FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Opet dokazano po ko zna koji put, kada nam najviše treba ne možemo dobiti zbog mentaliteta luzera kojeg smo izgradili u proteklih 5 godina. Luzeri, imate najveću podršku u drzavi opet vam dodje solidan broj ljudi na tribinama i opet vam Igman uzima bodove i to u borbi za Evropu. Simin han, Leotar, Igman sve kiks do kiksa.
Sta ste uradili od kluba amateri!
Sta ste uradili od kluba amateri!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nemoj admine o fudbalu da pričamo... 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Nikako mi neće biti jasno zašto prije mjesec više od pola foruma tjera i podjebava Mulalića, a sad odjednom što smo ga mijenjali, izvini legendo itd.. Šta hoćemo mi ustvari? Jesmo li trebali dati Edisu podršku do kraja sezone? Ako već nismo onda da se bar ovom čovjeku pruži podrška ako je već prihvatio našu klupu u ovoj situaciji.
-
- Kontakt:
Bezveze se dize halabuka i to samo zbog nasih nerealnih zelja i podizanja. Ekipa je tu gdje jeste i gdje apsolutno pripada po svemu. Nema tog trenera koji moze tu nesto uraditi posebno, mozda utakmicu dvije na neki "šok" i to je to. Ekipa je sastavljena od pola igraca amatera i pola igraca starih istrosenih koji mogu igrati jos negdje po 15tak minuta minuta utakmice. U jednom momentu smo imali dobru poziciju zahvaljujuci iskljucivo kiksevima rivala direktnih i to nevjerovatnih kikseva i + niko od njih nije igrao utakmice na domacem terenu sem nas, cim se situacija 'normalizovala' za par kola smo tu tacno gdje trebamo biti, ni gore ni dole. Da je sezona bila regularna od pocetka ne bi mi nikakvu halabuku dizali ovdje i ganjali evropu odavno i niko ne bi spominjao nikakve trenere.
Moj Basicu, fulili bi more sa broda, eto takva nam je realizacija, da su iskoristili svoje sanse Santos, Krpic, Stilic itd, ne bi niko pricao o glupom Sabriji, nego bi se (i pored lose odbrane), pricalo o ubjedljivoj pobjedi..
Sezonu halaliti već sad. Upravu otjerati već sad a onda vidjeti sta i kako. Jer ovo što radi naša uprava vodi nas u kantonalnu ligu.
-
- Kontakt:
Mi od one reprezentativne pauze nismo utakmicu odigrali da valja.
Nismo zasluzili Evropu,i ako ima Boga necemo je ni izboriti. Mi nismo ekipa nego skup prosjecnih igraca.
Nismo zasluzili Evropu,i ako ima Boga necemo je ni izboriti. Mi nismo ekipa nego skup prosjecnih igraca.
Očekivano jbg, neki dan sam pisao da mi djeluje kao naučna fantastika da mi dobijemo ove tri tekme kući i evo odmak kiks sa Igmanom.
Što je najsmiješnije još uvijek postoje realne šanse za četvrto mjesto a bojim se da je to samo loše po naše živce s obzirom da mi ovakvi to sigurno nećemo ostvariti. Dakle slijedi još par kola i još par teških dana.
Što je najsmiješnije još uvijek postoje realne šanse za četvrto mjesto a bojim se da je to samo loše po naše živce s obzirom da mi ovakvi to sigurno nećemo ostvariti. Dakle slijedi još par kola i još par teških dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije Sabrija kriv sto Drljo u 95. minuti iz slobodnog nabija na tranzit pa place poslije utakmice.
Nismo kvalitetni za Evropu, nemamo uslove, posteno priznati i to je to. Ovaj ciganluk da ne moze 15 ljudi zadrzati Cocalica i da on se iskrada ispred Juga da se ide tuci nam ne treba. Druze, kriv si za milion i jedan gol. Bijes iskali na sebi, ne jos da zaebes tim.
Manijacima svaka cast na strpljenju dok su i cekali iz tunela i zvali i kako su se ponijeli prema igracima. Gospodski!
Nismo kvalitetni za Evropu, nemamo uslove, posteno priznati i to je to. Ovaj ciganluk da ne moze 15 ljudi zadrzati Cocalica i da on se iskrada ispred Juga da se ide tuci nam ne treba. Druze, kriv si za milion i jedan gol. Bijes iskali na sebi, ne jos da zaebes tim.
Manijacima svaka cast na strpljenju dok su i cekali iz tunela i zvali i kako su se ponijeli prema igracima. Gospodski!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zna li neko sto je Cocalic ono uradio i sta Basicu konkretno smeta, zbog cega one sizofrene izjave?!
- MocMahale444
Kakve sanse paša?Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:54Očekivano jbg, neki dan sam pisao da mi djeluje kao naučna fantastika da mi dobijemo ove tri tekme kući i evo odmak kiks sa Igmanom.
Santos glumi igracinu, Drina za 100 godina nece biti igrac.
Jasarevic stoji 5 metara od igraca ni da podigne nogu na centarsut.
Daj ba Haracic uradio vise za ono malo nego Krpic cijelu tekmu.
Drlju zakovati na klupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cocalic je dečko za primjer, a samo osoba koja pojma nema o našim igracima ne bi trebala iznositi misljenje. Trener koji je bio na mater kaže da je opravdano, a ti koji si u krevetu imaš nešto da prigovoris Cocalicu. Presmijesno.
Rezultat je više nebitan. Nas je sudija iskasapio. To su činjenice. Samo mi navijaci nemamo muda..ovo što je po internetu, to ne ide na utakmice nego.iz kreveta piše,lijepo toplo, ne treba nam to. Čuj, ne treba nam to.
treba da ne izadje s zapada,seljacina iz zenice klasična.
Rezultat je više nebitan. Nas je sudija iskasapio. To su činjenice. Samo mi navijaci nemamo muda..ovo što je po internetu, to ne ide na utakmice nego.iz kreveta piše,lijepo toplo, ne treba nam to. Čuj, ne treba nam to.

-
- Kontakt:
Važne tekme nismo dobili 5 godina. Postali smo luzeri strogi. Ja mislim da je to to od nas za ovu sezonu.
10 minuta aktivne igre nije bilo u drugom poluvremenu. Katastrofalno suđenje.
10 minuta aktivne igre nije bilo u drugom poluvremenu. Katastrofalno suđenje.
Željezničar za život cijeli!
Matematičke muhoni, bod si od četvrtog mjesta.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:58Kakve sanse paša?Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:54Očekivano jbg, neki dan sam pisao da mi djeluje kao naučna fantastika da mi dobijemo ove tri tekme kući i evo odmak kiks sa Igmanom.
Drlju zakovati na klupu.
Ali opet kažem, drugi par čarapa je što nam to ne znači mnogo, sad da nam dopišu pet bodova mi vjerovatno opet ne bi izboili Evropu. Ne može jbg, znaš nas kad krene loše onda ide pad u rupu bez dna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba ga pustiti da uziva u medijskoj paznji. Cim nas napusti, s obzirom na rezultate, nece ga biti ni na mapi.perodeformero je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:04Ovaj konj od trenera opet prezadovoljan, cestita svima okolo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Naj - smo - gori od svu decu.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:04Matematičke muhoni, bod si od četvrtog mjesta.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:58Kakve sanse paša?Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2023, 22:54Očekivano jbg, neki dan sam pisao da mi djeluje kao naučna fantastika da mi dobijemo ove tri tekme kući i evo odmak kiks sa Igmanom.
Drlju zakovati na klupu.
Ali opet kažem, drugi par čarapa je što nam to ne znači mnogo, sad da nam dopišu pet bodova mi vjerovatno opet ne bi izboili Evropu. Ne može jbg, znaš nas kad krene loše onda ide pad u rupu bez dna.
Matematicke sanse za nas znace pisi propalo.
Poslije kozojeba laznih sam halalio kroz ligu u Evropicu.
Yebat ih, toliko smo u zadnjih 10 godina chokirali da sam više oguglao i ne pogađa me sve ovo previše, više se iznenadim kad smo dobri da ti pravo kažemMocMahale444 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:08Naj - smo - gori od svu decu.
Matematicke sanse za nas znace pisi propalo.
Poslije kozojeba laznih sam halalio kroz ligu u Evropicu.

-
- Kontakt:
Ono nabadanje moze biti opravdano samo u Cevljanovicima, sudija je bio odlican, pa covjek je 4 minute produzio nakon isteka sud. vremenaHulahopka je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:00Cocalic je dečko za primjer, a samo osoba koja pojma nema o našim igracima ne bi trebala iznositi misljenje. Trener koji je bio na mater kaže da je opravdano, a ti koji si u krevetu imaš nešto da prigovoris Cocalicu. Presmijesno.
Rezultat je više nebitan. Nas je sudija iskasapio. To su činjenice. Samo mi navijaci nemamo muda..ovo što je po internetu, to ne ide na utakmice nego.iz kreveta piše,lijepo toplo, ne treba nam to. Čuj, ne treba nam to.treba da ne izadje s zapada,seljacina iz zenice klasična.
Ogromni kiksevi protiv Leotara,Tuzle i Igmana
jednostavno nedopustivo.
Cocalić na kraju glumi nekog kabadahiju, zalijeće se nešto, bolje bi mu bilo da pogleda koliko loše je odigrao utakmicu. Zapravo, loš zadnjih 5 utakmica.
Iskreno, čudim se koliko manijaci tolerišu one manekene na terenu, iz kola u kolo. Daju maksimalnu podršku, finansijski i svaku moguću, guraju klub već tri godine rukama i nogama, a igrači na terenu im se zahvale tako što odigraju ko zadnji jadovi...bez lidera, bez karaktera, bez borbe, ljigavci obični

Cocalić na kraju glumi nekog kabadahiju, zalijeće se nešto, bolje bi mu bilo da pogleda koliko loše je odigrao utakmicu. Zapravo, loš zadnjih 5 utakmica.
Iskreno, čudim se koliko manijaci tolerišu one manekene na terenu, iz kola u kolo. Daju maksimalnu podršku, finansijski i svaku moguću, guraju klub već tri godine rukama i nogama, a igrači na terenu im se zahvale tako što odigraju ko zadnji jadovi...bez lidera, bez karaktera, bez borbe, ljigavci obični

- MocMahale444
Svako ko pravda savez i hvali sudije je neprijatelj kluba.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, perodeformero i 35 gostiju.