FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sto se seljaci neki deru iz Slobode ili im je ovo familija na tribinama.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ma nista. Kao što sam i govori, ekipa je na jesen bila duplo bolja, preko zime neko se odlucio igrati strucnjaka. Nema druge moguce opcije. Momci su na jesen letili, kidisali, na proljeće....
Nemamo stopera uz celika, igra veznjak, ovdje mnogi pisali za bijelonju a da ga nisu pogledali, sad vidite sta sam pisao ima svega momak, solidan za kadete, lakse tekme juniora... i to je to, volio bih da grijesim.
Uz to veliki minus klubu je godinama juniori igraju na plastici i onda im ovako trava pravi probleme jer je za njih prespora, a kasnije idu ligamenti i slicno.
Buljubasic daleko najbolji, velika steta za ozljede kje je imao jednu za drugom... ogromna steta.

Nemamo stopera uz celika, igra veznjak, ovdje mnogi pisali za bijelonju a da ga nisu pogledali, sad vidite sta sam pisao ima svega momak, solidan za kadete, lakse tekme juniora... i to je to, volio bih da grijesim.
Uz to veliki minus klubu je godinama juniori igraju na plastici i onda im ovako trava pravi probleme jer je za njih prespora, a kasnije idu ligamenti i slicno.
Buljubasic daleko najbolji, velika steta za ozljede kje je imao jednu za drugom... ogromna steta.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo ga svije stolice do mene, oruzane snage bih.... kakva seljacina .... svasta sam vidjao po ovim utakmicama al ovakvog krkana nisam... novi level...10 ljudi se pdemjestilo oko njegapjankesarajevo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:51Ja sto se seljaci neki deru iz Slobode ili im je ovo familija na tribinama.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Je li neko na revijalnoj utakmici protiv Igmana Ilidža u njihovom kampu se igra. Koji je rezultat
Sve je ok, ali Pape je jedan i neponovljiv. Ali u dure, svako ima pravo na svoje mišljenje LPSamozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:17eccehomo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:24A zašto jarane V. Musemić, a ne Pape. Sjećaš li se da su ga tražili svi klubovi velike četvorke i nudili basnoslovne sume, iz "Partizana", npr. dolazio Momčilo - Moca Vukotić sa punim gepekom para ali nije nigdje otišao jer su ga iz kluba molili da odigra još za Sarajevo. Pa i Anto Sučić (deklarisani željovac) tadašnji gradonačelnik je javno istupao sa stavom da Pape ne bi smio napuštati grad Sarajevo. I još da napomenem da je kod igrao za siću a dešavalo se često i bez redovne plate.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2023, 14:07
Ima jedna istinita priča koja je prerasla u legendu. Lik u J.Americi (Argentina, Brazil? ??), osvojio prvenstvo i daju mu otkaz, decenijama poslije nisu vidjeli titule. I nama se to dešavalo. Ako dođemo do Evrope, a hocemo aBd,zovimo ga kako želimo , ali zaslužuje da vodi ekipu u Evropi i narednoj polusezoni Zalizani, Hinja , Drogeras. ...
Mirza Varesanovic, ponavljam aBd doguramo do Europe, može biti samo bolji.
Pratim FKS 55 god i znam samo dva igrača koji su Klub stavili ispred ličnog interesa. Rahm. Asim Ferhatovic i Vahidim Musemic. Možda još onaj stoper što je odbio ino. ponudu i nažalost se povrijedi......
Sve je interes ,nažalost, Ne gotivim ga, ali ..... .
@Poeta jesi li to ti ?![]()
Evo zašto. CZ je 1968 g. bila za taj Papetov Partizan Real. CZ tad imala Dajica i jela ostale kao malu djecu.
Vahidin je te 1968 godine bio najbolji napadač, vjerovali ili ne ispred Krojfa
Potpuno su dva različita karaktera Vahidina tukli, ali on više protivnike. Srce kao Trebevic. Znaju to u Tuzli,Mostaru , Splitu i naročito u Boru.. U FKS igrao za 300 nečega, a u CZ bi imao 12.000. Nije otišao, a iz CZ bi sigurno našao bolji klub od Nice i gdje je igrao sa pok. Katalinskim. Prije par godina u više navrata sam imao čast da pijemo kahve zajedno i tad sam u njemu prepoznao pravog patriotu i Bosnjaka u pozitivnom smislu.
Rat je mogao lahko izbjeći, a on nam bio trener u Zenici 94 /95 ? Dajic ga je zvao da izađe, no Vahidin ko Vahidin.
Pape je iz drugog filma,vjv bolja karijera i igre koje je pružao za FKS I tadašnju repku su fantazija.
Husref je možda i zato otišao u CZ, da ne bi kao brat Vahidin propustio priliku za parama (u Vahidinovom slučaju bogatstvo ). Moglo bi se reći da je Vahidin u SFRJ mogao igrati samo za FKS.
Znam od ranije da imamo različita mišljenja, a mišljenja kao. ......
Ima još nešto možda najslikovitije za HZ, Vahidin i danas MRZI ŽELJU, a Papetu je to ljigavo. Možda je ovo zadnje i poentiranje.
Talentom Nurkovic ima smisla prema naprijed, Buljubasic isto dosta dobar. I ovaj gorostas na stoperu, on ce jedini fizicki moci podnijeti seniorski nivo.
Ovo ostalo sve fali po 10 kila i dosta snage i misica za ozbiljan fudbal. Svi bi na traumatologiji zavrsili nakon jednog duela s jakovljevicem
Ovo ostalo sve fali po 10 kila i dosta snage i misica za ozbiljan fudbal. Svi bi na traumatologiji zavrsili nakon jednog duela s jakovljevicem
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:53Evo ga svije stolice do mene, oruzane snage bih.... kakva seljacina .... svasta sam vidjao po ovim utakmicama al ovakvog krkana nisam... novi level...10 ljudi se pdemjestilo oko njegapjankesarajevo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:51Ja sto se seljaci neki deru iz Slobode ili im je ovo familija na tribinama.
Nasi pobjedili Igman 10:0 u prijateljskoj utakmici.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 maj 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Uglavnom sa golmanima izgleda nećemo imati problema
Kovačević-Dizdarević-Šahinović-Šutković-Mehić...
Kovačević-Dizdarević-Šahinović-Šutković-Mehić...
Fine dvije intervencije sutkovica
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Izvadi je mali, svaka čast
Sutkovic zvijer, samo ne znam na koji fazon su prvi u ligi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bravo mali
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
kakav dribling
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Bravo momci, jeko ovaj sto prodje i sto asistira Talhi, leti momak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ime momka koji prodje 3 Slobodina igraca? Sta im pocini zasluzio je poziv u prvi tim 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.