Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Zašto se ne zapitate , zašto niko ne loše ne skandira Hezonji ?
I Musa je pre mesac dana dočekan s ovacijama .
I Musa je pre mesac dana dočekan s ovacijama .
Pa zasto,de nam objasni?,Hezonja se isto bio zaletio na Puntera kao i Musa,ni jedan nisu zadali udarce.Mozda se Hez jednostavno bolje uvukao u dupe grobarima?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Evo hajd prosvjetli nas, sta je to Musa lose uradio? Nikad rijec ruznu nije uputio Partizanu. Ali problem je sto je on iz Bosne i musliman, ne vidim nijedan drugi razlog
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jasno je to i golubu na grani, odgajaju se od malih nogu da imaju takvo razmisljanje. Ima i dosta izuzetaka, ne treba dusu grijesiti, ali i oni su oznaceni kao izdajnici zato sto ne mrze, ne vrijedaju, postuju tudje, kritikuju ono sto je lose i pogresno. Zato i jeste pakao na ovim prostorima, zato sto su u manjini oni koji se ne vode laznim epovima, herojima i izmisljenom historijom, nego cinjenicom i pomirenjem. Kada bude puno vise takvih, onda se svi na ovim prostorima mozemo nadati nekoj lijepo buducnosti, ali se ne cini da ce do toga doci.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:28Evo hajd prosvjetli nas, sta je to Musa lose uradio? Nikad rijec ruznu nije uputio Partizanu. Ali problem je sto je on iz Bosne i musliman, ne vidim nijedan drugi razlog
Sa sportskog aspekta, Musa je bio ocajan u ovoj seriji, trebaju mu kip podici, a ne vrijedjati ga. Brojke su mu skroz pale, igra kao nekad, bezglavo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Real moze pobijediti Partizan samo ako trener reducira Musi minutazu. Musa je prvu utakmicu prelomio u korist Partizana a ovu zadnju utakmicu je Real dobio uprkos Musi...
Razočarao je s svojim jajarskim ponašanjem .19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:28Evo hajd prosvjetli nas, sta je to Musa lose uradio? Nikad rijec ruznu nije uputio Partizanu. Ali problem je sto je on iz Bosne i musliman, ne vidim nijedan drugi razlog
Onanisanje na harmiju nema veze .
Da Musa igra za Partizan i da je imao istu ovakvu ulogu dizali bi ga u nebesa.
Kakvo je to ponašanje Puntera i Lessora pa nisu razočarali i niko ih ne proziva.
U ostalom dovoljno je bilo cuti ono "turcine" da skontas na kojem je osnovu bilo skandiranje.
Kakvo je to ponašanje Puntera i Lessora pa nisu razočarali i niko ih ne proziva.
U ostalom dovoljno je bilo cuti ono "turcine" da skontas na kojem je osnovu bilo skandiranje.
Pa mozda i jeste,znam samo da hrvat hezonja navija za vas i kad govori o partizanu stisne se ko pičić.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Svugdje u svijetu se igrac pljuje na osnovu ponasanja na terenu, jedino ti Srbi odmah krenu vrijeđati na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, sad da ih pitas sto ga vrijeđaju, pola ih ne bi znalo razlog. Samo cekate ovako neku situaciju. Kakvo je onda ponasanje Lessorta kad udari Petruseva s leđa, bez ikakvog razloga? Ne znam da ste ga nesto pljuvali, cak ste ga slavili nakon togarare je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:31Razočarao je s svojim jajarskim ponašanjem .19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:28Evo hajd prosvjetli nas, sta je to Musa lose uradio? Nikad rijec ruznu nije uputio Partizanu. Ali problem je sto je on iz Bosne i musliman, ne vidim nijedan drugi razlog
Onanisanje na harmiju nema veze .
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Logikm da je Musa turčin,šta je sa Smajlagićem koji igra za Partizan?
necu generalizovati, evo, na ova dva klipa se vidi da ima dosta ljudi koji to ne skandiraju:
ukratko, bolesnici (ti koji su to radili) su musi psovali, vrijedjali ga i prijetili mu jer je, pazite sad: "skakao i radovao se" u prvoj tekmi (citao sam komentare na njegovom ig profilu), a onda se to nastavilo nakon druge tekme, jer je musa navodno htio da tuce puntera lol
zamisli, ne smije decko skakati i radovati se (pa niti je navijac partizana, niti je ponikao u partizanu, niti duguje bilo sta partizanu), partizan i njegovi navijaci su imali postovanje od njega i to je to, a to sto je njima slavlje protiv partizana - nepostovanje, to je njihov problem
musa je kosarku uvijek igrao s emocijama i takvih reakcija smo se nagledali, sto u reprezentaciji, sto u klubovima, to je prosto dio njega, a on apsolutno niti jednom svojom rjecju ili gestom nije zasluzio to sto je dobio od jednog dijela navijaca partizana
uostalom, ako vec zelis uvijediti nekog, ima milion nacina da to ucinis, a da to nije na nacionalnoj/rasnoj/religijskoj osnovi, a oni koji su mu skandirali "musa turcine", samo su pokazali svoje pravo lice, oni mu vjerovatno i nisu aplaudirali u areni
zamisli, ne smije decko skakati i radovati se (pa niti je navijac partizana, niti je ponikao u partizanu, niti duguje bilo sta partizanu), partizan i njegovi navijaci su imali postovanje od njega i to je to, a to sto je njima slavlje protiv partizana - nepostovanje, to je njihov problem
musa je kosarku uvijek igrao s emocijama i takvih reakcija smo se nagledali, sto u reprezentaciji, sto u klubovima, to je prosto dio njega, a on apsolutno niti jednom svojom rjecju ili gestom nije zasluzio to sto je dobio od jednog dijela navijaca partizana
uostalom, ako vec zelis uvijediti nekog, ima milion nacina da to ucinis, a da to nije na nacionalnoj/rasnoj/religijskoj osnovi, a oni koji su mu skandirali "musa turcine", samo su pokazali svoje pravo lice, oni mu vjerovatno i nisu aplaudirali u areni
Seljadija nacionalisticka ostaje seljadija nacionalisticka, nista cudno.
naprijed rejal
Takvima koji to skandiraju Musi sutra će isto skandirati i Smajlagiću,ništa neobično od publike u Srbiji,mene bi iznendilo da nisu ovo skandirali,oni drukčije ne znaju
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 03 maj 2023, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta trebam, podrzavat ovakve sto podrzavaju Mladica i slicne? One sto ne podrzavaju i ne vole doticne osobe iznad, za njih cu imati uvijek postovanje i nikad im nista lose necu reci. Ti ocekujes da volim i postujem ljude koji su moj narod u mojoj drzavi poklali i pobili?
A to za sliku ne vidim problem. Moj profil, moja stvar. Stavi u ti koga hoces, sta me briga.
Da ne kvarim vise temu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- unitarista
- Kontakt:
onda smo i Bošnjaci, realno, nakon handžar divizije i jasenovca, i slavljenja huseina pandže, mustafe busuladžića, i sličnih kerova
- marlostanf1eld
- Kontakt:
- unitarista
- Kontakt:
Nismo. Nije NDH bila bošnjački nacionalni projekat.
Bošnjaci su gospodski narod, Srbi su genocidan narod. Ćao.
nisam čiko sa avatara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.