PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Gdje mi je ovaj 3nemy da odigramo kolo??
- samir_tm87
- Kontakt:
ja sam tu ali moji protivnici tesko 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek se javi jasko_juve da se dogovorimo oko utakmice kad cemo je igrati
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Rekao vam je Emir, saljite PP, ovdje tesko da vam procitajuDAVID VILLA 7' je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek se javi jasko_juve da se dogovorimo oko utakmice kad cemo je igrati
-
jasko_juve
- Kontakt:
jarane,instlirao sam sedmicu a nemam pesa na cd-u,trebao bi mi jaran doci veceras da to snimim i da napravim patch,pa tako da nece biti do sutra...eto sutra predvece mozemo,prije utakmice,ako ti odg???DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek se javi jasko_juve da se dogovorimo oko utakmice kad cemo je igrati
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Vidis da je ovaj moj protivik procito,znaci redovan jeGoalgetter je napisao/la:Rekao vam je Emir, saljite PP, ovdje tesko da vam procitajuDAVID VILLA 7' je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek se javi jasko_juve da se dogovorimo oko utakmice kad cemo je igrati
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- samir_tm87
- Kontakt:
opet mi nece **** znakovi
- samir_tm87
- Kontakt:
-anderson8
-fahrenheit
-LBJ MVP
nek mi se jave kad im odg sutra da odigramo, a ja cu im kasnije i pm poslat za se dog da odigramo
-fahrenheit
-LBJ MVP
nek mi se jave kad im odg sutra da odigramo, a ja cu im kasnije i pm poslat za se dog da odigramo
Što napisa skoro donie_darko, osim donekle treće lige ovo ostalo je u banani, zaista ne ozbiljnost vlada, teško će biti naći i 20-tak redovni igrača za ovu ligu. Evo ja prvi imam drugih obaveza, ali uskladim sve to nekako i odigram u tri dana tih 15-tak minuta. Pa ima utakmica iz 12-13 kola koje nisu odigrane, a sad se igra 16 kolo.
.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- samir_tm87
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Što napisa skoro donie_darko, osim donekle treće lige ovo ostalo je u banani, zaista ne ozbiljnost vlada, teško će biti naći i 20-tak redovni igrača za ovu ligu. Evo ja prvi imam drugih obaveza, ali uskladim sve to nekako i odigram u tri dana tih 15-tak minuta. Pa ima utakmica iz 12-13 kola koje nisu odigrane, a sad se igra 16 kolo..
kume ja se trudim da ih sve pofatam i saljem pm-ove i ta sranja, ali sta cu kad ne odg... evo sad sam psolao onom mvp, anderson nije doma, onaj sa f (fahrenheit) njega ganjam po mjeseca ne odg, sad trebam sa majesticom, za njega znam da je aktivan
samo da zavrsimo ovu sezonu ovako, sada ce jos malo da se zna 15 najbolji, valjda su oni aktivni, pa ce iduce sezone bit sve bolje
veceras od 10h slobodan i bit cu na frm..drH je napisao/la:Gdje mi je ovaj 3nemy da odigramo kolo??
a od sutra sam na planini do 5h!!
pa ako oces poslije javi..
ako ti je lakse da se cujemo preko msn: [email protected]
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
..al sam zato ja zavrsio svih trenutno 16 Kola !juventus 0244 je napisao/la:Što napisa skoro donie_darko, osim donekle treće lige ovo ostalo je u banani, zaista ne ozbiljnost vlada, teško će biti naći i 20-tak redovni igrača za ovu ligu. Evo ja prvi imam drugih obaveza, ali uskladim sve to nekako i odigram u tri dana tih 15-tak minuta. Pa ima utakmica iz 12-13 kola koje nisu odigrane, a sad se igra 16 kolo..
Zadnje sam 11. kolo odigrao
U pm ne mogu više da pofatam sa kim nisam odigrao
U pm ne mogu više da pofatam sa kim nisam odigrao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zaboravio sam napisati čast izuzecima, ali znate vi koji ste redovni da se ovo ne odnosi na vasmuhovic je napisao/la:..al sam zato ja zavrsio svih trenutno 16 Kola !juventus 0244 je napisao/la:Što napisa skoro donie_darko, osim donekle treće lige ovo ostalo je u banani, zaista ne ozbiljnost vlada, teško će biti naći i 20-tak redovni igrača za ovu ligu. Evo ja prvi imam drugih obaveza, ali uskladim sve to nekako i odigram u tri dana tih 15-tak minuta. Pa ima utakmica iz 12-13 kola koje nisu odigrane, a sad se igra 16 kolo..
..jos 2 kola do kraja,a gurava je borba za to 5 odnosno najbolje 6.mjesto
![]()
Ali bezveze mi je ako ćeš igrati igraj brate ili nemoj nikako.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ako ne odgovori 3:0 za tebe....polako se skupljaju oni aktivni...ne brinite 
A C A B !
Ja sam aktivan,al nikog od protivnika nisam našao jedino se SAMO FKS javio da ne može.Fahrenheita i Dinne nit čuo nit vidioEmir_ZENICA je napisao/la:Ako ne odgovori 3:0 za tebe....polako se skupljaju oni aktivni...ne brinite
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ajde macori ko ce da igramo
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
..ma ne vrijedi ih cekati po sedmicu,imas fino termin kola,od npr. Ponedjeljka do Srijede,u Srijedu u 00:00 ako ti nisu odgovorili to je 3:0 za tebeLBJ MVP je napisao/la:Ja sam aktivan,al nikog od protivnika nisam našao jedino se SAMO FKS javio da ne može.Fahrenheita i Dinne nit čuo nit vidioEmir_ZENICA je napisao/la:Ako ne odgovori 3:0 za tebe....polako se skupljaju oni aktivni...ne brinite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.