Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la _dreamer_ » 21 feb 2011, 14:08

Nakon što je u pojedinim medijima procurila informacija kako je selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić prekrižio Asmira Begovića....

"Nije završeno ništa! Kakva je to glupost ne mogu da vjerujem. Da su Begoviću zatvorena zauvijek vrata reprezentacije može tvrditi samo neko ko želi zlo našoj reprezentaciji". "Golman koji ima 23 godine i koji ima ogroman potencijal možda i bude na spisku protiv Rumunije, iako sam ja bio ljut na njega, kao i njegovi saigrači. Međutim, tvrdim da ni u jednom trenutku nisam definitivno prekrižio Begovića. Na njega računam".

izvor: SportSport.ba

Dakle, kao sto se moglo i zakljuciti, spor je rijesen i vjerujem da se u buducnosti ovakve ili slicne stvari nece desavati. Delikatno je jedino u svoj ovoj prici to sto ce biti zlih glasova, ukoliko mu Pape povjeri mjesto u prvoj postavi u reprezentaciji. Tipujem na to da mi moglo doci do nekih klanova "PRO tj. CONTRA Asmir"! Isto tako sam siguran da bi ovaj prvi klan (ako ga bude) predvodio gosp. Spahic...

Zivi bili pa vidjeli...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 feb 2011, 14:16

_dreamer_ je napisao/la:Tipujem na to da mi moglo doci do nekih klanova "PRO tj. CONTRA Asmir"! Isto tako sam siguran da bi ovaj prvi klan (ako ga bude) predvodio gosp. Spahic...
Nemoj tako, Spaha nije 'klandžija' :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 feb 2011, 14:29

Virtu4l je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Tipujem na to da mi moglo doci do nekih klanova "PRO tj. CONTRA Asmir"! Isto tako sam siguran da bi ovaj prvi klan (ako ga bude) predvodio gosp. Spahic...

poneki šamar ce rijesiti ovu situaciju ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 feb 2011, 14:35

Podrzavam Susica-bosanskog Maradonu,sta god da uradi..Asmir je pogrijesio,ali su ljudi skloni greskama i nekad treba preci preko njih ako je to dobro za nasu reprezentaciju ...uglavnom Susiceva je zadnja i svi ce ga sigurno podrzati u tome,sta god da odluci!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2011, 15:34

_dreamer_ je napisao/la:Nakon što je u pojedinim medijima procurila informacija kako je selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić prekrižio Asmira Begovića....

"Nije završeno ništa! Kakva je to glupost ne mogu da vjerujem. Da su Begoviću zatvorena zauvijek vrata reprezentacije može tvrditi samo neko ko želi zlo našoj reprezentaciji". "Golman koji ima 23 godine i koji ima ogroman potencijal možda i bude na spisku protiv Rumunije, iako sam ja bio ljut na njega, kao i njegovi saigrači. Međutim, tvrdim da ni u jednom trenutku nisam definitivno prekrižio Begovića. Na njega računam".

izvor: SportSport.ba

Dakle, kao sto se moglo i zakljuciti, spor je rijesen i vjerujem da se u buducnosti ovakve ili slicne stvari nece desavati. Delikatno je jedino u svoj ovoj prici to sto ce biti zlih glasova, ukoliko mu Pape povjeri mjesto u prvoj postavi u reprezentaciji. Tipujem na to da mi moglo doci do nekih klanova "PRO tj. CONTRA Asmir"! Isto tako sam siguran da bi ovaj prvi klan (ako ga bude) predvodio gosp. Spahic...

Zivi bili pa vidjeli...
Cisto sumjam u klanove.Jedino ako ne misle kao Avdica. :roll:
Pape je jos jednom dokazao da mu je repka,grb i borba za uspijeh ispred svega.
Neki bi ganjali svoj ego,a zanemarivali repku.
Kao sto to cine i sto su cinili pojedinci .
P.S bit ce provala da Begovica stvarno zbomba neka bolest,hajd dokazi ebote :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 feb 2011, 15:56

Virtu4l je napisao/la:
Spaha "klandzija" ma jok ba :?

To jedan fin momak,omakne se svakom ponekad..i ti si vala bas :lol:
1921-2011

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2011, 16:20

Pa Asmiru je sad za preporuciti, da se cjepi protiv svih moguci gripa i da ima pakovanje jacih antibiotika kod kuce pred utakmicu sa Rumunijom. Pape je vec u jednom od proslih interview rekao, da su mu vrata jos uvjek otvorena, i da je reprezentacija ispred svega. Vidjecemo. Naravno da to nebi bilo lijepo za Hasagica, kad bi Begovic stao na gol ispred njega poslije ovih skandala, iako to zasluzuje kao perspektivan golman iz mnogo jace lige. To je inace stvar za sebe, jer je Keno ipak vec duze golman repke, i nije lagano mu od danas do sutra reci, da je na klupi. U Slovackoj je trebala da se desi ta generacijska smjena golmana, taman kad je Hasagic izostao, ali Begovic je uspio da je poremeti.

Licno mi se vise neda oko ovog polemisati, glavno nek je reprezentacija pred Rumuniju spremna, kako i sta, to je Papetova stvar.

p.s.
Spaha ne obaziri se na ove pacifiste :P , samo samaraj!
Najbolje ovog Avdica, 3 ili 4 novinara, nije neka razlika. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2011, 16:29

Jaka klupa,znaci jaku ekipu.
Kome je ispod casti da sjedi na njoj.Nek se uhvati isti moment noge.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 28 feb 2011, 22:25

danas asmir vrlo dobro igra,imo je par dobrih intervencija jos Stoke vodi 1:0,nadam se da ce se odazvat selektoru sljedeci put..... ;) :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 28 feb 2011, 22:35

Giallorossi je napisao/la:danas asmir vrlo dobro igra,imo je par dobrih intervencija jos Stoke vodi 1:0,nadam se da ce se odazvat selektoru sljedeci put..... ;) :)
Ko da si mene pito sta ces napisati, :D
I ja se nadam,ovakav talenat moramo malo durati,jos je mlad i pola mu se oprasta...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2011, 22:54

Auuu, 4 odlicne odbrane Asmira pred kraj utakmice. Ko Buffon. Svaka cast majstore!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 feb 2011, 22:54

Kakve 4 odbrane u zadnjoj minuti :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 feb 2011, 22:58

bosnas_ je napisao/la:Podrzavam Susica-bosanskog Maradonu,sta god da uradi..Asmir je pogrijesio,ali su ljudi skloni greskama i nekad treba preci preko njih ako je to dobro za nasu reprezentaciju ...uglavnom Susiceva je zadnja i svi ce ga sigurno podrzati u tome,sta god da odluci!
nije jednom pogriješio već dva puta zaredom,ako mu sad oprosti on će birati utakmice koje on hoće
0000000000

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 28 feb 2011, 22:59

Cartman je napisao/la:Auuu, 4 odlicne odbrane Asmira pred kraj utakmice. Ko Buffon. Svaka cast majstore!
Evo bas i ja gledam. 4 puta u zadnjoj minuti spasi svoje od poraza! Hocel biti man of the match? Trebamo i mi napraviti jedan video na yutubu sa njegovim akcijama :mrgreen: :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 feb 2011, 23:06

4 100% gola odbranio u 30 sec 8-) 8-) odlicna partija :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2011, 23:08

Odlično je branio; kod gola ništa nije mog'o(Vela je svakako bio u offside-u), a u posljednjoj minuti je im'o 4 bravurozne intervencije. Također, i prije toga je im'o nekoliko zapaženih intervenija, te se s pravom može reći da je danas spasio Stoke City.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 feb 2011, 23:08

Sta je sve Begovic sad odbranio, svaka cast 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2011, 23:13

Ne bi bilo lose da ga Ferguson dovede na ljeto. Jeftiniji od ovih kandidata sto se spominju, a nijedan nije nista bolji od Bega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 feb 2011, 23:53

Ne moze bolje Vela dao gol(Doduse ofsajd) a Begovic branio odlicno :D :D jos samo da se hoce maket iz stoke-a da ispadnu na miru, gade mi se :D :D
Celik!3,2,2.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2011, 23:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne moze bolje Vela dao gol(Doduse ofsajd) a Begovic branio odlicno :D :D jos samo da se hoce maket iz stoke-a da ispadnu na miru, gade mi se :D :D
Jos samo da se kad odazove selektorovom pozivu, sve bi bilo idealno. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Google [Bot], LeCoq, Micron i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []