Sudićemu za ovo kada 18 napuniMarsal je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:20Ne može ići u zatvor jer je u trenutku počinjena KD bio mlađi od 14 god, a po srbijanskom krivičnom zakonu osoba mlađa od 14 god ne može biti krivično gonjena.DamirT je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:18Ma ide on u 18 godini sigurno u "pravi" zatvor. Dotad ce biti ili na psihijatriji ili maloljetnickienobarca je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:17I kakvu kaznu sad ovaj moze dobiti, 14 godina samo, kako to sad ide? Po meni jedino pravedno je do 18.ga zatvoriti pa tad na el stolicu ali naravno nista od toga. Naravno ovo pisem u slucaju da ga nisu zlostavljali, ako jesu ova prica dobija neku drugu dimenziju.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Marsal
- Kontakt:
Ne može to prika nikako.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Jeddino ako tad pocini isto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Od Betovena neće sigurno dobiti nagon za ubijanje dok za ove druge može dobiti lobotomiju.BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:19Brate postoje psihopate i ubice koje su slusale Betovena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da sigurno će neko jer sluša Jalu brata otići u školu i ubiti nekoga.
-
- Kontakt:
Mozda da ti shvatis da muzika i tako to nema veze s tim, ljudi se ubijaju od pocetka vremena. Jesu li ritmovi udaranja kamena od kamen natjerali da ubiju nekog?Saurman je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:23Od Betovena neće sigurno dobiti nagon za ubijanje dok za ove druge može dobiti lobotomiju.BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:19Brate postoje psihopate i ubice koje su slusale Betovena.
Inace stari rock/metal bendovi su snimali pjesme o cvijecu i leptiricima.
To sto vi boomeri ste svi idioti pa vam sve novo je smece ne znaci da je sve to novo krivo za sve lose sto se desava.
Ovako je to kod nas po zakonu...DamirT je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:18Ma ide on u 18 godini sigurno u "pravi" zatvor. Dotad ce biti ili na psihijatriji ili maloljetnicki.enobarca je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:17I kakvu kaznu sad ovaj moze dobiti, 14 godina samo, kako to sad ide? Po meni jedino pravedno je do 18.ga zatvoriti pa tad na el stolicu ali naravno nista od toga. Naravno ovo pisem u slucaju da ga nisu zlostavljali, ako jesu ova prica dobija neku drugu dimenziju.
Nema teoretske sanse da se za 10 ubistava izvuce na 2,3 godine, a kamoli da ne ide nikako
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa ja bi npr. rado otisao na koncert Jale brata i ubio nekoga
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jalu brata mogu slušati samo osobe nerazvijenog mozga u ovom slučaju djeca.I kad neko dođe u priliku da može lahko uzeti oružje sa takvim mozgom onda možeš očekivati da će pobiti pola razreda jer je dobio jedinicu ili mu je neko rekao da ima lošu frizuru.
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Znao sam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Neki dan Golubović im djeli savjete po školi.
-
- Kontakt:
I opet maltretiranje nije razlog da uzmeš pištolj i pobiješ djecu nasumično. Maltretiranja je uvijek bilo u školama i bit će, i to definitivno ostavlja posljedice na psihu djeteta. Ali prije se to drugačije rješavalo. Sastane se društvo poslije škole i prebije nasilnika/ke 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da je imao društvo ne bi se ovo desilo niti bi bio maltretiran, jer očito kao usamljenik i štreber je bio pogodan za to. Škola očito nije plaho marila za to, jer im je jedino rješenje bilo da ga prebaci u drugo odjeljenje, a to ne rješava ništa, jer je i dalje u istoj školi i viđa iste likoveBundesliga je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:37I opet maltretiranje nije razlog da uzmeš pištolj i pobiješ djecu nasumično. Maltretiranja je uvijek bilo u školama i bit će, i to definitivno ostavlja posljedice na psihu djeteta. Ali prije se to drugačije rješavalo. Sastane se društvo poslije škole i prebije nasilnika/ke![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ipak bolje Saurman zna od covjeka koji radi sa djecom. Do Jale je ovo jel takorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:40Da je imao društvo ne bi se ovo desilo niti bi bio maltretiran, jer očito kao usamljenik i štreber je bio pogodan za to.Bundesliga je napisao/la: ↑03 maj 2023, 12:37I opet maltretiranje nije razlog da uzmeš pištolj i pobiješ djecu nasumično. Maltretiranja je uvijek bilo u školama i bit će, i to definitivno ostavlja posljedice na psihu djeteta. Ali prije se to drugačije rješavalo. Sastane se društvo poslije škole i prebije nasilnika/ke![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je strasna tragedija i nazalost novi presedan za ono sto moze slijediti dalje u buducnosti.
Djeca, ljudi, stariji danas imaju velikih psihickih problema.
Djeca, ljudi, stariji danas imaju velikih psihickih problema.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja i ? Kriminalac ti dolazi u školu da snima u razredu među djecom.I sve u redu.
Idi slušaju Golubovića očito te pale njegove lovačke priče.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pojednostavljujete stvari maksimalno, to što neko sluša neku vrstu muzike ili gleda neke serije ili filmove sigurno neće doći i ubiti 10 ljudi. To rade ljudi koji su bolesni, duševni bolesnici, koji se ne liječe. Uvijek je bilo i bit će toga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, feniksptica, lol89 i 10 gostiju.