijek zakinu sudije ,svi su protiv njih,Vico **** imas li mozga,znas li sta ti je Baja reko ,ne smijes to Borcu raditi

.
Shalu na stranu ,ako ce mo posteno zakinuti su za penal i crveni ,mi priznamo kad jeste jeste,samo sto mi sa tim nemamo nista ,ako ikoga trebaju kritikovati navijaci Borca to su sudije.Pomocni nije bio siguran da li je ofsajd ili nije i vjerovatno pod pritiskom domaceg terena odlucio se da naknadno podigne zastavicu a tesko je odmah za njega bilo viditi da li je ofsajd ili nije,evo i mi svi vracamo 5 puta da vidimo je li ofsajd ili nije a on nema tu mogucnost.Da imamo VAR bio bi cisti penal i crveni,zato Vico **** sto prije VAR donesi da se izbjegnu ovakve situacije.
Sta trebam ovdje naglasiti,sudija je ostali dio meca odsudio relativno dobro (uz par greskica na obe strane) i nije bilo intencije da povali Borac,ovo je samo bila greska koja se desava i na vecim utakmicama,U BL na nekim utakmicama Gigovic ti neda prici 16 m odma je neki faul u napadu ili greska u koracima

plus penali ili nedosudjeni ofsajd za domacina ili slicno .
U ostalom dijelu utakmice ja sam se zaprepastio kao je lose Borac odigro stvarno bruka ,dobro su i prosli samo sa 2 gola u mrezi ,odbrana katastrofa.Mrkaic je vidi se jak igrac ali dobro smo ga danas ustopali i njega i Kulasina
Uglavnom zao mi Bojca sto ga hajvani ostetise ali sta se moze ,sad ce im to sve Giga vratiti protiv Pitara nek se ne sekiraju

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA