Samo za tebe

Imali ste priliku da stanete uz probosnaske klubove i tako bar pokusamo svi skupa nesta promjeniti, ali jbga... Licenca je bila u igri.1921ljoze je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:51Sarajevo i Zeljo trebaju se zajedno udruztiti protiv ovih termina za derbi..
Prvi derbi na Grbavici 2 2 je bio na petak,drugu u kampu u zenici u 1 sat bez publike a evo i treci na kosevu u petak u 8...dokle vise ?????derbi je praznik fudbala pa valjda se igra subotom nedeljom...
Rođeni su pitarske pi...keeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:05Braca nasa![]()
Šta si zapravo mislio.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 22:46
Tuzla City![]()
Veliki pozdrav za Tuzlu City![]()
Rođeni su pitarske pi...keeEspiritosanto je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:15Rođeni su pitarske pi...kee
Ovu sam pjesmu ovdje postavio prije nekih pola godine, vidim da si je zapamtio.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:18![]()
![]()
![]()
Sabrija = Zenicasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:19SPFBiH stao u odbranu Cocalića: Vrijeđanje igrača od strane sudije prelazi sve granice, zahtijevamo...
Ahhaaaa
Sabrija seljoberu
Sta cemo sad
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:24![]()
Tuzla![]()
Ja ti kazem brate da su svi prije rata navijali za Beogradske klubove u Tuzli. Ziva istina"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš"
Pa ti čovječe ne znaš s kim pričaš.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:56Ja ti kazem brate da su svi prije rata navijali za Beogradske klubove u Tuzli. Ziva istina"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš"![]()
Ok yebo izjavuSky9 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 00:00Pa ti čovječe ne znaš s kim pričaš.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:56Ja ti kazem brate da su svi prije rata navijali za Beogradske klubove u Tuzli. Ziva istina"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš"![]()
Pa ja ovu izjavu znam napamet, kao i sve što ima veze sa Slobodom...
![]()
Ovo je Azmir Husić rekao za svoje selo Glogovu. A ti ovdje lopovski izvrćeš da se o Tz radi... Hehe, ko te ne zna...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.