Hvala.phillies je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:05Nema sponzora (bar nije bilo na ovom domacem, sto sam ja kupio). Broj na ledjima, u klubu ti preporucuju momka na Hamidi koji radi printove. Doduse on radi print kad bude par komada dresova, pa bi mozda malo cekao. Ako ti se zuri mozes uraditi i dole u Trznom (Print shop), cini mi se 10 KM, bude do sutra gotovo.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Crni dres nema sponzora, a ovaj bijeli ima. Mislim da se na fotki djelimično vidi.
A što se tiče printa broja phillies je objasnio...
A što se tiče printa broja phillies je objasnio...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Super hvala na odgovorima. Znaci crno crveni ko hoce feninu verziju. Bijeli sa sponzorima
Print broja na ledjima u vlastitom aranzmanu
Mogao bi se zabijeliti zapad protiv Ilijasa
Svi na zapad svi u bijelom

Print broja na ledjima u vlastitom aranzmanu

Mogao bi se zabijeliti zapad protiv Ilijasa

Svi na zapad svi u bijelom

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Portal kaže NK Vitez ili Iskra u baražu, da je nekako dobiti Vitez 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Mislis na ovo?
Ovo je samo ko ce se plasirati u baraz. Naknadno ce biti izvlacenje parova.Kako je već poznato, u Prvu ligu FBiH ulaze dva prvaka iz doigravanja četiri prvaka Druge četiri lige FBiH (Sjever, Centar, Zapad i Jug). To će prema svemu sudeći biti NK Čelik, NK Iskra ili NK Vitez, FK Gornji Rahić i FK Klis.
Da, tophillies je napisao/la: ↑03 maj 2023, 14:03
Mislis na ovo?
Ovo je samo ko ce se plasirati u baraz. Naknadno ce biti izvlacenje parova.Kako je već poznato, u Prvu ligu FBiH ulaze dva prvaka iz doigravanja četiri prvaka Druge četiri lige FBiH (Sjever, Centar, Zapad i Jug). To će prema svemu sudeći biti NK Čelik, NK Iskra ili NK Vitez, FK Gornji Rahić i FK Klis.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Imam osjecaj da cemo izvuci Gornji Rahić 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nekom logikom najlaksi protivnik, barem po tabeli.
G. Rahic,
Vitez/Iskra,
Klis
Sta se desi ukoliko npr samo 3 kluba dobiju licencu za prvu federalnu?

Ili ako npr samo klubovi iz nase lige dobiju licencu, npr Celik, Famos, Bosna

To sam se isto i ja pitao i nekako logicki zdrijebom jedan automatski ide bez baraza ako samo 3 imaju licencu. Isto tako mislim, al nisam 100% siguran iz jedne lige moze samo jedan ici. Ne moze se desiti sad 2 iz centra da idu.
Po meni samo klis da ne dobijemo, ko ce se zajebavat po hercegovini. Vitez ili Iskra mjerilo, dok g.rahici sjekirama se ganjaju sa sudijama, eto kakvu ligu igraju. Da im dodjemo gore citavo selo i 3 okolna bi dosla da nas docekaju na "noz".
Kako god za nas i zbog gostovanja i navijaca najbolje Vitez, a moze i Iskra.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma pitanje je ko od ostalih ekipa i ima zelju da se plasira u Prvu Ligu Federacije. Dakle, nama bi bilo idealno da izvucemo onu ekipu koja nema ambicije za plasmanom
Tako ce na terenu biti 22 igraca koja zele da Celik pobjedi.

I meni nekako logicno da moze max jedan iz jedne grupe, ali hajd znaj kakvi su to pravilniciredbull93 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:34To sam se isto i ja pitao i nekako logicki zdrijebom jedan automatski ide bez baraza ako samo 3 imaju licencu. Isto tako mislim, al nisam 100% siguran iz jedne lige moze samo jedan ici. Ne moze se desiti sad 2 iz centra da idu.
Po meni samo klis da ne dobijemo, ko ce se zajebavat po hercegovini. Vitez ili Iskra mjerilo, dok g.rahici sjekirama se ganjaju sa sudijama, eto kakvu ligu igraju. Da im dodjemo gore citavo selo i 3 okolna bi dosla da nas docekaju na "noz".
Kako god za nas i zbog gostovanja i navijaca najbolje Vitez, a moze i Iskra.

Najcistije svi dobiju licencu i igra se play off.
Druga opcija, npr G. Rahic ne dobije licencu, ostali dobiju, onda bi neko na izvlacenju izborio direktan plasman

Treca opcija 2 kluba iz dvije grupe dobiju licencu, onda nema play offa, idu direktno

Cetvrta samo jedan sa licencom

Kako god volio bih najlakseg moguceg protivnika

Ma lagano dobiti vitez/iskru, nafurati raju, uzeti 10-15k od ulaznica. Prva utakmica u Zenici, nabit ih 4,5-0, drugu utakmicu revijalno odigrati i mirna Bosna.
Na g.rahice da radis ne znam ti kakav marketing ne mozes raju naloziti da dodju haha
Na g.rahice da radis ne znam ti kakav marketing ne mozes raju naloziti da dodju haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Volio bih Iskru Bugojno!Klub koji je nekad bio i prvoligas u bivsoj drzavi...
Nikad nisam volio lozione

Bez marketinga, termin srijeda u 16h, standardni 200 jug, zapad 600 dusa i opusteno. Sto kaze @zamorano ako bude loziona i reflektori da ne budu trebale pelene nasim igracima

Ako nekoga zanima Čelik igra u subotu utakmicu protiv Ilijaša u 17:00. Idealni vremenski uslovi, sunčano + 25°C.
Ako pobjedi iduće dvije utakmice, DOIGRAVANJE koje je zakazano za više od mjesec dana može osigurati protiv Krivaje na Bilinom Polju.
Ako pobjedi iduće dvije utakmice, DOIGRAVANJE koje je zakazano za više od mjesec dana može osigurati protiv Krivaje na Bilinom Polju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Je li nas to strah baraza? Ako cemo ovdje molit boga da dobijemo sto losiju ekipu, nemamo mi onda sta trazit u 1FL 

Re: NK Čelik: Omladinski pogon
NK Čelik - NK Romari 0:1
Romari +9, 6 kola do kraja. To je to za ovu sezonu. Juniori i naredne godine nece igrati PL za juniore, to ce biti 6ta sezona ako se ne varam da nemamo juniore u PL
Mozda razmisliti da neko drugi preuzme juniore, ako Skocibusic vec dvije godine ne moze izboriti play off za PL.
Romari +9, 6 kola do kraja. To je to za ovu sezonu. Juniori i naredne godine nece igrati PL za juniore, to ce biti 6ta sezona ako se ne varam da nemamo juniore u PL

Mozda razmisliti da neko drugi preuzme juniore, ako Skocibusic vec dvije godine ne moze izboriti play off za PL.
Re: NK Čelik: Omladinski pogon
Definitivno moraju doci promjene
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.