Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne laži narod, kakav ti i pravoslavlje, crkvu vidiš samo za božić eventualno 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lik uspoređuje generale koje su upravljali vojskom i dobrovoljcima koji su se branili od agresora, branili svoje kućne pragove i svoje porodice sa međunarodno presuđenim ratnim zločincima koji su ubijali bebe, trudnice, djedove, nene i žene. Naređivali etnička čišćenja, zločine kakve svijet nije upamtio

Džaba pokušavate izjednačiti, nikad nećete moći, vas je svijet za to osudio i donio presudu.

Džaba pokušavate izjednačiti, nikad nećete moći, vas je svijet za to osudio i donio presudu.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Otisli ste daleko nevino nastradala djeca nemaju nikakve veze sa ratom koji je bio zavrsio prije trideset godina i oni zasluzuju da se izdvoji minuta suosjecanja za njih isto kao sto su naprimjer u Partizanu izdvojili za Osima kada je preminuo
Stvar ljudskosti a ne necega sto je bilo prije 30 ili 500 godina. Sta vise niko vas ne tjera da se ustanete ostanite sjediti ko zeli neka oda pocast
Stvar ljudskosti a ne necega sto je bilo prije 30 ili 500 godina. Sta vise niko vas ne tjera da se ustanete ostanite sjediti ko zeli neka oda pocast
Ja ću pjevati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:38Otisli ste daleko nevino nastradala djeca nemaju nikakve veze sa ratom koji je bio zavrsio prije trideset godina i oni zasluzuju da se izdvoji minuta suosjecanja za njih isto kao sto su naprimjer u Partizanu izdvojili za Osima kada je preminuo

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
To "nešto" što je bilo prije 30 godina, se, pazi sad, i DAN-DANAS negira.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:38Stvar ljudskosti a ne necega sto je bilo prije 30 ili 500 godina.
Tu šuplju više nećete prodavati, dok god smo živi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kakve veze taj screenshot ima s mojim upisom? Samo se čudim kako sad opet netko piše da je Vedrana ubila policija, kad su prvi iskazi vaših bili da ga je ubila policija, pa kadu su skontali da nema šanse da će itko iz policije odgovarati za ubojstvo promijenili iskaz i svjedočili da ga je ubio Oliver, nebi li bar netko, pa makar taj netko bio nevin ležao radi ubojstva?! Taj screenshot nema nikakve veze s mojim upisom.Zutti je napisao/la: ↑05 maj 2023, 10:23Da se ne ponavljamo i da se ne vrti prica ponovo jer priznat istinu ne zelis. Mislim da ovaj screenshot sa kraja dokumentarca govori dovoljno toga.
A što se tiče samom screena, u ovako montiranom i lažljivom dokumentarcu nitko normalan ne želi sudjelovati, iako određeni sa tog screena nisu uopće ni pozivani da sudjeluju a ime im se nalazi kao da nisu željeli sudjelovati.

E sestru ti namontiram.Imp je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:43Kakve veze taj screenshot ima s mojim upisom? Samo se čudim kako sad opet netko piše da je Vedrana ubila policija, kad su prvi iskazi vaših bili da ga je ubila policija, pa kadu su skontali da nema šanse da će itko iz policije odgovarati za ubojstvo promijenili iskaz i svjedočili da ga je ubio Oliver, nebi li bar netko, pa makar taj netko bio nevin ležao radi ubojstva?! Taj screenshot nema nikakve veze s mojim upisom.
A što se tiče samom screena, u ovako montiranom i lažljivom dokumentarcu nitko normalan ne želi sudjelovati, iako određeni sa tog screena nisu uopće ni pozivani da sudjeluju a ime im se nalazi kao da nisu željeli sudjelovati.![]()
![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Vi iz Listice ste inace poznati po istinoljublju. Generacijski.
- FKS -
Istina se vrlo dobro zna, a pravda će kad tad doći aBd.
Dovoljno si rekao sa ovim "pa kad su vaši skontali da nema sanse da neko iz policije odgovara.."

I malo sam ti se nagovorio kako si zaslužio
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Pa evo kad se istina vrlo dobro zna, da čujem, tko je ubio Vedrana, policija ili Oliver?
Eto nagovori mi još. Poakaži svoju kulturu i civilizacijska dostignuća.

Ne igrate na Kosevu. Necete biti prisutni na pocetku utakmice u Banjaluci. Ti ispred TV-a pjevaj.Dovoljan je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:40Ja ću pjevati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:38Otisli ste daleko nevino nastradala djeca nemaju nikakve veze sa ratom koji je bio zavrsio prije trideset godina i oni zasluzuju da se izdvoji minuta suosjecanja za njih isto kao sto su naprimjer u Partizanu izdvojili za Osima kada je preminuo
Stvar ljudskosti a ne necega sto je bilo prije 30 ili 500 godina. Sta vise niko vas ne tjera da se ustanete ostanite sjediti ko zeli neka oda pocast![]()
Koji si ti bolesnik.
Samo jos fali da napises kako ga niko u Listici nije ubio. vec je sam sebi oduzeo zivot

https://bs.wikipedia.org/wiki/Ad_hominemlet3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:59Koji si ti bolesnik.
Samo jos fali da napises kako ga niko u Listici nije ubio. vec je sam sebi oduzeo zivot![]()
Ad_hominem i inputiranje nikad izgovorenih riječi sugovorniku su najbolji argumenti koje imaš? Lijepo.

Zadnja izmjena: Imp, dana/u 05 maj 2023, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ubila ga je policija. A vi ste mu pjevali da se javi. To su vaša kulturna i civilizacijska dostignuća. Ista će vas stići kad tad, kunem ti se.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo civilizovano i kulturno mi reci kako je moguće da napišeš da NEMA ŠANSE DA POLICIJA ODGOVARA. Da li je to policija ZHK oslobođena odgovornosti?

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Apsolutno treba ispostovati i minutu sutnje i odati počast nevino ubijenoj djeci.AvantiBL je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:55Kako ste samo umnoporemećeni svi vi koji osporavate minutu šutnje, pa jeste li svjesni da je osmero DJECE ni krivo ni dužno ubijeno, minut ćutnje je najmanje što se može uraditi.
I nemojte mi počinjati odmah priče o ratu, tome nije mjesto ovdje, i srpske djece je puno stradalo isto kao i muslimanske, nešto ne pamtim da su se muslimani nešto izvinjavali (kao ni Srbi).
Samo zamislite kakvu će to sliku sa stadiona u BiH poslati ako se izviždi ta minuta šutnje, to automatski govori koliko su poželjni Srbi u BiH.
Imam pitanje za tebe, jel vidis kolika je tuga i koliko patnje porodicama je nanešeno zbog 8 ubistava.? Možeš li zamisliti bol Bosnjaka koji su prezivljeli logore, genocid i masovna streljana? Vi Srbi danas skandirate imena zločinaca na stadionu. Zamisli tu monstruoznost.
Da li bi te povredilo da se tokom minute sutnje ori Kosta Kosta heroj a ne zločinac? E pa to Srbi rade svakodnevno sa 10000x većom težinom zbog hiljadu puta većeg broja NEVINO STRADALIH U GENOCIDU.
Ubiti skoro 2000 djece u Sarajevu..strašno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zašto su HZ na sudu svjedočile da ga nije ubila policija?

Pa ja mogu to napisati, jer je istraga vođena u tome smijeru. Ne opravdavam to, ne kažem da je trebalo tako postupiti. Samo mi je smiješno da ovi koji kao traže istinu, nakon što vide da se ne mogu izboriti za svoje prvobitne iskaze, iste mijenjaju, i lažu, u borbi za istinu, samo da bi eto netko završio u zatvoru. Zar je istina i pravda da netko odgovara, zar nebi trebao biti cilj da odgovara krivac, a ne bilo tko?
Imam razloga da mrzim,ali neću da se spuštamo na nivo zločinaca koji su klali i ubijali po BiH! Naprotiv ljude dijelom na ljude i neljude i tako djecu učim,ali moja djeca znaju ko je počinio genocid u Srebrenici,ko je pobio 1600 djece u Sarajevu,102 djece u Prijedoru,znaju za Ahmiće,Stupni Do!Ali znaju i za Grabovici i Kazane!Isto tako znaju da je zločin od Srpske i Hrvatske strane bio organiziran i planiran,da je zločin i Grabovici nije isplanirala država ni Bošnjački narod ,već kriminalci i drogeraši!I to se neće zaboraviti niti smije niti treba!A vi raspravljate treba li nevinoj djeci minuta šutnje,eto u kakvom ste stanju!Treba i mora biti,jer uvijek treba pokazati razliku između čovjeka i nečovjeka (****)!Ne smije se dozvoliti da budemo kao zločinci,nikada!
Pamtimo ,čuvajmo sjećanje ali ne budimo kao oni!
Pamtimo ,čuvajmo sjećanje ali ne budimo kao oni!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pokvaren i licemjeran si do bola, sto me i ne cudi.Imp je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:02
https://bs.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
Ad_hominem i inputiranje nikad izgovorenih riječi sugovorniku su najbolji argumenti koje imaš? Lijepo.![]()
U Listici skoro 15 godiina vlada Omerta, zavjet sutnje, da se ne bi nikad otkrio ubica Vedrana, pokusavaju zataskati to ubistvo na sve nacine, a ti se po sportskm forumima pravis lud i ispitujes ko bi to mogao biti

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, HyperOS, itatabisine, mnon46 i 32 gosta.