FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sanjinlego+XYZA=Hulahopka
- MocMahale444
Jesi realan pa ti ljudi nas najvise mrze poslije pitara i zlocinaca iz bl.
Nekad su se mjenjali salovi (pu pu pu) ali od tada je proslo mnogo godina i oni su postali pitarske kujice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
na čast moderatoru dva lika miniraju temu evo vec pet godina i to im prolazi

25 godina pratim ovu ligu, ali ovakvu sezonu ne pamtim. Bilo je svega i svačega, nekad gosti nisu mogli do pet bodova u sezoni, bila je i ona sezona kad su Selimović i Ibraković poklapali po dvije utakmice u jednom kolu, ali ovakve lakrdije ne pamtim.
Ovaj današnji cirkus u Mostaru je vrhunac, mada ne sumnjam da će se u ova četiri kola dešavati svašta.
Ovaj današnji cirkus u Mostaru je vrhunac, mada ne sumnjam da će se u ova četiri kola dešavati svašta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa makar šesti na kraju bili, nema puštanja ni Slobodi ni Veležu, ni Posušju, nikome. Kad su gledali da nas zajebu, u redu su stajali, a sad treba nekome puštati. Što se mene tiče izjebati koga god stignemo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Vico je prije pocetka sezone napravio tabelu, pa sad rikta. Smijesno sve skupa.
1921
-
- Kontakt:
Niko drugi tebe ne može zajebat. Zajebao si sam sebe, protiv Posusja, protiv Sirokog dva puta, protiv Leotara dva puta, Igmana
A femboy, sta kazes kad dolazi amerikanac? Kad idu produzenja ugovora? Sta kazu Bekric i ostali, dolaze Ordagic, jel Ovcina dobio papire?
Izvini molim te ako mozes da mi objasnis na koji nacin ja miniram temu? Sto iznosim cinjenice?
Kunem se majkom ako navedes samo 1 stvar koju sam napisao a da nije istinita, odjavit cu se i nikad vise nista necu napisat.
Ma ne mislim u fazonu pustit Veleža, vec da gubimo sve sanse za evropu ak ne dobijemo sutra. Ne budi bukvalacMocMahale444 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:15Jesi realan pa ti ljudi nas najvise mrze poslije pitara i zlocinaca iz bl.
Nekad su se mjenjali salovi (pu pu pu) ali od tada je proslo mnogo godina i oni su postali pitarske kujice.
Kudio sam Basica, al današnjim odlaskom na groblje je pokazao veličinu. Nijedan papan nije bio iz kluba. Jadovi, jadni, znate li vi ko je uopće Ivica Osim? Bijednici jedni. Vi imate neke pozicije u klubu? Bruka I sramota ko nam vodi klub.
-
- Kontakt:
Na svakoj poziciji imaju bolje igrace, zapravo su bolji tim i ne znam na koji foru se oni bore za opstanak, a i klub kao klub mislim da su stabilniji sa boljim budzetom....tuga, ali bolna cinjenica
-
- Kontakt:
Dame i gospodo, ovo vam je luzerski mentalitet!perodeformero je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:41Na svakoj poziciji imaju bolje igrace, zapravo su bolji tim i ne znam na koji foru se oni bore za opstanak, a i klub kao klub mislim da su stabilniji sa boljim budzetom....tuga, ali bolna cinjenica
O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.
-
- Kontakt:
Nije to nikakav luzerski mentalitet
Kako nije niko bio? Čajo, Kovačević (član UO, ne predsjednik), Ćurić, Cernica, Sijerčić, Bekrić ...
mosa lošmi stićko tit-ula!
Bez obzira što vidim da su nas svi otpisali, pa i u našim redovima, mi sutra ako pobijedimo - preskačemo Veleža i Širokog i idemo na četvrto mjesto.
Onda dočekujemo Veleža pa idemo Sarajevu, a oni imaju dosta kartoniranih igrača i siguran sam da će ih protiv Borca sudija nagrditi kartonima.
Sve je do nas.
Onda dočekujemo Veleža pa idemo Sarajevu, a oni imaju dosta kartoniranih igrača i siguran sam da će ih protiv Borca sudija nagrditi kartonima.
Sve je do nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.
Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci

1921
Sad si nas fakat provalioAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()

- MocMahale444
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()

Zakasnio sam sekundu da to postavim, svaka cast.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Boba mu falilaMocMahale444 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:06Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()
![]()
![]()
Zakasnio sam sekundu da to postavim, svaka cast.![]()

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 64 gosta.