NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Gdje je home shirt?

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da smo malo popustili u vezi Čelika, a mislim da treba da bude obrnuto, da bude veca podrska, veci broj publike, da se nastavi uclanjenje, kupovina u fan shopu. Klub ide normalnim putem djeluje transparentno, ne znam sta je potrebno da to ljudi shvate
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Niko nije popustio i dalje je ekipa tu koja je bila i prije 2 godine i prije 3 i bit ce protiv Ilijasa na tribinama. Smanjite ocekivanja i bice lakse.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:19Imam osjecaj da smo malo popustili u vezi Čelika, a mislim da treba da bude obrnuto, da bude veca podrska, veci broj publike, da se nastavi uclanjenje, kupovina u fan shopu. Klub ide normalnim putem djeluje transparentno, ne znam sta je potrebno da to ljudi shvate
Ona "kup" publika ce opet doci kad bude kup

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
I kad bude prijateljska tekma, a protivnik iz PLTruhlo je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:32Niko nije popustio i dalje je ekipa tu koja je bila i prije 2 godine i prije 3 i bit ce protiv Ilijasa na tribinama. Smanjite ocekivanja i bice lakse.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:19Imam osjecaj da smo malo popustili u vezi Čelika, a mislim da treba da bude obrnuto, da bude veca podrska, veci broj publike, da se nastavi uclanjenje, kupovina u fan shopu. Klub ide normalnim putem djeluje transparentno, ne znam sta je potrebno da to ljudi shvate
Ona "kup" publika ce opet doci kad bude kup![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Subota bez mene jer radim,ali 2 karte uzimamTruhlo je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:32Niko nije popustio i dalje je ekipa tu koja je bila i prije 2 godine i prije 3 i bit ce protiv Ilijasa na tribinama. Smanjite ocekivanja i bice lakse.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:19Imam osjecaj da smo malo popustili u vezi Čelika, a mislim da treba da bude obrnuto, da bude veca podrska, veci broj publike, da se nastavi uclanjenje, kupovina u fan shopu. Klub ide normalnim putem djeluje transparentno, ne znam sta je potrebno da to ljudi shvate
Ona "kup" publika ce opet doci kad bude kup![]()
- limvolikce1945
- Kontakt:
To s ViK-om se da riješiti vrlo jednostavno, samo treba dobra volja. Nema tu nekog puno pametovanja, napraviš ugovor o sponzorstvu ViK-a u visini duga na godinu dana i kompenziraš sav dug za godinu - okačit im logo na semafore, reflektor i sl. Dakle, ko razmišlja lokalno i voli ovaj grad, to bi uradio bez puno razmišljanja, ali problem je kod nas skroz druge prirode, nema volje u vladajućim strukturama, sve što i uradimo / dobijemo to je putem neke presije.
Ima tu jedan problemciclimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:39To s ViK-om se da riješiti vrlo jednostavno, samo treba dobra volja. Nema tu nekog puno pametovanja, napraviš ugovor o sponzorstvu ViK-a u visini duga na godinu dana i kompenziraš sav dug za godinu - okačit im logo na semafore, reflektor i sl. Dakle, ko razmišlja lokalno i voli ovaj grad, to bi uradio bez puno razmišljanja, ali problem je kod nas skroz druge prirode, nema volje u vladajućim strukturama, sve što i uradimo / dobijemo to je putem neke presije.

U tom slucaju klub mora platiti pdv za odradjenu uslugu. Na iznos od milion ili dva, to ti je 170k ili 340k PDV-a.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima li ko da je Celiku duzan? Jbt svima Celik duzan!
Jel ovo neka zajebancija ili ozbiljno?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Naplatili smo sva dugovanja

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- limvolikce1945
- Kontakt:
Pa dobro, treba se nešto i platiti.Truhlo je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:45Ima tu jedan problemciclimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:39To s ViK-om se da riješiti vrlo jednostavno, samo treba dobra volja. Nema tu nekog puno pametovanja, napraviš ugovor o sponzorstvu ViK-a u visini duga na godinu dana i kompenziraš sav dug za godinu - okačit im logo na semafore, reflektor i sl. Dakle, ko razmišlja lokalno i voli ovaj grad, to bi uradio bez puno razmišljanja, ali problem je kod nas skroz druge prirode, nema volje u vladajućim strukturama, sve što i uradimo / dobijemo to je putem neke presije.![]()
U tom slucaju klub mora platiti pdv za odradjenu uslugu. Na iznos od milion ili dva, to ti je 170k ili 340k PDV-a.

Nego, zna li ko, u kojoj starosnoj kategoriji igrači trebaju biti u klubu da bi se za njih dobilo obeštećenje kad potpišu peofesionalni ugovor poslije s nekim? Vidim ova braća Zrnići bili u predpionirima, a vidim da su traženi po Evropi...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Vjerujem da ce se naci povoljno rijesenje za klub. Korak po korak. Cekamo bijeli dim sa istocne tribine kada se deblokira racunlimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:07Pa dobro, treba se nešto i platiti.Truhlo je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:45Ima tu jedan problemciclimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 19:39To s ViK-om se da riješiti vrlo jednostavno, samo treba dobra volja. Nema tu nekog puno pametovanja, napraviš ugovor o sponzorstvu ViK-a u visini duga na godinu dana i kompenziraš sav dug za godinu - okačit im logo na semafore, reflektor i sl. Dakle, ko razmišlja lokalno i voli ovaj grad, to bi uradio bez puno razmišljanja, ali problem je kod nas skroz druge prirode, nema volje u vladajućim strukturama, sve što i uradimo / dobijemo to je putem neke presije.![]()
U tom slucaju klub mora platiti pdv za odradjenu uslugu. Na iznos od milion ili dva, to ti je 170k ili 340k PDV-a.Eto, neka ne bude na godinu, neka bude na 5-10 godina, pa da se razrijedi malo.
Nego, zna li ko, u kojoj starosnoj kategoriji igrači trebaju biti u klubu da bi se za njih dobilo obeštećenje kad potpišu peofesionalni ugovor poslije s nekim? Vidim ova braća Zrnići bili u predpionirima, a vidim da su traženi po Evropi...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam ja, ja se zajebajem. Jedini na forumu bez insajderskih sam

Celik!3,2,2.
Samo nike made in turkey dolazi u obzirAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:40Ne znam ja, ja se zajebajem. Jedini na forumu bez insajderskih sam![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
ima cijeli danasnji press. Kako sam skobtao jos 17.000 za deblokadu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jesmo li ovo bespotrebno na itc dizali glas, a ono kakanjac nas zaye.baje?
Da li se sad ceka potpisivanje i ova sva sporazuma pa da ide isplata prema svima, ili ovih 36 mogu odmah naplatiti svoje?
Uglavnom, svaki press je razlog za zadovoljstvo i pozitivne vijesti. Samo tako nastavite a na nama je da dolazimo na tekme i jos vise kupujemo karte.
Da li se sad ceka potpisivanje i ova sva sporazuma pa da ide isplata prema svima, ili ovih 36 mogu odmah naplatiti svoje?
Uglavnom, svaki press je razlog za zadovoljstvo i pozitivne vijesti. Samo tako nastavite a na nama je da dolazimo na tekme i jos vise kupujemo karte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.