Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Narkoman. Ne vidim drugo objašnjenje.Zukanovic je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:29“Nogometa je najmanje u BiH. Svi sudjelujemo u tome. Stvorili smo veliki broj prilika, odigrali jako dobro utakmicu, što smo vidjeli na kraju od naših navijača. Mi smo zaslužili tri boda, bili smo dominantni. Bio sam klaun zadnju utakmicu, sada opet moram biti. Što se mene tiče, to je to“, rekao je Bašić.
Sudije su teško prošle u tunel.
“Imam prijedlog za sebe – oprostiti se od ovog posla. Želimo da igramo nogomet, da bolji pobjeđuju i da ljudi imaju šta da vide. Nisam rekao ništa o sudijama, vi ste rekli. Žao mi je da moj klub ovo doživljava na svom terenu i da se na Želji lome te stvari. Žao mi je mojih momaka, igrali su srcem, igrali dobro... Idemo dalje“.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nema kmelje

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Određene stvari u ekipi me raduju. Sigurno da ima jako puno posla. Čini mi se da igrači uživaju u igri. Stvaramo veliki broj prilika. Igramo na rizik. Hrabri smo, hoćemo. Ima tu još dosta faktora. Ovaj bod nas drži još u borbi za Evropu. Samo mrtav mogu odustati! Uvijek su šanse tu. Pobijediš sve do kraja i to je to –smatra Bašić.

Ako je nesto pozitivno od dolaska ovoga covjeka u grad Sarajevo to je što mu je Jagomir jako blizu,definitivno treba malo otic popricat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Jel ovaj trener Zelje uredan s glavom. Zali se na sudije u dvije utakmice gdje je imao sudjenje za 10tku, protiv Borca i sad Igmana.
Pravi je klovn.
Pravi je klovn.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Godine pred nama donose i modernizaciju kanotalnih liga. Nisu potrebe zahvalnice

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Baš si nešto navalio na svoje komšije.

Hajmo ozbiljno. Pad Sarajevskog sporta je počeo gašenjem KK Bosna, nastavljen uništavanjem RK Bosna, a sve to se prenijelo i na fudbal, gdje je Olimpik ugašen, a Željo kuburi sa novcem. Sarajevo da nije dovelo prvo Tana, a kasnije Nama, i sada Mirvića, možda bi morali krenuti od nule. Ovo nije smiješno, nego žalosno. Ako glavni grad ne može dva kluba pomagati, šta očekivati od drugih gradova koji jedva opstaju?

Ni stida ni srama, fuj, Bože sačuvaj. Regularan sudija, čak im je natezao malo ahahahaha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hahaha samo je bilo pitanje kada ce basic spomenuti borac i sudjenje. Od njega sam ocekivao bar malo kreativnije izvlakuse a ne ove izlizane da je sudija kriv
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Meraak1921
- Kontakt:
Cak i Manijacima se prigovara, oca yebali yadnog sa Koševa .. Karadzicev cetnicki dnk gdje mu nista ne valja, a ljudi dominiraju na tribini godinama, dok se oni raspadaju, pisa vam masnokosi sa sinom sve u usta
Ni stida, ni srama... Ubjedljivo najodvratniji klub PLBiH... 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
I podrska savezu da odreze ovom anonimusu iz Zelje kaznu...
Hoce da se iscupa iz sopstvenih vnago standardnom pricom o sudjenju. Dati im bar 5 milja kaznu i suspenziju coacha.
Hoce da se iscupa iz sopstvenih vnago standardnom pricom o sudjenju. Dati im bar 5 milja kaznu i suspenziju coacha.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:41Cak i Manijacima se prigovara, oca yebali yadnog sa Koševa .. Karadzicev cetnicki dnk gdje mu nista ne valja, a ljudi dominiraju na tribini godinama, dok se oni raspadaju, pisa vam masnokosi sa sinom sve u usta

- f0rest1946
- Kontakt:
Koji ljakse ovaj Bašić, prvo priča da su propustili veliki broj šansi a onda kako ih sudije j.bu. Pa čovječe da si iskoristio šanse pobijedio bi.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, NazorUso i 19 gostiju.