Idemo Igmane iz tri razloga:
-mrzim zeljeznicar
-u slucaju poraza zeljeznicar je predaleko od Evrope
-88400
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To što je mladunče riješilo dvije utakmice nakon što je u 10 bio igrač manje ga ne čini nikakvom sprektakularnom igračinom. Svakako da mu želim da do kraja sezone zabija na svakoj bar po jedan gol zbog dobrobiti Sarajeva, a za njega me boli ****.
Obraz im k’o u komsicaMiljacka je napisao/la: ↑02 maj 2023, 10:59To što je mladunče riješilo dvije utakmice nakon što je u 10 bio igrač manje ga ne čini nikakvom sprektakularnom igračinom. Svakako da mu želim da do kraja sezone zabija na svakoj bar po jedan gol zbog dobrobiti Sarajeva, a za njega me boli ****.
A Mirza nam se svima popišao u facu još davno, samo što takvi poput tebe idu da ga podrže nakon toga, a neki mu ne opraštaju to pišanje. U tome je razlika.
Gledajuci zadnjih par stranica ispisanih,vidim da je tvoj nik najmladji na ovih zadnjih par stranicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:15Al se nakotilo ovih novih,Ajlinih nikovaudjes i nema ni jedan stari nik,svi novi,svjezi nikovi,par dana stari hah
Ma samo sebe gledati, nemamo sta kalkulisati, sve je u nasim rukama tj. nogamaElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 12:27Poraz u BL
Pobjeda protiv kona
X protiv Veleza
Pobjeda protiv Igmana
7 bodova sasvim realnih i dovoljnih za 3 mjesto. Cak i X na derbiju bi trebao znaciti sigurno 3 mjesto na kraju uz ovakve rezultate.
Znaci nesmijemo izgubiti protiv kona i Veleza i zadnje kolo Igmana imamo na Kosevu. Zaboli me qrac za njih i njihov opstanak u ligi. Tako smo tad Tuzlu City ostavili pa smo poslije vidjeti kako nam vracaju.
Prijatelja nemas u ovoj ligi, samo gazi sve redom.
X protiv Borca, mlatnut komšinicu i Veleža i izvest kadete zadnje kolo da ostavimo Igmana u ligiElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 12:27Poraz u BL
Pobjeda protiv kona
X protiv Veleza
Pobjeda protiv Igmana
7 bodova sasvim realnih i dovoljnih za 3 mjesto. Cak i X na derbiju bi trebao znaciti sigurno 3 mjesto na kraju uz ovakve rezultate.
Znaci nesmijemo izgubiti protiv kona i Veleza i zadnje kolo Igmana imamo na Kosevu. Zaboli me qrac za njih i njihov opstanak u ligi. Tako smo tad Tuzlu City ostavili pa smo poslije vidjeti kako nam vracaju.
Prijatelja nemas u ovoj ligi, samo gazi sve redom.
Normalno,moj stari acc je banovan,znaju ljudi sa kojeg sam profila pisao kao da je to neka tajna. Sta tebe to dotice? Da se nisi pronasao medju ovim Ajlinim pulenima?miky_hz je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:41Gledajuci zadnjih par stranica ispisanih,vidim da je tvoj nik najmladji na ovih zadnjih par stranicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:15Al se nakotilo ovih novih,Ajlinih nikovaudjes i nema ni jedan stari nik,svi novi,svjezi nikovi,par dana stari hah
![]()
Mene je strah Sabrije. Zeljo ce u svakoj utakmici protiv davljenika imat sudjenje na svojoj strani, ne zbog njih nego zbog nekih Vicinih igara, a igracki je Igman sigurno jaci.
Kao neko ko ti nezna stari nik,nit znam da si pisao cudno mi da neko ko ima "noviji" nik proziva te iste. Sasvim logicna konstatacija sa moje strane.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:11Normalno,moj stari acc je banovan,znaju ljudi sa kojeg sam profila pisao kao da je to neka tajna. Sta tebe to dotice? Da se nisi pronasao medju ovim Ajlinim pulenima?miky_hz je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:41Gledajuci zadnjih par stranica ispisanih,vidim da je tvoj nik najmladji na ovih zadnjih par stranicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:15Al se nakotilo ovih novih,Ajlinih nikovaudjes i nema ni jedan stari nik,svi novi,svjezi nikovi,par dana stari hah
![]()
Ma boli i mene, mene samo interesuje dobrobit kluba, a za sada je sve više nego dobro. Popišao u facu zbog dvije izjave? Ma hajte molim vas, i nakon toliko vremena i nakon njegovog izvinjenja ne mogu se neke stvari zaboraviti - sve za dobrobit kluba. Ništa manje se nije popišao od Husrefa. A šta bi tek trebali reći košpicari za Amara. Pa njegov otac prodavao njihove utakmice i kažnjen zbog toga i on i klub, a oni ga proglasiše najvećom legendom i dadoše mu ulicu u sred Sarajeva.Miljacka je napisao/la: ↑02 maj 2023, 10:59To što je mladunče riješilo dvije utakmice nakon što je u 10 bio igrač manje ga ne čini nikakvom sprektakularnom igračinom. Svakako da mu želim da do kraja sezone zabija na svakoj bar po jedan gol zbog dobrobiti Sarajeva, a za njega me boli ****.
A Mirza nam se svima popišao u facu još davno, samo što takvi poput tebe idu da ga podrže nakon toga, a neki mu ne opraštaju to pišanje. U tome je razlika.
Vratio se SZ. Hošgeldum! Falio si namSamozdravlje je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:46Vi prekrizili Listicu, a hladno mogu do 12 bodova. Dobiju Slobodu u Tuzli (teško, ali i moguce) i Leotar koji će možda biti otpisan, u tom slučaju da bi bili ispred Listiće treba nam min.8 bodova. Ing. Sz
Bolje te našao Ahbabu, svaki dan protesti i mi penzioneri odani (41%)Fadilueccehomo je napisao/la: ↑02 maj 2023, 15:06QSamozdravlje je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:46Vi prekrizili Listicu, a hladno mogu do 12 bodova. Dobiju Slobodu u Tuzli (teško, ali i moguce) i Leotar koji će možda biti otpisan, u tom slučaju da bi bili ispred Listiće treba nam min.8 bodova. Ing. Sz
Vratio se SZ. Hošgeldum! Falio si nam![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.