Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

foSte
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la foSte » 28 feb 2011, 19:23

Sledeca utakmica protiv Malage,ocekujem da im barem dadnemo minimalno 3 gola s tim da primimo 1 gol u cast Pellegriniju :D .Znaci utakmica se igra u cetvrtak u 22:00 sata.Dosad nas nisu pobjedili na Bernabeu nikada,i nadam se da ce se tako nastaviti.Dosada smo igrali s njima na Bernabeu 29 utakmica 5 smo remizirali 24 pobjedili.Volio bih kada bi igrali u ovom sastavu:
---------------Casillas---------------
-Ramos---Pepe---Carvalho--Marcelo
---------Xabi---------Khedira------------
-Ozil----------Kaka---------Di Maria---
--------------Ronaldo---------------
Ali najvjerovatnije ce to izgledati ovako
------------------Casillas---------------
-ramos------pepe-----carvalho----marcelo
------------Xabi------Lass-----------------
-Maria----------Ozil-------------Ronaldo----
-----------Adebayor/Benzema--------------

Steta sto nece Baptista igrati.Ocekujem rezultat 4-1
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 feb 2011, 20:32

Da nije lose politike mogli smo imati idealan Team-roster , kako bi mi bilo drago da je stanje ovakvo :
Golmani: Casillas,Adan,Pachecho
Odbrana : M.Torres,Marcelo,Ramos,Arbeloa,Pepe,Carvalho,Mateos,Albiol
Veza: Xabi, J.Martinez,Parejo,Borja Valero
Off.veza: Granero,Kaka... Di Maria,Callejon... S.Cazorla, Ozil
Napad : Llorente,Raul,Negredo,Soldado

Naravno klupa : Del Bosque, ili mozda Michel

Ovaj tim bi imao dusu,igrali bi svi sa srcem

Spanaca : 19
Brazilca: 2
Portugalca: 2
I po jedan njemac i argentinac..
Najbolje od svega,Realove dijece : 13, uz pridruzivanje Sarabie,Alexa,Morate i Jessea- 17,.. imali bi dobar tim za narednih 10 godina i imali bi prije svega tim,
Jos sa 3 Baska u klubu, koji su inace uz Jevreje najpametniji ljudi na svijetu..
Da napomenem Kaka bi bio vodja ove ekipe jer ga nebi imao ko tusiti,,

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 feb 2011, 20:39

Verovatno je ova Irina razlog Ronaldovog umora i losije igre :D
Real po talentima uopste ne zaostaje za Barcom,jer su se donedavno klinci vise przili na Real nego na Barcu(mislim do 2009),pa tako kao mladi talenti,oni bi pre odabrali Real.
Medjutim razlika je sto se u Realu na njih neobraca prevelika paznja,sto je tuzno kad vidim kakav je igrac Sarabia npr. a verovatno ga ceka ista sudbina kao i vecinu Realovih klinca. :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 feb 2011, 20:44

Precera ga ti brate (Blancos), mislim i ja bi volio nesto takvo, ali to je prakticki neizvodivo, ja se nebi ljutio kada bi na ljeto doveli samo Cesca i Javija (Martineza) i rijesili se nepotrebnih igraca koji samo zauzimaju mjesta Morati, Sarabiji i Jeseu.
losmi je napisao/la:Verovatno je ova Irina razlog Ronaldovog umora i losije igre :D
Real po talentima uopste ne zaostaje za Barcom,jer su se donedavno klinci vise przili na Real nego na Barcu(mislim do 2009),pa tako kao mladi talenti,oni bi pre odabrali Real.
Medjutim razlika je sto se u Realu na njih neobraca prevelika paznja,sto je tuzno kad vidim kakav je igrac Sarabia npr. a verovatno ga ceka ista sudbina kao i vecinu Realovih klinca. :(
Pa jednom je i Guardiola sam rekao da Realova skola nije nista losija od Barcine, ali da vi vise forsirate svoje talente i to je sva mudrost, inace Real danas "snadbijeva" cijelu Spanjolsku svojim talentima pocev od Soldada, Portilla, Palance, Torresa, Pareja, Callejona, Codine, Javija Garcije (Portugal), Marcos Alonso (Bolton) i jos mnogih drugih... Sarabia ako ne uspije tad bi trebalo Pereza i ostalu upravu objesit za muda, jer ima talenta sigurno koliko Ronaldo i Messi, a Morata je novi Morientes :P
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Rangers F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Rangers F.C. » 28 feb 2011, 21:12

Vjerovatno je i ova sezona izgubljena za Real, nažalost. Ne znam, nekako po meni je najbolje bilo pod vodstvom Capella. Na kraju sezone treba prodati par igrača, prije svega mislim na Kaku, koji ruku na srce, nije opravdao novac, bez obzira na povredu. Treba neku drugačiju politiku voditi, svoje mlade igrače ubacivati, ali izgleda da to nije cilj zadnjih godina, opet kažem, nažalost. Nadam se da će proći Lyona i skinuti više tu kletvu.
★ The Rangers Football Club ★

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 feb 2011, 21:23

Rangers@ Dobar post :)

Nego, gledajte ovo, reakcije Katalonskih komentatora na golove Benzeme, odnosno Gomisa, ja oplako :D
[youtube][/youtube]

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 feb 2011, 22:10

losmi je napisao/la:Verovatno je ova Irina razlog Ronaldovog umora i losije igre :D
Donekle si i realan..
Mada ova sad generacija sto izlazi 92/93 je nekako u zadnjih dosta godina najbolja, prosle godine su osvojili spansku ligu, ligu prvaka za omladince, a isti ti igraci i ove sezone igraju i za juniore i Castillu- tu mislim na Sarabiu,Alexa i Moratu koji su doveli Castillu do najboljeg niza u zadnjih 10 g. tj imaju 8 pobjeda zaredom i nepobjedivi su na Alfredo Di Stefano stadionu.. Mislim da se ova generacija nece tako lako baciti, isti ti omladinci su nosioci omladinskih selekcija Spanije,

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2011, 22:49

Kaka je samo jedan od niza promašaja Reala Kaka 67 mil još ako dodam antitalente tipa Gago 20 mil Granero 4 mil Benzema 35 mil Lass Diarra 24 mil dolazimo do cifre od 150 mil bačenih u kantu za smeće..i još se pitaju kako nemaju rezultata...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 feb 2011, 22:59

Saurman je napisao/la:Kaka je samo jedan od niza promašaja Reala Kaka 67 mil još ako dodam antitalente tipa Gago 20 mil Granero 4 mil Benzema 35 mil Lass Diarra 24 mil dolazimo do cifre od 150 mil bačenih u kantu za smeće..i još se pitaju kako nemaju rezultata...
Gago je placen 16 milja i bio dobar prve tri sezone, znaci iznad ocekivanja i to nije neki znacajniji promasaj. Granero sa 4 milje promasaj? :lol: Za Benzemu ima vremena, a to je ujedno covjek koji nam je nakon 6 godina olaksao put ka osmini finala LP. Lass promasaj? ahahahhaha, pa jesi zdrav ti mali? Promasaji su ti Gudjonsen, Geovanni (ne ovaj sad nego onaj prije 10 godina), Oleguer, onaj Kierrson, Mascherano, Ibra, Alexander Kruh, Zambrotta, Thuram, Milito, Caseres, Gerrard, Ovemars, Petit i jos mnogi drugi...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 feb 2011, 23:07

[youtube][/youtube]
Ne zna se jel veci kralj Javi ili ovaj komentator 8-)

btw. rece ovaj ludjak: Javi siempre marca contra el Deportivo :D moze nam valjat :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 feb 2011, 23:10

Saurman je napisao/la:Kaka je samo jedan od niza promašaja Reala Kaka 67 mil još ako dodam antitalente tipa Gago 20 mil Granero 4 mil Benzema 35 mil Lass Diarra 24 mil dolazimo do cifre od 150 mil bačenih u kantu za smeće..i još se pitaju kako nemaju rezultata...
Joj, noobe de molim te šuti i prošetaj sa ove teme. Stvarno tvoji komentari su retardirani i bolesni, samo se provaljuješ!!

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 28 feb 2011, 23:17

Portillo je napisao/la:
Gago je placen 16 milja i bio dobar prve tri sezone, znaci iznad ocekivanja i to nije neki znacajniji promasaj. Granero sa 4 milje promasaj? :lol: Za Benzemu ima vremena, a to je ujedno covjek koji nam je nakon 6 godina olaksao put ka osmini finala LP. Lass promasaj? ahahahhaha, pa jesi zdrav ti mali? Promasaji su ti Gudjonsen, Geovanni (ne ovaj sad nego onaj prije 10 godina), Oleguer, onaj Kierrson, Mascherano, Ibra, Alexander Kruh, Zambrotta, Thuram, Milito, Caseres, Gerrard, Ovemars, Petit i jos mnogi drugi...

Owen, Gravesen, Huntelar, Robinho, Woodgate pa i onaj nas Baljić nista nije zbog povreda pokazao itd. plus ovi gore nabrojani!
Da ne govorimo o promasajima sa druge strane, Eto'o, Morientes, Roben, Sneijder....
Ma svi fulaju sa transferima, Barca je pogotovo fulala prosle godine jer igraci koji su dovedeni nisu pokazali skoro nista, ali ipak su nesto osvojili, međutim kad pogledas cifre i ono sto je osvojeno, niko kao real :lol:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2011, 23:19

anonymousHD je napisao/la:
Joj, noobe de molim te šuti i prošetaj sa ove teme. Stvarno tvoji komentari su retardirani i bolesni, samo se provaljuješ!!
Odgovor ti je na razini petogodišnjeg dijeteta..lego kocke u ruke sigurnije je... nije za tebe fudbal previše razmišljanja ti optereti moždane ćelije...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 feb 2011, 23:22

RE-SU je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Owen, Gravesen, Huntelar, Robinho, Woodgate pa i onaj nas Baljić nista nije zbog povreda pokazao itd. plus ovi gore nabrojani!
Da ne govorimo o promasajima sa druge strane, Eto'o, Morientes, Roben, Sneijder....
Ma svi fulaju sa transferima, Barca je pogotovo fulala prosle godine jer igraci koji su dovedeni nisu pokazali skoro nista, ali ipak su nesto osvojili, međutim kad pogledas cifre i ono sto je osvojeno, niko kao real :lol:
Real je Zidanea i Figa platio rekordno pa su se obojica maximalno isplatili, isti slucaj je trenutno i sa Krištjanom koji ce kada ode iz Reala (za jedno 10 godina) bit proglasen vjerovatno najboljim pojacanjem ikada, dok Kaka ocito nije medju njima, ali eto, treba ga sacekati jos malo da vidimo sta ce bit, ako ne pokaze ono sto se od njega ocekuje, hvala, zbogom i sretno.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 feb 2011, 23:32

Saurman je napisao/la:
Odgovor ti je na razini petogodišnjeg dijeteta..lego kocke u ruke sigurnije je... nije za tebe fudbal previše razmišljanja ti optereti moždane ćelije...
Čuj maloumni stvore, pričaš apsolutne gluposti. Da, svi kad se spomene Real Madrid odmah pomisle kako oni uništavaju igrače, što apsolutno nije tačno. Prvo Kaka je u Real Madrid došao sa povredom koljena. Ured celu sezonu je presjedio na klupi. Ono što je igrao, odigrao je dobro. Samo ću spomenuti utakmicu Barca - Real Madrid, gdje je zasigurno bio jedan od najboljih pojedinaca u Realu. Ja ne znam kako uopšte sada možete govoriti Kaka loš, Kaka ovo, Kaka ono. Kaka je imao povredu, zajebanu, bio je više od pola godine u *ebenoj teretani, oporavljao se. Šta treba od njega očekivati? Da bude kao onaj iz 2007. Pa to je apsolutno nemoguće. Svi koji se razumiju iole u nogomet reće ti da treba dug period da se neko navikne. A ja kako gledam utakmice Reala, mogu ti reć da je Kaka sve bolji i bolji. Primjerice sad protiv Deportiva, bio je jedan od boljih na terenu, letao je, tražio loptu, nije puno grešio.
Tvoji komentari su stvarno smiješni. Samo pogledaj jednog Ronalda, koji je u Manutd igrao samo za sebe, nisu ga zanimali drugi, nije igrao srcem za tim. A pogledaj ga sada u Realu, pa on je nosioc svega, on više nije sebičan, on je timski igrač. Real je od njega napravio kompletnog igrača, koji srcem igra za svoj klub.

Hajde sad prošetaj sa ove teme, svaki put dolažiš ovdje u pljuješ po najvećem klubu na svijetu!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2011, 23:40

Higuain je najbolje pojačanje ikad bez njega imamo pretup napad :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2011, 23:42

Koliko je dobar govori ova činjenica -"Prema navodima „El Mundo Deportiva“ Madriđani se nadaju da će povratiti veliki deo novca od 65 miliona evra uloženih u angažovanje Brazilca 2009. iz Milana"....nebi dalje da raspravljam...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 feb 2011, 23:44

Saurman je napisao/la:Koliko je dobar govori ova činjenica -"Prema navodima „El Mundo Deportiva“ Madriđani se nadaju da će povratiti veliki deo novca od 65 miliona evra uloženih u angažovanje Brazilca 2009. iz Milana"....nebi dalje da raspravljam...
Lepi, slatkišu moj, ne moraš sve verovati novinama, internetu. Jer oni to pišu jer nemaju šta da pišu. Ja sam siguran da dok god je Perez tu biti će i Kaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2011, 23:57

Saurman je napisao/la:Koliko je dobar govori ova činjenica -"Prema navodima „El Mundo Deportiva“ Madriđani se nadaju da će povratiti veliki deo novca od 65 miliona evra uloženih u angažovanje Brazilca 2009. iz Milana"....nebi dalje da raspravljam...
Lepi, slatkišu moj, ne moraš sve verovati novinama, internetu. Jer oni to pišu jer nemaju šta da pišu. Ja sam siguran da dok god je Perez tu biti će i Kaka.
Podsjetim te na ovo kad se završi sezona...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 mar 2011, 00:05

Kolko si ti plitak pokazuje ovaj post, pa Gago je uz Momu predvodio Real koji vas je guz** na ESB i NC, tek us'o u 25 a vec je toliko ostavio trag u Realu koji samo ljudi ograniceni ko balkon ne mogu da shvate svojim umom velicine protona..
Granero ?? :lol: :lol: umjesto da pisem to sam ti stavio..
@ RE-SU to sto si napisao i jesu propali transferi, ali isi taj Real duplo vise profitira na transferima nego sto gubi, ne moze svaki transfer bit savrsen.. Barca u zadnjih par godina ima vise promasaja sto se toga tice od Reala, da ne spominjem Liverpool,Juventus koji redovno unistava najbolje napadace vec zadnjih pet godina, Milan,...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.