Moja greška, grupa zadnjih 10 godina, također pozdrav istim šampionimaMiljacka je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:39
1:39
Nije grupa pjevala.Tako isto lažete i za iskaze i za sve ostalo. Šta kaže ona debilčina gore, propaganda na max...
Svaka mu je za šamara. Šampioni izbjegavanja na cesti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bošnjaci su konstitutivan narod u BiH, da li je bio dan žalosti zbog Srebrenice, Prijedora, Kapije?Suvorov je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:45Srbi su konstitutivan narod u BiH, a stradali su njihovi sunarodnici iz Srbije, bez obzira sto su drzavljani razlicitih drzava.
Da se nesto slicno desilo u Novom Pazaru BiH bi postupila kao sada, a da se desilo na Islandu ne bi.
Razumijes ti to dobro, ali si pun mrznje i bolesti.
Nije. Zašto nije? Jer predstavnici upravo tog naroda u VM odbijaju da to bude dan žalosti. Također, zbog nesretno stradalih u Posušju, dan žalosti je isključivo bio u FBiH, naravno, opet odbijeno od strane drugih. Ti meni hoćeš da kažeš da bi prihvatili da se u NP nešto desilo? Kako da ne.
Treba li naglasiti da naše komšije, gdje nije dan žalosti za vrijeme tih dešavanja, redovno puštaju muziku, naslađuju se i slave ljude koje su to učinili?
Pružanje ruke nekom ko je stalno pljuje nije više pružanje ruke, nego pravljenje budale i jadnika od sebe, podaničkog naroda bez kičme. Ja pun bolesti i mržnje nisam, jer živim u multietičnoj Tuzli, gdje imam stotine jarana druge vjere i etničke pripadnosti.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Super,nek odaju pocast poginuloj djeci u BIH iz Prijedora kao primjer,medjutim to nece uraditi,napravice do sa sve to zaboravi,ubjedjivace te da je to laz,velicat masovne ubice itd kakva crna minuta sutnja za narod koji nece da prizna ono sto se dogadjalo i Srebrenici,kod njih masovna ubistva su normalna pojava jer uce djecu od malena da mrze,da znaju ko su zlocinci itd Nadam se da nasi nece ispostovat nikakav minut sutnjeSuvorov je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:45Srbi su konstitutivan narod u BiH, a stradali su njihovi sunarodnici iz Srbije, bez obzira sto su drzavljani razlicitih drzava.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:43Djeca su državljani Srbije, počinitelj je državljanin Srbije, desilo se u državi Srbija.
Kakve veze mi imamo s njima, ili s ovim? Zašto po toj logici nije minuta šutnje bila za djecu u Nashvilleu?
Da se nesto slicno desilo u Novom Pazaru BiH bi postupila kao sada, a da se desilo na Islandu ne bi.
Razumijes ti to dobro, ali si pun mrznje i bolesti.
Pa odgovorio sam ti,ono su americka djeca a ovo su nasa djeca.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:43Djeca su državljani Srbije, počinitelj je državljanin Srbije, desilo se u državi Srbija.
Kakve veze mi imamo s njima, ili s ovim? Zašto po toj logici nije minuta šutnje bila za djecu u Nashvilleu?
Znam da tebi to tesko pada ali ovo su nasa djeca.
Ako nema BH drzavljana,vjerovtano ima onih koji bi to mogli dobiti. Kako sam cuo ( neprovjereno ) mali ubica je unuk Nenada Kecmanovica ,tako da je on nas,da ne moze biti vise nas.
Nevezano za tehnikalije oko drzavljanstva. Ta djeca govore isti jezik,slusaju istu muziku,gledaju iste filmove,imaju isti mentalitet i kulturu.
Bosna je i srpska zemlja i drzava.
Srbi su nasa braca,rodjaci ,kumovi i prijatelji. Najosnovniji red je imati saosjecanje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Moja nisu i nikada neće bit. Bosna nije srpska zemlja i neće nikada bit.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 05 maj 2023, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
I nemojte mi počinjati odmah priče o ratu, tome nije mjesto ovdje, i srpske djece je puno stradalo isto kao i muslimanske, nešto ne pamtim da su se muslimani nešto izvinjavali (kao ni Srbi).
Samo zamislite kakvu će to sliku sa stadiona u BiH poslati ako se izviždi ta minuta šutnje, to automatski govori koliko su poželjni Srbi u BiH.
I nemojte mi počinjati odmah priče o ratu, tome nije mjesto ovdje, i srpske djece je puno stradalo isto kao i muslimanske, nešto ne pamtim da su se muslimani nešto izvinjavali (kao ni Srbi).
Samo zamislite kakvu će to sliku sa stadiona u BiH poslati ako se izviždi ta minuta šutnje, to automatski govori koliko su poželjni Srbi u BiH.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Evo i dežurnog psihopate i fašiste da počne izjednačavati žrtve. 

Ti šampioni su vam nedavno bili pred KN i znamo kako je završilo. A da ne pričamo o stadionima širom države na koje se dolazilo s nadom da ćete se pojaviti, a niste...mikel48 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:49Moja greška, grupa zadnjih 10 godina, također pozdrav istim šampionima
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Najtacniji opis pojedinih bolesnika sa foruma.Mržnja prema Srbima, koja je mješavina ratnih događaja iz raspada Jugoslavije i novomedijskih tehnoloških i novogeneracijskih dostignuća.
To je najvidljivije kod bosanskih muslimana.
Sarajevski portali su prinuđeni da ukidaju komentare ispod tekstova o događajima u beogradskoj školi.
Njihov svijet je uzak, sokački, pa je mržnja koncentrisana i sabijena.
U Hrvatskoj, koja je u EU, pa ima širinu, mržnja je takođe velika ali razuđena. Nezavisnost Hrvatske i članstvo u EU, doprinosi da se ta mržnja manje pokazuje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Narod koji je osuđen za genocid, etničko čišćenje i milion zločina, pri tome dan danas negira te stvari, slavi ratne zločince, muslimane naziva balijama, turcima, obrezanima pričaju o tome kako njih neko mrzi.
Nema većih mitomana i fašista od vas, kao i mrzitelja svega i svačega što ima veze s nama.

Nema većih mitomana i fašista od vas, kao i mrzitelja svega i svačega što ima veze s nama.
Ne moze narod biti osudjen za nesto, prouci malo knjige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:03Narod koji je osuđen za genocid, etničko čišćenje i milion zločina, pri tome dan danas negira te stvari, slavi ratne zločince, muslimane naziva balijama, turcima, obrezanima pričaju o tome kako njih neko mrzi.![]()
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:03Narod koji je osuđen za genocid, etničko čišćenje i milion zločina, pri tome dan danas negira te stvari, slavi ratne zločince, muslimane naziva balijama, turcima, obrezanima pričaju o tome kako njih neko mrzi.![]()

Samo ne znam kako ti se da raspravljati toliko sa budalama

U proslom postu kazes da imas jarane iz svih etnija a u ovome kazes da ti Srbi nisu prijatelji. Trebas se dogovoriti sam sa sobom prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:54Moja nisu i nikada neće bit. Bosna nije srpska zemlja i neće nikada bit.
Naravno ,da je Bosna i srpska zemlja. To nije moje ili necije vidjenje. To je zakonski,po ustavu BiH tako.
Opterecen si nacionalizmom,mrznjom,sovinizmom. Lijeci se dok si mlad. Steta zivot provoditi u jalu i mrznji.
Sjedi u auto. Otidji u Srbiju,juznu ili Vojvodinu. Vidi,kako su to dobri i topli ljudi.
Jel tvoji navijaci, a mozda i ti, velicate Ratka Mladica kao heroja?AvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bosna nije srpska zemlja, ponavljam, BOSNA NIKAD NEĆE BIT SRPSKA ZEMLJA.Antikloc je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:06U proslom postu kazes da imas jarane iz svih etnija a u ovome kazes da ti Srbi nisu prijatelji. Trebas se dogovoriti sam sa sobom prvo.
Naravno ,da je Bosna i srpska zemlja. To nije moje ili necije vidjenje. To je zakonski,po ustavu BiH tako.
Opterecen si nacionalizmom,mrznjom,sovinizmom. Lijeci se dok si mlad. Steta zivot provoditi u jalu i mrznji.
Sjedi u auto. Otidji u Srbiju,juznu ili Vojvodinu. Vidi,kako su to dobri i topli ljudi.
Bosna i Hercegovina je zemlja svih Bošnjaka, Hrvata, Srba i Ostalih. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE SRPSKA ZEMLJA, NITI TO PIŠE U USTAVU.
Pravi si kloc. Nije mi jasno kako te ne našutaju na tribinama Koševa.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 05 maj 2023, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nista se ne razlikujes od takvih. Gledam gdje bi takvog bacio na koji dio planete i prva mi na pamet pade Gaza da gadjas izraelce kamenicama a oni tebe gumenim metcimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:03Narod koji je osuđen za genocid, etničko čišćenje i milion zločina, pri tome dan danas negira te stvari, slavi ratne zločince, muslimane naziva balijama, turcima, obrezanima pričaju o tome kako njih neko mrzi.![]()
-
- Kontakt:
Jel mozete vise da shvatite nesto i prihvatite istinu? Niko nije vasu djecu 5 godina drzao u opsadi,nismo organizovali safari da vam neko sa brda djecu puca ili da ih gadja dok cekaju da napune kanistar vode. Jesil svjestan da vi sve ovo osporavate,da kazete da smo sami bacali i gadjali svoju djecu? Vi cete moci naprijed samo onda kad shvatite sta ste uradili,prihvatite i pkrenete list kao nijemci,kad vam zlocinac bude zlocinac a ne heroj ili idolAvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
Kako si ti umno poremećen kad Bošnjake nazivaš muslimanima, zapitaš li se, pravoslavac?AvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
Djeca nisu kriva slažem se, al nije stvar toga suština je sasvim drugačija
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:08Bosna nije srpska zemlja, ponavljam, BOSNA NIKAD NEĆE BIT SRPSKA ZEMLJA.Antikloc je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:06U proslom postu kazes da imas jarane iz svih etnija a u ovome kazes da ti Srbi nisu prijatelji. Trebas se dogovoriti sam sa sobom prvo.
Bosna i Hercegovina je zemlja svih Bošnjaka, Hrvata, Srba i Ostalih. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE SRPSKA ZEMLJA, NITI TO PIŠE U USTAVU.
Pravi si kloc. Nije mi jasno kako te ne našutaju na tribinama Koševa.

Kazes da je Bosna zemlja Bosnjaka,Hrvata i Srba

Da upotrijebimo pridjev : Bosnjacka,Hrvatska i SRPSKA

Bez Srba u Bosni ne mozes prnuti. Sto je apsolutno ispravno.
Jesi li se dogovorio sa sobom imas li Srba prijatelja ili nemas ??

Lijeci se ! Bolestan si,tesko bolestan, treba ti pomoc. Zdravstvena. Psihoterapija.
Ti si psihopata.
Da, slažem se.Tempero je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:07Jel tvoji navijaci, a mozda i ti, velicate Ratka Mladica kao heroja?AvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
Za mene lično, Atif Dudaković, Sefer Halilović, Rasim Delić itd, svi su nanijeli puno zla direktno ili indirektno svojim naređenjima, pa ih, gledaj čuda, tvoji navijači, a možda i ti smatraš herojima.
Tebi tvoj valja, meni moj, i tako u krug, ne želim uopšte da ulazim u dalju raspravu oko ovoga jer je beskonačna. Što se mene lično tiče, ratno sam dijete i imao sam sreću da mi otac preživi rat, dok mnogi nisu, rat je svima nanio nemjerljive štete od kojih se neki ni dan danas nisu oporavili, država ne brine ni 2% o borcima, i svi ti borci da su znali kako će ih država za koju su se borili šutnuti, nikada nebi uzeli pušku u ruke. Toliko, uzdravlje.
Pazi jednu stvar, sad bez uvrede, ti generalno jesi musliman, ideš u dzamiju, klanjaš, postiš, poštuješ svoju vjeru.JimmyPage je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:13Kako si ti umno poremećen kad Bošnjake nazivaš muslimanima, zapitaš li se, pravoslavac?AvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
Djeca nisu kriva slažem se, al nije stvar toga suština je sasvim drugačija
Ja sam pravoslavac, idem u crkvu, molim se Bogu, palim svijeću, pa vas ipak vi ne prozivate sa pravoslavci nego sa "četnici, četalji"

I neću više pisati o ovome da ne dobijem ban bezveze, tema je PLBiH a došli smo do rata.
Živjeli
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Google Adsense [Bot], N3R3D i 24 gosta.