Baš im gori kad oni daju nešto za džaba.

Nema osobe koja je prezivjela Bjesnilo, do sad to nije zabilježeno u medicini, al et ovaj hajvan je izgleda iznimka
Pio danas kafu u Blacku, zapadni dio Mostara. Pricaju momci kako je vec dogovoreno, ali ce Sloboda njima izaci u susret kad im bude trebalo za titulu ili da ne navaljuju ako se sastanu u Kupu.
Istina
U prevodu staviti na slobodu pare
Ma standardno kod nas... Besposličari sjede i smišljaju teorije. Kad ne bude tačno, nigdje ih.
Ma de ba pusti suplju...IndoMie je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:56I meni bi prica smrdila da je samo ono standardno kao pustit ce im. Ali kad je krenula prica kako ce im to Sloboda vratiti, ima mi i smisla. Naprimjer, Zrinjski ulazi u finis iduce sezone poravnat s nekim, protiv Slobode igraju, ovi nece navaljivati kako bi se oduzili.
U Kupu takodjer Sloboda nema nikad sansi, Zrinja i to ganja.
Pa uvijek ide tako. Evo ti sad bodovi, ti nam kao vratiš slijedeće...IndoMie je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:56I meni bi prica smrdila da je samo ono standardno kao pustit ce im. Ali kad je krenula prica kako ce im to Sloboda vratiti, ima mi i smisla. Naprimjer, Zrinjski ulazi u finis iduce sezone poravnat s nekim, protiv Slobode igraju, ovi nece navaljivati kako bi se oduzili.
U Kupu takodjer Sloboda nema nikad sansi, Zrinja i to ganja.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, johntravolta123 i 22 gosta.