Jbg, opet bolje nego prijedor, bn, doboj, mdk, krupa, travnik, posušje, čitluk, lukavac i slično... Realno...mk1008 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:02Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 12:58Iz mog ugla, liga u kojoj bi svako kolo, bilo neka vrsta derbija:
1. Sloboda - Čelik
2. Velež - Sloboda
3. Sloboda - Jedinstvo Bihać
4. Slavija IS - Sloboda
5. željkan - Sloboda
6. Sloboda - Široki
7. Sarajevo - Sloboda
8. Sloboda - Zrinjski
9. Sloboda - ssh
10. Borac - Sloboda
11. Sloboda - leotar![]()
Ne uklapa mi se ovaj SSH u ovu ligu, al hajde neka i njih malo
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Je.bem tu milu majku, kad po stoti put isto napiše.
Daj neku novu zajebanciju, nije problem i ako smo mi tema, ali nemoj mi repriza.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jest to doduse, ma da Radnik je imao dobrih nastupa u PL, npr kako nam uzese Kup ljudi, imali su oni dobrih sezona, ako cemo objektivno ..Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:06Jbg, opet bolje nego prijedor, bn, doboj, mdk, krupa, travnik, posušje, čitluk, lukavac i slično... Realno...mk1008 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:02Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 12:58Iz mog ugla, liga u kojoj bi svako kolo, bilo neka vrsta derbija:
1. Sloboda - Čelik
2. Velež - Sloboda
3. Sloboda - Jedinstvo Bihać
4. Slavija IS - Sloboda
5. željkan - Sloboda
6. Sloboda - Široki
7. Sarajevo - Sloboda
8. Sloboda - Zrinjski
9. Sloboda - ssh
10. Borac - Sloboda
11. Sloboda - leotar![]()
Ne uklapa mi se ovaj SSH u ovu ligu, al hajde neka i njih malo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Svakome normalnom covjeku koji voli fudbal draze je da Sloboda ostane,barem imas pun stadion,Posusje isto,Celik da se vrati isto a ne da gledamo prazne tribine tipa Tuzla City pa eno I sloga doboj isto jako lose.....
Mali klub bez obzira, gotovo nikog u bn nije briga za njih. Samo pfc i cz tamo postoje. Nije to to...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 02 maj 2023, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mislim da bi trebali dobiti licencu, čisto sumnjam da bi jedini iz lige aplicirali za baraž ako ne ispunjavaju uslove za Federalnu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Posušje je već počelo opadati. Prošla euforija nakon ulaska.
Sad protiv Zrinjskog loša posjeta kad se uzme u obzir regionalni rivalitet, kvalitet protivnika i bitnost meča. Padaju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
@sky jedno ozbiljno pitanje. Pokusavate izboriti opstanak a imate zenicku krticu u odbrani
In Jusic we trust

In Jusic we trust

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trebamo pozvati Slobodu na rođendansku utakmicu u junu 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:19Nema potrebe sastat cete se dva mjeseca poslje u prvenstvu![]()

Plus drugo kolo kupa fbih, plus kup prvoligasa fbih, plus superkup prve lige fbihCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:19Nema potrebe sastat cete se dva mjeseca poslje u prvenstvu![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zar nije on govorio da bi zadnju sezonu koju bude igrao htio zavrsit u Celiku ?
Sve u svemu dobar je to igrac, nema govora koliko puta je bio stub nase odbrane, zadnje vrijeme ima neki problem neki pad forme al ima i godina lik...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Joj što vi Zenićani prizivate lošu karmu. Za svu ovu (ničim izazvanu) zajebanciju jedno ćete platit ceh (ako ko prepoznaje ove stihove). 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Više se ljudi okupi kad bude saobraćajna nesreća, nego Fukara na Tušnju 

Ko se smije, zlo ne misli

I dalje ne vidite da je prva federalna spas za Slobodu

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, TylerBurey i 25 gostiju.