Napisao sam u postu prije u dijelu o navijacimaMamba21 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:41Izvini druže? Koja je poenta tvog odgovara?Napoleon1921 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:39Jel im to zadnjih 10 utakmica govore pa nikog ne mogu dobitMamba21 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:30– Nevjerovatno šta smo doživjeli da nas glavni sudija vrijeđa, provocira i da nam psuje. Govorio je da nećemo pobijediti, da smo glupi i svakakve strašne stvari. Zato je Cocaliću prekipilo. “Coca” je jedan od najkorektnijih igrača u BiH, prošao je puno toga, a na Grbavici je doživio da ga sudija provocirao. Edin nije reagirao nesportski, već ljudski – kazali su za **** pojedini igrači Željezničara čija imena nećemo navoditi, a koji će sve ovo potvrditi u pisanoj formi klupskoj administraciji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na kojeg Hodžića misliš? Ara sa ovakvom igrom može samo u Pofalićki otići, ne znam ko će njemu van BiH ponuditi ugovor nakon ovakve polusezone.
Što se drugog Hodžića tiče, on već može dobaciti negdje u inostranstvo. Santos neće imati nikakav problem da nađe inostrani angažman, ali ako misli uspjeti van naše lige onda mora poraditi na završnici (i realizacija i osjećaj za asistenciju).
Amoah je konkretniji od Santosa, ima izraženiji napadački instinkt i nađe se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ali generalno mislim da Santos pravi veću razliku u igri samo što bez konkretne završnice to nema nekog efekta.
Bez njih dvojice mi bi bili gori neko u Ivkovićev vakat, garantujem. Vjerovatno borba za opstanak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Sudije po naredbi saveza vec godinama nas pljackaju.
Zrinji poklon penal od ustase Bandica.
Vico poklonio korona titulu prasicima s lavora.
Jbga onda Edis se malo uci na Želji, Ivkovic nas unistio sjeme mu se zatrovalo.
Podrska treneru.
Ljudi Santos se bori ima dribling ali da pogodi gol to bi bilo lutrija. Mrco nas Amoah je koristan vise od Santosa i Drlje ( koji je katastrofa).
Acu u prvu a Drinu na tribine.
Zrinji poklon penal od ustase Bandica.
Vico poklonio korona titulu prasicima s lavora.
Jbga onda Edis se malo uci na Želji, Ivkovic nas unistio sjeme mu se zatrovalo.
Podrska treneru.
Ljudi Santos se bori ima dribling ali da pogodi gol to bi bilo lutrija. Mrco nas Amoah je koristan vise od Santosa i Drlje ( koji je katastrofa).
Acu u prvu a Drinu na tribine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Santos je izlapio otkad je Basic trener. Zadnju dobru odigrao protiv Tuzle. Da li je slucajnost, kocnica jer je kraj blizu pa se cuva ili ga je Basic 'ugasio' ne znam, ali je veceras izgledao kao Mladen Veselinovic bukvalno. Taman i isti broj nose.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Auuu Radosave pa i ti kao uvazeni forumas Delinjo.
Rigate vatru na Basica, jbga ne moze pita od g.
Izgleda on dugo kao Veseli. Nije kriv Nermin, stedi se lik ode brzim korakom od nas cim se zavrsi.
-
- Kontakt:
Sadasnjost tmurna, buducnost crna.
-
- Kontakt:
Samo vi pljujte po djeci.RajvoSA03 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:11Ovdje je najveci problem qrcobolja i nedostatak zelje kod pojedinaca, pogotovo Zeljine djece. Evo sad vidjeh Drinu na Vilsu sega sala smijeh, ko da utakmice nije ni bilo a jedan Amoah koji vjerovatno do prije godinu dvije nije ni cuo za Zelju place nakon utakmice. Velika je boljka unazad skoro pa deceniju omladinski pogon u kojem trebas djeci da usadis u glavu da je Zeljo institucija i da se za Zelju gine, a koji su Sejfudin Tica i Miske razyebali do te mjere da nam sva djeca haman prelaze kod pitara zbog boljih uslova. Treba nam remont u svakom smislu i ostaje nam da se nadamo nekom cudu plasmanu u Evropu i investitoru na ljeto. Da li ce se to desit, a vjerovatno nece vidjet cemo. Do tad nam je i ovako puna saka brade po plasmanu i igrackom kadru
Od Misketa je proslo 5 godina, a od Tice 6..
Sta se desavalo u medjuvremenu, ako nije tajna da nam otkriijes?
-
- Kontakt:
Koliko znam Amar je dosao poslije Misimovica. Nesto se ne sjecam nekog pobjednickog mentaliteta.. (2,5 godine bio u klubu)..Napoleon1921 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:17O treneru:
-Basic je izmislio taktiku za mulalica..to sto smo na ho ruk dobijali i ono sto nismo trebali nema veze s Edisom. Ne kazem da je neki vanserijski strucnjak al mislim da ga treba ostavit
O upravi:
-Jedna od katastrofalnih odluka uprave za koju su iskljucivo oni krivi je sto nisu prodali Hodzica..ocigledno je bilo da je ubo jednu sezonu i tjt..sad i da ne ode dzaba neces uzet ni trecinu sto si mogo
-Druga ako je mozemo nazvati greska je prelazni rok, al ovo im se ne moze zamjeriti. Bukvalnk su doveli sve sto je ijedan navijac zelje zelio i sto bi doveo da je mogao. Sad sto su Krpic i Ara ispali amateri to ne mozemo zamjeriti upravi
-Ono sto posebno zamjeram upravi je nemogucnost nalazenja finansija..ne kaze niko da postanemo City preko noci al ni mi imum minimuma ne mogu..sad cemo jos morat i misletu vracat dug za licencu, a evropu necemo ni izborit
O igracima:
Sve je napisano..kvalitete ima al forme ni u tragovima
O navijacima i sudijama:
- Slazem se da je savez ****, znamo svi kako se gura npr Borac itd. Medjutim na grbavici evo u sta god ko smije ako cemo mak na konac tjerat kad bi uradili neku full analizu mislim
da bi bilo 60/40 sudjenje u nasu korist.
-Postali smo ogorceni i odbijamo prihvatiti realnost..sudijama se psuje prije nego i pocne tekma, bukvalno takva je tenzija (u 90% slucajeva bez potrebe) da se bojim da ce se desit kad ce neko prekinut utakmicu.
Protiv tuzle kolko su psovali ljudi meni neugodno na istoku bilo..i covjek nam na kraju pokloni crveni tj dade ga tuzli..
Protiv Borca tolika hajka na onaj ponisteni gol, a cist fazl cocalica..
Zgodna paralela je drzava..ljudi koji nisu uspjeli nikad nece krivit sebe nego sve svaljivat na sistem..stoji da sistem utice na to al ipak na kraju dana jedini krivac si ti. Tako i mi nasu nesposobnost i nekvalitetu pravdamo sudijama...sudije nas jesu stetile ali su i pomagale. Pogotov mi je smijesno ovo vcrs...
Igman sklj ekipa koja ispada i kojoj bi vico vrlo rado vidio ledja u PL da ostane leotar..SE NAVODNO GURA PROTIV ZELJE NA GRBAVICI koji je manje vise u ovom trenutnku NEBITAN U BH FUDBALU bar za ovu sezonu..pa cujete li vi sebe bgt?
Isto tako dobijemo Zrinskog u Mostaru iz dvije frolje a moglo bit u prvom 5:0 ..TO JE ZASLUZENO..al zato kad god popusimo e to je nepravda..jes jes kako nije
Last but not least..jedno nepopularnl misljenje pljujte me koliko hocete ali kakav god Amar bio, ono sto je unistilo zelju je Misimovic. Amarove supacke poteze bi i prezivjeli, ali Misimovic je unisto duh i filozofiju Zelje u potpunosti...postali smo sa manirima mahalski klub i navukli maksimalni luzerski mentalitet na sebe..drugim rijecima napravio je prciju od nas a mi ga evo i dan danas prizivamo
Sjecam se bas ovakvih situacija dobijes na Kosevu, pa te Siroki, Velez dobiju na Grbavici.. ah da korona je sprijecila lopovluk i kriminal koji bi se desio da je sve bilo kako treba.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 03 maj 2023, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zato jer je prodavac suplje. Jak na rijecima, djela velika 0.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:10Auuu Radosave pa i ti kao uvazeni forumas Delinjo.
-
- Kontakt:
Ma 100%, generalno mi volimo ovakve.LjoZee je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:28Zato jer je prodavac suplje. Jak na rijecima, djela velika 0.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:10Auuu Radosave pa i ti kao uvazeni forumas Delinjo.
Edisu je nakon svakog kiksa visila glava, dok evo Basica niko i ne spominje. Lijepo prica, lijepo izjave daje i tako, sto bi se reklo "vidi se da zna.
Rezultat 5 (1-1-3) utakmica, od toga tri kuci dvije na strani.
Ali nije ni do njega, kao ni sto do Edisa nije bilo.
Nasi igraci amaterske greske prave i ono sto urade dobro zavrsi im pored gola.. to je to taman koliko i znaju.
-
- Kontakt:
Upravo Amar je dodao nakon Misimovica..ne sjecas se kako smo dva put rasuli pitare i kako im poklonise titulu? ..al dobro da ne pokrecemo opet podjelu u tabore..ovo je moje misljenje iza kojeg stojimzeljovolimte je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:24Koliko znam Amar je dosao poslije Misimovica. Nesto se ne sjecam nekog pobjednickog mentaliteta.. (2,5 godine bio u klubu)..Napoleon1921 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:17O treneru:
-Basic je izmislio taktiku za mulalica..to sto smo na ho ruk dobijali i ono sto nismo trebali nema veze s Edisom. Ne kazem da je neki vanserijski strucnjak al mislim da ga treba ostavit
O upravi:
-Jedna od katastrofalnih odluka uprave za koju su iskljucivo oni krivi je sto nisu prodali Hodzica..ocigledno je bilo da je ubo jednu sezonu i tjt..sad i da ne ode dzaba neces uzet ni trecinu sto si mogo
-Druga ako je mozemo nazvati greska je prelazni rok, al ovo im se ne moze zamjeriti. Bukvalnk su doveli sve sto je ijedan navijac zelje zelio i sto bi doveo da je mogao. Sad sto su Krpic i Ara ispali amateri to ne mozemo zamjeriti upravi
-Ono sto posebno zamjeram upravi je nemogucnost nalazenja finansija..ne kaze niko da postanemo City preko noci al ni mi imum minimuma ne mogu..sad cemo jos morat i misletu vracat dug za licencu, a evropu necemo ni izborit
O igracima:
O navijacima i sudijama:
- Slazem se da je savez ****, znamo svi kako se gura npr Borac itd. Medjutim na grbavici evo u sta god ko smije ako cemo mak na konac tjerat kad bi uradili neku full analizu mislim
-Postali smo ogorceni i odbijamo prihvatiti realnost..sudijama se psuje prije nego i pocne tekma, bukvalno takva je tenzija (u 90% slucajeva bez potrebe) da se bojim da ce se desit kad ce neko prekinut utakmicu.
Protiv tuzle kolko su psovali ljudi meni neugodno na istoku bilo..i covjek nam na kraju pokloni crveni tj dade ga tuzli..
Zgodna paralela je drzava..ljudi koji nisu uspjeli nikad nece krivit sebe nego sve svaljivat na sistem..stoji da sistem utice na to al ipak na kraju dana jedini krivac si ti. Tako i mi nasu nesposobnost i nekvalitetu pravdamo sudijama...sudije nas jesu stetile ali su i pomagale. Pogotov mi je smijesno ovo vcrs...
Igman sklj ekipa koja ispada i kojoj bi vico vrlo rado vidio ledja u PL da ostane leotar..SE NAVODNO GURA PROTIV ZELJE NA GRBAVICI koji je manje vise u ovom trenutnku NEBITAN U BH FUDBALU bar za ovu sezonu..pa cujete li vi sebe bgt?
Isto tako dobijemo Zrinskog u Mostaru iz dvije frolje a moglo bit u prvom 5:0 ..TO JE ZASLUZENO..al zato kad god popusimo e to je nepravda..jes jes kako nije
Last but not least..jedno nepopularnl misljenje pljujte me koliko hocete ali kakav god Amar bio, ono sto je unistilo zelju je Misimovic. Amarove supacke poteze bi i prezivjeli, ali Misimovic je unisto duh i filozofiju Zelje u potpunosti...postali smo sa manirima mahalski klub i navukli maksimalni luzerski mentalitet na sebe..drugim rijecima napravio je prciju od nas a mi ga evo i dan danas prizivamo
Sjecam se bas ovakvih situacija dobijes na Kosevu, pa te Siroki, Velez dobiju na Grbavici.. ah da korona je sprijecila lopovluk i kriminal koji bi se desio da je sve bilo kako treba.
Amar je otezao finansije, Misimovic je unistio srz zelje
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 03 maj 2023, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko je ovo sve bilo gledati. Ni meni nikako nije jasno zasto nas se zakida protiv Igmana, da li je Mirvic lizao anal Vici pa i sarajevo mora uz borac u europu? Ili su ove nase sudije tolilo katastrofalne sto mi nema smisla da se toliko cesto ponavljaju ovakve greske, i sve su cesce kako se blizi kraj prvenstva.
Podrska treneru, europi se ne nadam od prosle tekme, a mjerilo da li je trener dobar ili nije za nas se moze donijeti tek nakon sto uradi pripreme. Pod mulalicem se i poslije priprema vidjelo da igraci nemaju nikakve razradjene mehanizme. Basic i da izbori europu ne mozemo reci da je dobar trener jer ne moze za tako kratko vrijeme napraviti neku krucijalnu promjenu, a pogotovo ne na kraju sezone gdje su igraci istroseni totalno.
Ono sto mene brine je to sto mi necemo imati igraca na ljeto jer ugovori isticu, nazalost vecina igraca misli da mogu bolje od Zelje, a mi cemo u nedostatku igraca opet poletiti za nekim nasim bivsim igracima koji VOLE ZELJU i to ce biti lose-lose situacija i za sadasnje igrace koji odu trazeci bolje i za nas koji cemo morati dovesti polovne igrace.
Doslo je vrijeme da se stvari pocnu malo unaprijed planirati jer ono sto nas ocekuje je samo nastavak dubioze na relaciji uprava-finansije-igraci-strucni stab.
Tesko da ce ostali klubovi ponoviti ovako losu sezonu pa da mi dodjemo u vrh tabele. Tesko da ce se sudjenje popraviti jer znamo ko mora u europu. A ako postoji neki cjenovnik za mjesta koja vode u europu ili mjesta za opstanak nadam se da je neko i iz nase uprave upoznat pa da napravimo neki pomozi ba da platimo tu europu (jer drugacije pare uprava ne zna stvoriti).
Ja se sjecam da su jednom nakon utakmice veleza sudiji zapalili auto i imam.osjecaj da ce se slicne stvari opet desavati i da nazalost bez barbarskih ispada ta.mafija nece drugacije ni shvatiti, a zadnje sto nam treba je upravo to da neka vrela glava napravi problem na stadionu. I dobro je rekao basic nedavno da su kod nas sudije bitnije od igraca, trenera, a po pravilu bi trebali biti neprimjetni.
Za europu jako male sanse imamo, samo nas inat moze spasiti jer znanja nemamo. Sve u svemu, srozali smo se maksimalno.
Podrska treneru, europi se ne nadam od prosle tekme, a mjerilo da li je trener dobar ili nije za nas se moze donijeti tek nakon sto uradi pripreme. Pod mulalicem se i poslije priprema vidjelo da igraci nemaju nikakve razradjene mehanizme. Basic i da izbori europu ne mozemo reci da je dobar trener jer ne moze za tako kratko vrijeme napraviti neku krucijalnu promjenu, a pogotovo ne na kraju sezone gdje su igraci istroseni totalno.
Ono sto mene brine je to sto mi necemo imati igraca na ljeto jer ugovori isticu, nazalost vecina igraca misli da mogu bolje od Zelje, a mi cemo u nedostatku igraca opet poletiti za nekim nasim bivsim igracima koji VOLE ZELJU i to ce biti lose-lose situacija i za sadasnje igrace koji odu trazeci bolje i za nas koji cemo morati dovesti polovne igrace.
Doslo je vrijeme da se stvari pocnu malo unaprijed planirati jer ono sto nas ocekuje je samo nastavak dubioze na relaciji uprava-finansije-igraci-strucni stab.
Tesko da ce ostali klubovi ponoviti ovako losu sezonu pa da mi dodjemo u vrh tabele. Tesko da ce se sudjenje popraviti jer znamo ko mora u europu. A ako postoji neki cjenovnik za mjesta koja vode u europu ili mjesta za opstanak nadam se da je neko i iz nase uprave upoznat pa da napravimo neki pomozi ba da platimo tu europu (jer drugacije pare uprava ne zna stvoriti).
Ja se sjecam da su jednom nakon utakmice veleza sudiji zapalili auto i imam.osjecaj da ce se slicne stvari opet desavati i da nazalost bez barbarskih ispada ta.mafija nece drugacije ni shvatiti, a zadnje sto nam treba je upravo to da neka vrela glava napravi problem na stadionu. I dobro je rekao basic nedavno da su kod nas sudije bitnije od igraca, trenera, a po pravilu bi trebali biti neprimjetni.
Za europu jako male sanse imamo, samo nas inat moze spasiti jer znanja nemamo. Sve u svemu, srozali smo se maksimalno.
Drug ne pljujem ja tu djecu, djeca su najmanje kriva i ja sam bio clan omladinskog pogona. Pljujem trenere jer ne uce djecu sta je Zeljo i pljujem one koje dovode takve trenere a tjeraju sposobne. Nemaju 2-3 sposobna trenera trenutno u omladinskom pogonu da kazes da rade dobar posao. Uzmi za primjer Joldica i nacin na koji je otisao iz kluba, a vjeruj mi kad ti kazem da je vrhunski strucnjak pogotovo za mladje kategorije.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:22Samo vi pljujte po djeci.RajvoSA03 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:11Ovdje je najveci problem qrcobolja i nedostatak zelje kod pojedinaca, pogotovo Zeljine djece. Evo sad vidjeh Drinu na Vilsu sega sala smijeh, ko da utakmice nije ni bilo a jedan Amoah koji vjerovatno do prije godinu dvije nije ni cuo za Zelju place nakon utakmice. Velika je boljka unazad skoro pa deceniju omladinski pogon u kojem trebas djeci da usadis u glavu da je Zeljo institucija i da se za Zelju gine, a koji su Sejfudin Tica i Miske razyebali do te mjere da nam sva djeca haman prelaze kod pitara zbog boljih uslova. Treba nam remont u svakom smislu i ostaje nam da se nadamo nekom cudu plasmanu u Evropu i investitoru na ljeto. Da li ce se to desit, a vjerovatno nece vidjet cemo. Do tad nam je i ovako puna saka brade po plasmanu i igrackom kadru
Od Misketa je proslo 5 godina, a od Tice 6..
Sta se desavalo u medjuvremenu, ako nije tajna da nam otkriijes?
A sta se desilo, pa nastavilo se tamo gdje su Miske i Tica stali. Napravili ljudi dobre temelje za uzimanje kajmaka uz najminimalnija moguca ulaganja (2018 satro promijenjen travnjak na terenu s umjetnom travom, samo peterci uradjeni). Samo primjer kako se i sta radilo, a zamazivale se oci
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Pismenija, u javnosti, verzija Mulalica. Postoji snimak i njega, zajedno sa Krpicem i Stilicem, kako 'naskace' i unosi se sudiji. To da je Mulalic uradio (mislim radio je isto) bilo bi 'sta ce primitivac', a ovom se suti jer edukacije, mladost bla, bla... I ono glavno nije 'nas'.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:34Ma 100%, generalno mi volimo ovakve.
Edisu je nakon svakog kiksa visila glava, dok evo Basica niko i ne spominje. Lijepo prica, lijepo izjave daje i tako, sto bi se reklo "vidi se da zna.
Rezultat 5 (1-1-3) utakmica, od toga tri kuci dvije na strani.
Ali nije ni do njega, kao ni sto do Edisa nije bilo.
Nasi igraci amaterske greske prave i ono sto urade dobro zavrsi im pored gola.. to je to taman koliko i znaju.
Veci autoritet kod njega npr. ima Cocalic nego sto on ima kod Cocalica. Nista pozitivno nije donio pa da se uhvatis za nesto da imas nadu.
Kakva Uprava, takvi i treneri.
- MocMahale444
Jbga treba dati jari vremena barem pola koliko smo dali Kuharu.
Puna podrska Basicu.
Vecina vas je govorila da nema vremena nista da napravi iz razloga malo je ostalo vremena, plus Edis je unistio ekipu totalno.
Jos su igraci razmazeni, ono brate dragi siper im treba i da cuclaju dudu.
Puna podrska Basicu.
U nedjelju cemo znati da li se mozemo borit za cetvrto mjesto ili ne.
Taki je brate, vecina vas je govorila da nlje Edis kuhar, da su rezultati katastrofa (3 mjesto i polufinale kupa) , da ga treba smjeniti, da ne moze Igmana u gostima pobjediti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 03:15Jbga treba dati jari vremena barem pola koliko smo dali Kuharu.
Puna podrska Basicu.
Vecina vas je govorila da nema vremena nista da napravi iz razloga malo je ostalo vremena, plus Edis je unistio ekipu totalno.
Ja sam bio protiv smjene Mulalica i sad kad vidim stanje u klubu nakon smjene priznajem da sam totalni glupan, moron, DEBIL, pojma nemam o fudbalskoj igri (bio sam oslobođen fizickog u skoli, pa nije ni cudo).
Tebi, tvojim istomisljenicima, upravi svaka cast, pokazali ste da vidite dva koraka unapred i pokazalo se cinjenicno da ste bili u pravu i da su rezultati i igra koju je Mulalic pravio sa ekipom katastrofalni
Sve bih dao da mi je Bog dao samo malo tvoje inteligencije da ne budem totalni GLUPAN i DEBIL, jer vjerujem kad bih imao samo malo tvoje pameti ja bih bio prosjecno ineligentan, a ne totalni DEBIL.
Znaš li ti koji smo bili na tabeli na polusezoni kad je Sarajevo dobilo titulu?zeljovolimte je napisao/la: ↑03 maj 2023, 01:24Koliko znam Amar je dosao poslije Misimovica. Nesto se ne sjecam nekog pobjednickog mentaliteta.. (2,5 godine bio u klubu)..Napoleon1921 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:17O treneru:
O upravi:
O igracima:
O navijacima i sudijama:
Da se edukujes malo. Jer ovdje lazes narod i ismjjavas fol ti nešto.

Trenutno je najvažnije produžiti ugovor sa Santosom i na to se mora fokusirati svako u klubu, bukvalno to im treba biti jedini zadatak. Amoah ima ugovor do naredne godine, tako da je Santos jedina briga.
Mi smo bez Santosa ispodprosječna ekipa kojoj je mjesto u donjem dijelu tabele. Jeste promašio neke šanse, ali on ima 21 godinu i ubjedljivo, ali baš ubjedljivo je najbolji igrač ekipe. Treba mu se povećati plata i na sve načine ga moramo pokušati zadržati. Nadam se da i on i njegov menadžer znaju da on može još mnogo bolje i da je ove sezone ostao nedorečen i da ga za godinu-dvije mogu mnogo bolje prodati.
Krpić me oduševio juče, falio je samo gol. Tačno se vidi koliko mu je krivo što ga neće gol, ali je to nadoknadio trkom i borbom. Promašili smo dosta šansi, promašio je i Igman, pa je ovaj remi nekako realan. Suđenje je bilo standardno loše i ne znam šta se dešava sa sudijama, čak i kad ne navlače - oni nemaju pojma i pogubljeni su na terenu. Onaj faul nad Jašarevićem pre kraj utakmice je baš dobar primjer pogubljenosti sudija, pa yebemliga, lopta prošla, ovaj ga pokosio, to mora biti faul, dešava se na 5 metara ispred tebe čovječe. Nerealno.
Nama je sad treće mjesto nedostižno, pa se moramo do kraja boriti za četvrto. Biće teško jer Široki i Velež imaju solidan raspored, a mi Veleža moramo pobijediti ako želimo i pomisliti na četvrto mjesto i navijanje za Zrinjski u finalu kupa.
Mi smo bez Santosa ispodprosječna ekipa kojoj je mjesto u donjem dijelu tabele. Jeste promašio neke šanse, ali on ima 21 godinu i ubjedljivo, ali baš ubjedljivo je najbolji igrač ekipe. Treba mu se povećati plata i na sve načine ga moramo pokušati zadržati. Nadam se da i on i njegov menadžer znaju da on može još mnogo bolje i da je ove sezone ostao nedorečen i da ga za godinu-dvije mogu mnogo bolje prodati.
Krpić me oduševio juče, falio je samo gol. Tačno se vidi koliko mu je krivo što ga neće gol, ali je to nadoknadio trkom i borbom. Promašili smo dosta šansi, promašio je i Igman, pa je ovaj remi nekako realan. Suđenje je bilo standardno loše i ne znam šta se dešava sa sudijama, čak i kad ne navlače - oni nemaju pojma i pogubljeni su na terenu. Onaj faul nad Jašarevićem pre kraj utakmice je baš dobar primjer pogubljenosti sudija, pa yebemliga, lopta prošla, ovaj ga pokosio, to mora biti faul, dešava se na 5 metara ispred tebe čovječe. Nerealno.
Nama je sad treće mjesto nedostižno, pa se moramo do kraja boriti za četvrto. Biće teško jer Široki i Velež imaju solidan raspored, a mi Veleža moramo pobijediti ako želimo i pomisliti na četvrto mjesto i navijanje za Zrinjski u finalu kupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.