Admin je oznacen na jedan post od ovog klauna. Cekamo reakciju.Zutti je napisao/la: ↑04 maj 2023, 13:45Na forumu ima svaceg, al ti si totalno bolesna osoba. Nevjerovatno mi je da jos nisi banovan s forumavulkanizer je napisao/la: ↑04 maj 2023, 10:30Istina boli![]()
Komunjare pale svijeće za neke ljude iz srbije na sred grada![]()
A skidaju natpis sa mosta za godišnjicu Srebrenice![]()
Komunjare su pogan narod i kao takvi ne zaslužuju da žive![]()
Kamoli da imaju klub u našoj lilgi![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Hajdeee je napisao/la: ↑04 maj 2023, 10:59Debilu raspali. Tvoj sovinizam, mrznja i fasizam NIJE PATRIOTIZAM.vulkanizer je napisao/la: ↑04 maj 2023, 10:56Dezurni islamofobi na forumu (Ado22 i senjak) krenuli u ofanzivu![]()
Samo zbog mog identiteta i vjere![]()
Ja vama ipak zelim sve najbolje![]()
Jos manje islam na koji se kao pozivas.
Nebitan je tu komunizam i slicna sra.nja, kojeg licno i ne gotivim. Samo je mucno citati koliko skrnavis i brukas sve to u sta se kao fol zaklinjes.

-
- Kontakt:
Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
Iako sam predvidjao Kazlagica..
nema opustanja u BL
Iako sam predvidjao Kazlagica..

Gigovic 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Hahahaha Gigović u BL. Da se slučajno ne bi ugrozilo 2. mjesto... Ako Sarajevo bude baš puno jače, očekujem neriješeno, jer je Borac dosta loš. U ponedjeljak od 60. minute pola ekipe hoda na terenu.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide dvica goreMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:05Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
Iako sam predvidjao Kazlagica..nema opustanja u BL

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za svaku dobru protiv šb sad će vas zaklatZutiFKS je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:10Ja sam očekivao njega ili Jelića npr. jer sam sumnjao da će nam ovog dvaput zaredom delegirati. Cirkus, zaklat će nas za svaku dobru odluku koju je protiv šb donioMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:05Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
![]()
![]()
Peljto sudi 4. tekmu zaredom, nažalost vjerovatno otpada za derbi.

Sta ste se prepali?

Ljudi su bukvalno ciljano postavili Gigovica na Kosevo proslo kolo da sudi blago, ali primjetno domacinski ne bi li se lakse provarilo i navodno anuliralo kasapljenje protiv Borica iduce kolo.
4d chess saveza
4d chess saveza
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 04 maj 2023, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kvalitetnija ste ekipa sumnjam da moze ista tako da bih se slozio s tobomMortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:12Ide dvica goreMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:05Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
![]()
sudjenje ce biti 50-50, tako je bilo zadnjih 5 duela s borcem
NEMA NAZAD
Mislim da je suđenje na utakmicama Borac-Sarajevo u zadnjih 4 5 tekmi bilo sasvim okej.Ako si bolji , pobjedi kao Zrinjski u Banja Luci zadnjih par puta i to je to ili se buni za eventualni korner/aut i svaku situaciju koja nije suđena za tebe.
Vidjet cemo sta ce biti , mirise mi na neki tanak x.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Bravo majstore. To je odlično zapažanje. Znači, da se pomirimo s tim da u BL ne možeš biti egal i uzeti 3 boda, ne možeš biti loš drama i uzeti opet tri boda, ne postoji način za uzeti bodove nego složiti megaekipu koja će moći pobijediti i sudije? Ja mislim da se to ne zove fudbal, to bi trebalo da je igra u kojoj vrijede ista pravila za svakoga i u kojoj Jena moze pobijediti Bayern bez da bude 3x bolja i jača i šta sve ne. Može da ih pobijedi iz tog jednog kornera, koji su pošteno zaradili.Suki46 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:35Mislim da je suđenje na utakmicama Borac-Sarajevo u zadnjih 4 5 tekmi bilo sasvim okej.Ako si bolji , pobjedi kao Zrinjski u Banja Luci zadnjih par puta i to je to ili se buni za eventualni korner/aut i svaku situaciju koja nije suđena za tebe.
I ne, ne krade se Zrinjski kao ostali klubovi u BL. Dokaz je direktor Zrinjskog, koji se na jučerašnjem sastanku u vezi finala kupa samo prebacio sa stolice na stolicu i u trenutku iz prvog potpredsjednika Saveza postao direktor HŠK.
I jednom su im pokušali "oči" iskopati, onda kad je Jakirović stvarno napravio megaekipu i kad su im dali gol iz ofsajda.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Da li baš Zrinjski ima 3 put jacu ekipu od Borca ?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:50Bravo majstore. To je odlično zapažanje. Znači, da se pomirimo s tim da u BL ne možeš biti egal i uzeti 3 boda, ne možeš biti loš drama i uzeti opet tri boda, ne postoji način za uzeti bodove nego složiti megaekipu koja će moći pobijediti i sudije? Ja mislim da se to ne zove fudbal, to bi trebalo da je igra u kojoj vrijede ista pravila za svakoga i u kojoj Jena moze pobijediti Bayern bez da bude 3x bolja i jača i šta sve ne. Može da ih pobijedi iz tog jednog kornera, koji su pošteno zaradili.Suki46 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:35Mislim da je suđenje na utakmicama Borac-Sarajevo u zadnjih 4 5 tekmi bilo sasvim okej.Ako si bolji , pobjedi kao Zrinjski u Banja Luci zadnjih par puta i to je to ili se buni za eventualni korner/aut i svaku situaciju koja nije suđena za tebe.
I ne, ne krade se Zrinjski kao ostali klubovi u BL. Dokaz je direktor Zrinjskog, koji se na jučerašnjem sastanku u vezi finala kupa samo prebacio sa stolice na stolicu i u trenutku iz prvog potpredsjednika Saveza postao direktor HŠK.
I jednom su im pokušali "oči" iskopati, onda kad je Jakirović stvarno napravio megaekipu i kad su im dali gol iz ofsajda.
Ja mislim da ne , uigraniju da , ali toliko jacu ne.
Ne kazem da nece biti sakacenja i toga , ali konkretno utakmice Sarajevo-Borac u zadnje vrijeme , nije bilo nekih katastrofalnih grešaka ni na jednoj strani .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tvoj ban zelimo radi toga što je ovo sportski forum a ti najmanje pišeš o sportu!vulkanizer je napisao/la: ↑04 maj 2023, 11:07Nisam ni sumnjao da ce navijaci veleza i slobode krenuti u ofanzivu na mene![]()
braca sa petokrakama![]()
iskljucivo zele moj ban radi identiteta i vjere![]()
Ja nista nisam lose rekao nit sam koga ikad uvrijedio na ovom forumu![]()
Vi meni stalno zelite smrt, vrijedjate me i nazivate jako ruznim rijecima![]()
Prije ste vi za ban nego ja![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakve su sanse da Gigovic 2 kola sudi istom klubu, a Veležu u Mostaru nije sudio 3 godine!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaju i u savezu da bi ga vjerovatno cekala ista sudbina ko Sabriju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca pa nece biti Peljte na derbiju.ZutiFKS je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:10Ja sam očekivao njega ili Jelića npr. jer sam sumnjao da će nam ovog dvaput zaredom delegirati. Cirkus, zaklat će nas za svaku dobru odluku koju je protiv šb donioMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:05Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
bandic je na derbijuElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 16:25Sreca pa nece biti Peljte na derbiju.ZutiFKS je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:10Ja sam očekivao njega ili Jelića npr. jer sam sumnjao da će nam ovog dvaput zaredom delegirati. Cirkus, zaklat će nas za svaku dobru odluku koju je protiv šb donioMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:05Derbi Borca i Sarajeva sudi Miloš Gigović
![]()
![]()
NEMA NAZAD