Idi yebi se, oplaka

Idi yebi se, oplaka
TitoDamirT je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:50Svako ko je iz Tuzle, za njega je cetnikbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:47Ne vjerujem da je naš Truhlo takav, ovo sve više liči na Goretzku, nabila mu Tuzla komplekse u Banovićima![]()
Prozva me brat komunjarom i SDP botom, a ja post iznad kritikovao objavu kolege sa naše teme oko SDP-a. Na kraju će me prozvat četnikom![]()
![]()
Kad jucer napisa, ako jedes krmetinu IN si u Tuzli. Oplako sam![]()
![]()
Zasto imam osjecaj da je on krka ko AB kulturu![]()
![]()
![]()
Tuzla je prije 2. svj. rata imala FK Makabi, FK Šumadiju, NK Zrinski, FK Zmaj i naravno Svetinju.
vulkanizer je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:58Opce je poznato da vi u komunistanu vise volite svakako ruse i srbe nego bosnjake![]()
Skinuta parola sa mosta "never forget Srebrenica"![]()
A stavljale se parole podrske za komsije u Srbiji i Hrvatskoj tokom poplava i zemljotresa![]()
Zao mi je samo postenog svijeta u tuzli koji je obrazovan, kulturan i ne ulazi u dodir sa ovim krezubasima
Nadam se da ce izdrzati tu nacionalnu i vjersku mrznju samo![]()
@vulkanizerThe club mostly played against other Tuzla football clubs. Namely, at the time of the formation of FK Gorki there were three other football clubs in Tuzla, Zrinjski, Obilić and Makabi, based around the Croatian, Serbian and Jewish population of Tuzla. In 1921 the Bosniak club Bura was also formed.
ObilićOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:10@vulkanizerThe club mostly played against other Tuzla football clubs. Namely, at the time of the formation of FK Gorki there were three other football clubs in Tuzla, Zrinjski, Obilić and Makabi, based around the Croatian, Serbian and Jewish population of Tuzla. In 1921 the Bosniak club Bura was also formed.
Gorki![]()
Obilić je preimenovan u Šumadiju, a Bura u Zmaj.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:10@vulkanizerThe club mostly played against other Tuzla football clubs. Namely, at the time of the formation of FK Gorki there were three other football clubs in Tuzla, Zrinjski, Obilić and Makabi, based around the Croatian, Serbian and Jewish population of Tuzla. In 1921 the Bosniak club Bura was also formed.
Gorki![]()
@sky9vulkanizer je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:39To je to![]()
Najveci sljam i otpad ljudskog drustva u nasoj drzavi![]()
Ljudi koji bi sutra pomagali agresorima da osvoje nasu zemlju jer je to pokazatelj multieticnosti![]()
A i da se ne zamjere svojim komsijama Josipu i Radovanu![]()
Cuvajte se komunjara ako se izjašnjavate kao Bošnjaci![]()
Ako vas zovnu na kafu ili izlazak pazite da vam ne stave nesto u casu![]()
Oni ubijaju sve sto nema veze s njihovih komunizmom![]()
i Bosnjake![]()
Veca prava imaju psi lutalice u komunistanu nego Bosnjaci![]()
Jos su psovali Markale i vrijedjale Vedrana![]()
Post Postao/la solinas » 12 mar 2016, 00:57
gledam po raznim komentarima na netu,na fcb stranici Sarajeva masovno se pise da su fukare skandirale i psovale Vedrana,Markale i slicno...
i da se to radi na svakoj utakmici...
![]()
Oni se kunu u svoju "Kapiju" i stradanja tu![]()
A 3 metra od te iste kapije odzvanja uzivo muzika, uglavnom samo i iskljucivo Ceca i Lijepa brena![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Morpheus, mosarajvosa83 i 27 gostiju.