FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas da juniori uzmu Slobodu u Kupu, i to je veliki uspjeh za FK Sarajevo!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo jeste rijetko dobra sedmica.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:58Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
Partizan izgubi u sred beograda.
Jos mi sad komsinica piše, da ce doci fali joj ulja za palacinke...
Zar da covjek ista vise poželi![]()
02.05.2023 I love you![]()
Reci koni da su na kokosovom ulju jos bolje i zdravije.
Vidim euforija 120% a mi realno mozemo uzet 12 bodova ali isto tako i nula bodova iz zadnje 4. Mi zavisimo od poteza i nadahnuca pojedinaca.
Sudija te "pripazi" u BL, derbi nikad ne znas i onda odes Velezu, koji ako im bude trebalo ce biti maksimalno nabrijan. Igman nije tako los i ako i njima bude trebalo moglo bi biti gutavo. Tako da smo daleko od sigurnog, a isto tako ako Hamza, Oliviera, Avram i ostali polude i rano povedemo, mozemo dobiti sve do kraja. Sve je jos otvoreno.
Ako bude remi u BL kao i kone-Velez onda smo u puno boljoj poziciji. Sto kaze SamoZdravlje Listica je najozbiljniji kandidat za 3-ce mjesto zbog njihovog rasporeda. Vecina to ignorise.
Nebi bilo dobro da Velez uzme kup jer sta ako ne budemo treci nego cetrvrti a Listica treca ? Puno bi nam lakse bilo ako lazni uzmu kup bar matematicki (2/4 protiv 1/3).
- Shategabri
- Kontakt:
Eto Bayerna u grupnoj fazi iduće sezone opetElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:58Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
I bolje ti je drži se kone, manje stresno
Koševo Zapad
Pa jel moguce da je dudic imao onako lose rezultate...moj fedjade
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Imamo + 4 boda u odnosu na konkurente ,i četri utakmice do kraja.
Evo da uzmemo u zadnjem kolu da će sve biti riješeno i da upisemo 3 boda protiv Igmana to je +7 od mogućih 12.
Mislim da bi pobjedom u derbiju mogli konačno riješiti Evropu,pa čak i remijem ako nam se poklone rezultati.
Sumnjam da listica neće kiksati protiv Slobode u Tuzli,pa i Posušja kući.Velez ide konama i igra sa nama u Mostaru.
Kone mi nekako u rasulu i mislim da su kiksom od Igmana zapečatili sebi sudbinu.
Bilo kako bilo ,boce svega u borbi za 3,4 mjesto.
Evo da uzmemo u zadnjem kolu da će sve biti riješeno i da upisemo 3 boda protiv Igmana to je +7 od mogućih 12.
Mislim da bi pobjedom u derbiju mogli konačno riješiti Evropu,pa čak i remijem ako nam se poklone rezultati.
Sumnjam da listica neće kiksati protiv Slobode u Tuzli,pa i Posušja kući.Velez ide konama i igra sa nama u Mostaru.
Kone mi nekako u rasulu i mislim da su kiksom od Igmana zapečatili sebi sudbinu.
Bilo kako bilo ,boce svega u borbi za 3,4 mjesto.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Bice svega ali ne treba euforije nikakve. Dobra priprema i koncentracija na svakoj tekmi i mir u ekipi su najbitniji. Ono sto je najpozitivnije, sama ekipa i sš su se izborili za mir. Ja sam siguran u usojeh protiv Borca, onda mozemo jos mirnije u zadnje 4 tekme. Derbi je svakako za prestiz, svakako moramo pobijediti. A i vrijeme je.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Tebi sam se na post zakacio al komentarisem generalno. Fakat ne kontam ovoliki pesimizam i nepovjerenje u ekipu. 7 pobjeda zaredom su naredali, neke ekipe rastavili na nekim utakmicama se iz dubokih g.vana vadili, a neke dobijali jer do zadnje minute nisu odustajali. Sta jos treba pa da budemo zadovoljni i optimisticni protiv koga god i gdje god? I dosta vise s tim floskulama o kvalitetu pojedinaca i da zavisimo od momenta genijalnosti pojedinca. Pa sta i ako je tako. Zato su se pare dale i doveli igraci koji to mogu donijeti momentalno. Samo neko ko veze s fudbalom ili uopste ekipnim sportovima nema, moze zamisljat da ces dovest 6-7-8 igraca na zimu i da se to za pripreme i kroz polusezonu moze uigrat u nekakav prepoznatljiv sistem, igru, stagod da to podrazumjeva.kengur je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:30Ovo jeste rijetko dobra sedmica.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:58Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
Reci koni da su na kokosovom ulju jos bolje i zdravije.![]()
Vidim euforija 120% a mi realno mozemo uzet 12 bodova ali isto tako i nula bodova iz zadnje 4. Mi zavisimo od poteza i nadahnuca pojedinaca.
Sudija te "pripazi" u BL, derbi nikad ne znas i onda odes Velezu, koji ako im bude trebalo ce biti maksimalno nabrijan. Igman nije tako los i ako i njima bude trebalo moglo bi biti gutavo. Tako da smo daleko od sigurnog, a isto tako ako Hamza, Oliviera, Avram i ostali polude i rano povedemo, mozemo dobiti sve do kraja. Sve je jos otvoreno.
Ako bude remi u BL kao i kone-Velez onda smo u puno boljoj poziciji. Sto kaze SamoZdravlje Listica je najozbiljniji kandidat za 3-ce mjesto zbog njihovog rasporeda. Vecina to ignorise.
Nebi bilo dobro da Velez uzme kup jer sta ako ne budemo treci nego cetrvrti a Listica treca ? Puno bi nam lakse bilo ako lazni uzmu kup bar matematicki (2/4 protiv 1/3).
Uglavnom meni ekipa i momci po svim prameteima (a uvijek se gleda relativno u odnosu na protivnike) trenutno izgledaju superiorno, i moja ocekivanja su da nastave da igraju ovako i da pobjede sve do kraja. Naravno da li se to i desiti zavisi od milion faktora ali realno je ocekivat svih 12 boba.
Ekipa koja ima ima zaredom 6 ,pobjeda,pardon 7 pobjedakengur je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:30Ovo jeste rijetko dobra sedmica.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:58Evo braco na samom kraju dana izgubi i Real.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 23:03Au brate kakav dan.
Pobjedi Barcelona.
Kone osvojise samo bod.
Reci koni da su na kokosovom ulju jos bolje i zdravije.![]()
Naravno da tim cine pojedinci , ali odbrana nam je sve kompaktnija,mada je i dalje slabiji dio timma. Strana Radovic -Ziljkic je ****, ( Musa sepa za njima ) , uigrane kombinacije Ziljkic-Oliveira,Vrancic ( koji je dosao fuzicki sebi,koliko.toliko )-Martinovic. Nas dijamant,nas najvazniji,najbolji,najljepsi igrac -Dal Varesanovic je konacno uspio prebroditi psihicke barijere i zaigrati ,kako moze i kako se ocekuje.
Jaci smo i od Madjara,od Borca posebno. Naravno ,moze se i izgubiti u BL ali Borcu ova tekme nije toliko bitna i ne vjerujem da ce trositi sudije na nju. A u postenom sudaru,tesko oni mogu do boda protiv nas,vec smo ih dvaput uzeli ove godine.
Ocekivati neke serije pobjeda Sirokog i zeljeznicara,ne znam da li je realno,zeljeznicar je ovog proljeca osvojio samo 9 bodova a Siroki nevjerovatnih 5 bodova. Sto znaci losi su,da preko noc postanu dobri,tesko povjerovati. Siroki je ovo proljece izgubio i na grbavici a to ,protiv onih bogalja,stvarno nije lako i znaci da si bas dno.
Ne mislim da nam je Evropa upitna,moguc je i napad na drugo mjesto.
No,utakmicu po utakmicu,prvo uspjesno apsolvirati BL,gledati druge povoljne rezultate ,pa dalje.
Da je Sablja tu, pa kontao bih na hajc da mogu nesto protiv nas, ono njihovo. Ako Mirza ne bude ziheraski pristupio ko pizdek, onda ovog zeljkana treba rutinirati. Ljudi su bukvalno odron sa dva igraca koja na nesto lice, uz trenera koji je puk'o ko kokica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Oliveira zacementirao u prvih 11
Ma teoretski je moguce da budemo 6ti na kraju. Al u praksi tesko, jer je ekipa u naletu i nije to bas samo na raspolozenje pojedinca.kengur je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:30
Ko ti kaze da ce Sirokom biti lakse sa nekom ekipom koja se za opstanak bori?? Ja bas mislim da su to teze utakmice!
Derbi uzeti i Igmana koji ce do tada osigurati, i mislim da smo sigurni..
Jos im komandant i stub odbrane Cocalic ,nece igrati !joker90 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:58Da je Sablja tu, pa kontao bih na hajc da mogu nesto protiv nas, ono njihovo. Ako Mirza ne bude ziheraski pristupio ko pizdek, onda ovog zeljkana treba rutinirati. Ljudi su bukvalno odron sa dva igraca koja na nesto lice, uz trenera koji je puk'o ko kokica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koje tu opcije imaju - Drina, Kosorić?Antikloc je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:09Jos im komandant i stub odbrane Cocalic ,nece igrati !joker90 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:58Da je Sablja tu, pa kontao bih na hajc da mogu nesto protiv nas, ono njihovo. Ako Mirza ne bude ziheraski pristupio ko pizdek, onda ovog zeljkana treba rutinirati. Ljudi su bukvalno odron sa dva igraca koja na nesto lice, uz trenera koji je puk'o ko kokica.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobra stvar sto nece igrati cocalic. U derbijima je iskustvo presudno, da je kako da i kosorica ne bude, on je najbolji derbi igrac poslije Kanea
To su im jedini stoperi koje jos imaju.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:10Koje tu opcije imaju - Drina, Kosorić?Antikloc je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:09Jos im komandant i stub odbrane Cocalic ,nece igrati !joker90 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:58Da je Sablja tu, pa kontao bih na hajc da mogu nesto protiv nas, ono njihovo. Ako Mirza ne bude ziheraski pristupio ko pizdek, onda ovog zeljkana treba rutinirati. Ljudi su bukvalno odron sa dva igraca koja na nesto lice, uz trenera koji je puk'o ko kokica.![]()
Mladi,supertalentovani,brzonogi Drina
Iskusni ,prekaljeni Kosoric
Jedino mogu ,povuci nazad nekoga od zadnjih veznih- Beca,Hajdarevic,Hodzic. Tako je radio Dudic sa Djokanom. Pa mozda i njhov couch isto uradi,slicna je to skola ,moderna.
Kone hvale supertalentovanog Beču, kažu da je mag sa loptom, možda njega pomjeri na štopera.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:10Koje tu opcije imaju - Drina, Kosorić?Antikloc je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:09Jos im komandant i stub odbrane Cocalic ,nece igrati !joker90 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:58Da je Sablja tu, pa kontao bih na hajc da mogu nesto protiv nas, ono njihovo. Ako Mirza ne bude ziheraski pristupio ko pizdek, onda ovog zeljkana treba rutinirati. Ljudi su bukvalno odron sa dva igraca koja na nesto lice, uz trenera koji je puk'o ko kokica.![]()