Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Samo trojka zakazala, a jeste forsirao. Cestitke Musi i Super Mariju 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moze Tavares jer ga nema ko braniti u Partizana (trebao bi Lessort sad kad se vrati, al opet tesko) samo mora jos neko uz njega kao ovaj NWHbabino je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:40da, ovo su bas bili neshvatljivi ispadi, da ne povjerujes sta lik radi u tim trenucima.
Najgore u svemu sto on 7 min nije pogledao prema kosu i onda radi onakvo ludilo, onaj pomocni ga drzi na terenu svo vrijeme, sreca ne potegnu nista u zadnjoj minuti:-)
uz ovakve musu i hezonju izvukose nekako, moglo bi biti svega ako se ovi dozovu na barem 50% svojih mogucnosti.
mada, ne moze tavares odigrati nikada vise ovakvu tekmu, morace neko drugi jos povuci.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbga NWG ima milion derbija u svojoj karijeri,frajer igrao za Real,Partizan i Olympiakos a znamo kakve derbije imaju te ekipe,vidi se iskustvo,fokus samo na ono sto se desava na parketu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Očajan je Musa bio večeras. Sušta suprotnost prethodne utakmice u Beogradu.
Bitno da su zapisali komplet Beograd. Idemo dalje... *ebat ce vas Musav(i)
Picke cetnicke.
Picke cetnicke.
Veliko je ovo iskustvo za njega, igrati pod ovakvim pritiskom i u ovako neprijateljskoj atmosferi gdje je on faktički neprijatelj broj 1 za 20.000 protivničkih navijača.
Takva dva meča kao ovaj večeras i onaj za dva dana vjerovatno više nikada u karijeri neće doživjeti gdje god na svijetu bude igrao.
Airballovi su nedopustivi, četiri takva šuta su sramotna i o tome nema priče. Ali s obzirom da je u svakom drugom segmentu odigrao i više nego korektno, pogotovo je bio u odbrani dobar, mislim da nema potrebe za dramaturgijom koja se ovdje može pročitati.
I još jedna stvar, zaboravlja se da je ovo njemu prva sezone u EL, prva ovakva uloga u play offu najelitnijeg evropskog takmičenja, pa je za očekivati da može biti loš.
Takva dva meča kao ovaj večeras i onaj za dva dana vjerovatno više nikada u karijeri neće doživjeti gdje god na svijetu bude igrao.
Airballovi su nedopustivi, četiri takva šuta su sramotna i o tome nema priče. Ali s obzirom da je u svakom drugom segmentu odigrao i više nego korektno, pogotovo je bio u odbrani dobar, mislim da nema potrebe za dramaturgijom koja se ovdje može pročitati.
I još jedna stvar, zaboravlja se da je ovo njemu prva sezone u EL, prva ovakva uloga u play offu najelitnijeg evropskog takmičenja, pa je za očekivati da može biti loš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da mu je ovo mozda i najbolja odbrambena utakmica u karijeri
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Moze li se sta ocekivati od njega u Madridu, sta je rec?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
20 tisuća četnika poziva na klanje, dobro je on ubacio 9 poena, par skokova i asistencija
Sta je tacno korektno u trici 1/7 uz 4 air ball-a, 2-4 za dva poena i minimum 6 izgubljenih lopti (ovo nagadjam jer je 3 izgubio u prve 2 minute)?
Momak ima problem tipični balkanski bez kojeg uspjeha nema, kontrola emocija (pored evidentnih tehničkih limita). Jak je on u izjavama, ali ništa on sto izgovori ne primjenjuje. Primjetno jos od NBA dana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije izgubio vise ni jednu nakon 1/4Pogba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:10Sta je tacno korektno u trici 1/7 uz 4 air ball-a, 2-4 za dva poena i minimum 6 izgubljenih lopti (ovo nagadjam jer je 3 izgubio u prve 2 minute)?
Momak ima problem tipični balkanski bez kojeg uspjeha nema, kontrola emocija. Jak je on u izjavama, ali ništa on sto izgovori ne primjenjuje. Primjetno jos od NBA dana.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Uzimao je divlje trice ali i takve je u stanju pogoditi kad ne pogine defanzivno kao sto je slučaj veceras, mora iskulirati nekad, jedno je uzeti takvu tricu kad je napad vec pri isticaju pa i nemas izbora a drugo je na pola napada potegnuti nerezonski.
U ostalim segmentima sasvim pristojna utakmica, defanzivno dobar, podijelio par asistencija i razigravao kad god je imao priliku, imao je i 7 skokova.
U ostalim segmentima sasvim pristojna utakmica, defanzivno dobar, podijelio par asistencija i razigravao kad god je imao priliku, imao je i 7 skokova.
Sasvim pristojna za jednog Abaldea.
Valjda je takve standarde postavio kroz sezonu. Ako izgube seriju, navijaci Reala pored trenera mogu samo jos u Musu gledati.
Nema lik vise 18 godina.
Valjda je takve standarde postavio kroz sezonu. Ako izgube seriju, navijaci Reala pored trenera mogu samo jos u Musu gledati.
Nema lik vise 18 godina.
Pa 4 airballa spadaju u tu katastrofalnu trojku, za to sam i napisao da je sramotno.
Igrao je top odbranu za svoje uslove, podijelio najviše asistencija (uz Chacha) i makar još 2-3 pasa gdje su mu saigrači imali otvorene šuteve koje nisu pogodili, a takve situacije sa dobrim protokom lopte su bile rijetke za Real u ovoj seriji.
Mislim da je poslije Edija i Heza imao i najviše skokova.
Ako to nije i više nego korektna sekvenca onda ne znam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gazi cetnike.
Pored sarmice i njemu slicnih ne trebaju bosnjacima drugi neprijatelji..j*bem vam mamu svetosavsku
-
- Kontakt:
Malo se potencira previse ta atmosfera koja čak i nije bila toliko vatrena kako se najavljivalo. Pa Rudy, Tavares, Ljulj, Williams pa čak i Hezonja su već imali dosta ovakvih utakmica i prvih par minuta su bili pod pritiskom poslije normala sve. Pa nije izisao Promo Donji Vakuf na teren nego Real. Uglavnom Musa i Hezonja će morati odigrati nešto da Real prođe. Njih može pokopati jedino taj balkanski mentalitet, a pustimo se atmosfere i tih gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.