Kup BiH 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2022/2023
Lijepo bi bilo od FK Velež da organizuje voz za ovu utakmicu.
Znaci Velezu pola zapadne tribine 3000 ulaznica. Zrinjski sjever 2000 plus 1000 istok. Ogroman tampon na zapadu prema sjevernoj tribini (pola zapada). Najvise sto se moglo uraditi s obzirom na visoki rizik.
Jedino bolje rijesenje po mom misljenju je kosevo. Mozes podijeliti klubovima po 10k ulaznica i jos imati ogromne tampon zone. Sigurno tu svoje prste ima i mup, lakse im je osigurati 6k ljudi nego 20k.
Jedino bolje rijesenje po mom misljenju je kosevo. Mozes podijeliti klubovima po 10k ulaznica i jos imati ogromne tampon zone. Sigurno tu svoje prste ima i mup, lakse im je osigurati 6k ljudi nego 20k.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
5+ sati putovanja vozom ili oko 3-3ipo sata autobusima i kombijima? Meni se zgadilo prosle godine.VictoriasFikret je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:07Lijepo bi bilo od FK Velež da organizuje voz za ovu utakmicu.
#musvdg
Hoce li neutralni navijaci moci doci na utakmicu?
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
jel ovo citat odnekud, službeno ovako ide?Ado1922 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:56Navijači kluba FK Velež i Red Army će putovati trasom Mostar-Jablanica-Konjic-Sarajevo-Zenica dok će navijači HŠK Zrinjski i Ultrasi putovati rutom Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno-Travnik-Vitez-Zenica
navijačima će biti dozvoljeno putovanje kombijima i autobusima.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
I sam si svjestan da to zavisi od pozicija na tabeli. Pitaj ovo isto 12.5. nekad iza 22h.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Ma ne, ne zanima me kako gledate rezultatski, nego ko bi voljeli da osvoji, uzmi da ste obezbjedili Europu ili ispali iz utrkeCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:02I sam si svjestan da to zavisi od pozicija na tabeli. Pitaj ovo isto 12.5. nekad iza 22h.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Zrinjski naravno. Zasluzili su ljudi. Najbolji igraci, najljepsa igra, bez kalkulacija, plus nesto ne znam ni da im se silji kao ostalima. I naravno da me boli briga sto su HŠK, kazem kako je najpravednije.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:12Ma ne, ne zanima me kako gledate rezultatski, nego ko bi voljeli da osvoji, uzmi da ste obezbjedili Europu ili ispali iz utrkeCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:02I sam si svjestan da to zavisi od pozicija na tabeli. Pitaj ovo isto 12.5. nekad iza 22h.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Bljesakmostar_mo je napisao/la: ↑05 maj 2023, 15:01jel ovo citat odnekud, službeno ovako ide?Ado1922 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:56Navijači kluba FK Velež i Red Army će putovati trasom Mostar-Jablanica-Konjic-Sarajevo-Zenica dok će navijači HŠK Zrinjski i Ultrasi putovati rutom Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno-Travnik-Vitez-Zenica
navijačima će biti dozvoljeno putovanje kombijima i autobusima.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Zavisi sve od stanja na tabeli. Ovako je rezultat, barem meni, potpuno nebitanGrgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma mislim da je većina za Velež generalno, da su uslovi u smislu stanja na tabeli nevažni. Ovako, vjerujem da će Željovci ipak priželjkivati pobjedu Zrinjskog, dok imaju šansu za Evropu kao 4. Ista stvar vrijedi i za navijače Sarajeva, ako se zakuha.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Meni bi, i u slučaju da Sarajevo obezbijedi izlazak u Evropu do tada, draže bilo da Zrinjski dobije.
Sa ili bez vaše podrške kup je naš
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Željo nije kandidat za evropska takmičenja, pa nemam razloga da navijam za bilo koga. Da jeste, da nam igrači nisu bili **** u ključnim utakmicama kao što uvijek budu, navijao bih da Zrinjski pobjedi, sve za korist mog kluba naravno. Ovako, ne navijam ni za koga. Da igramo mi protiv Sarajeva, navijači Veleža i Zrinjskog bi navijali za Sarajevo. Da igramo mi protiv Zrinjskog, ne svi ali dobar dio navijača Veleža bi navijao za Zrinjski, a svi navijači Sarajeva za Zrinjski. Isto tako, da igramo mi protiv Veleža dobar dio navijača Zrinjskog bi navijao za Velež, a pogotovo navijači Sarajeva koji ih najviše simpatišu.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Svi koji navijaju protiv nas imaju pravo da navijaju protiv nas, kao što i ja imam pravo da ne simpatišem njihove klubove. Sam izraz "simpatičan klub" mi nema toliko smisla, Real Madrid nije simpatičan klub pa je najuspješniji na svijetu. Nije ni Bayern simpatičan pa je drugi najuspješniji na svijetu. Ne treba biti simpatičan, treba pobjeđivat, a kada pobjeđuješ boli te **** ko te simpatiše, a ko ne simpatiše. Isto kao što svakog navijača Veleža i Zrinjskog boli **** što neću navijati ni za koga od njih, a i treba da bude tako. Bitna je samo pobjeda i onog ko pobjedi boli **** ko je navijao za njega, a ko za njegovog protivnika koji je izgubio.
Pio sam kafe sa ljudima koji navijaju za Velež, a pio sam kafe i sa ljudima koji navijaju za Zrinjski. Kada igraju jedni protiv drugih ponašam se kao i uvijek - navijam onako kako odgovara Želji. Ovdje mi ništa ne znači pobjeda ni jednih ni drugih. Tako je i u većini slučajeva bilo.
Samo mi nije jasno zašto nekakva grupa osoba koje bi trebale da budu nebitne određuju da li će južna tribina biti zatvorena. Ne mogu da se rasporede navijači kao što se u čitavom svijetu mogu rasporediti na finalnim utakmicama zato što ljudi koji nemaju veze sa utakmicom određuju koja će tribina biti otvorena, a koja zatvorena. Nadam se da će ovo biti posljednje finale na Bilinom Polju, nebitno gdje bi moglo biti slijedeće.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 05 maj 2023, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad u životu ne bi navijali za svinjski
Zato sam dobro pazio da naglasim da ne bi svi. Najpametnije je da navijaš kako tvom klubu odgovara, a ako tvom klubu ništa ne znači da te boli ****. Međutim kada bi mogao kako pregledati temu "Premijer liga BiH - aktuelno" vidio bi zašto sam napisao ovo što sam pisao, ali nemoguće je da toliko toga pregledaš, ako si pratio jasno ti je.
Svakako će pobjedit ko bude bolji, a ne onaj za koga ja budem navijao ili ne navijao.
Pod broj jedan: klub upravlja stadionom.Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 16:44Željo nije kandidat za evropska takmičenja, pa nemam razloga da navijam za bilo koga. Da jeste, da nam igrači nisu bili **** u ključnim utakmicama kao što uvijek budu, navijao bih da Zrinjski pobjedi, sve za korist mog kluba naravno. Ovako, ne navijam ni za koga. Da igramo mi protiv Sarajeva, navijači Veleža i Zrinjskog bi navijali za Sarajevo. Da igramo mi protiv Zrinjskog, ne svi ali dobar dio navijača Veleža bi navijao za Zrinjski, a svi navijači Sarajeva za Zrinjski. Isto tako, da igramo mi protiv Veleža dobar dio navijača Zrinjskog bi navijao za Velež, a pogotovo navijači Sarajeva koji ih najviše simpatišu.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Svi koji navijaju protiv nas imaju pravo da navijaju protiv nas, kao što i ja imam pravo da ne simpatišem njihove klubove. Sam izraz "simpatičan klub" mi nema toliko smisla, Real Madrid nije simpatičan klub pa je najuspješniji na svijetu. Nije ni Bayern simpatičan pa je drugi najuspješniji na svijetu. Ne treba biti simpatičan, treba pobjeđivat, a kada pobjeđuješ boli te **** ko te simpatiše, a ko ne simpatiše. Isto kao što svakog navijača Veleža i Zrinjskog boli **** što neću navijati ni za koga od njih, a i treba da bude tako. Bitna je samo pobjeda i onog ko pobjedi boli **** ko je navijao za njega, a ko za njegovog protivnika koji je izgubio.
Pio sam kafe sa ljudima koji navijaju za Velež, a pio sam kafe i sa ljudima koji navijaju za Zrinjski. Kada igraju jedni protiv drugih ponašam se kao i uvijek - navijam onako kako odgovara Želji. Ovdje mi ništa ne znači pobjeda ni jednih ni drugih. Tako je i u većini slučajeva bilo.
Samo mi nije jasno zašto nekakva grupa osoba koje bi trebale da budu nebitne određuju da li će južna tribina biti zatvorena. Ne mogu da se rasporede navijači kao što se u čitavom svijetu mogu rasporediti na finalnim utakmicama zato što ljudi koji nemaju veze sa utakmicom određuju koja će tribina biti otvorena, a koja zatvorena. Nadam se da će ovo biti posljednje finale na Bilinom Polju, nebitno gdje bi moglo biti slijedeće.
Pod broj dva: klub diktira uslove rentanja stadiona
Pod broj tri: ukoliko se savezu ne svidjaju uslovi, neka renta neki drugi stadion
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pod broj četiri pustite neutralne Zeničane na jug da ne bude prazan. Ružno je pogledati u praznu tribinu.Truhlo je napisao/la: ↑05 maj 2023, 17:34Pod broj jedan: klub upravlja stadionom.Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 16:44Željo nije kandidat za evropska takmičenja, pa nemam razloga da navijam za bilo koga. Da jeste, da nam igrači nisu bili **** u ključnim utakmicama kao što uvijek budu, navijao bih da Zrinjski pobjedi, sve za korist mog kluba naravno. Ovako, ne navijam ni za koga. Da igramo mi protiv Sarajeva, navijači Veleža i Zrinjskog bi navijali za Sarajevo. Da igramo mi protiv Zrinjskog, ne svi ali dobar dio navijača Veleža bi navijao za Zrinjski, a svi navijači Sarajeva za Zrinjski. Isto tako, da igramo mi protiv Veleža dobar dio navijača Zrinjskog bi navijao za Velež, a pogotovo navijači Sarajeva koji ih najviše simpatišu.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 maj 2023, 14:57Pitanje za pitare i željovce, za koga ste u finalu? Za sve druge od prilike znam odgovor.
Pod broj dva: klub diktira uslove rentanja stadiona
Pod broj tri: ukoliko se savezu ne svidjaju uslovi, neka renta neki drugi stadion
Nešto kontam možda će savez okačit onu mtel ceradu preko juga ili kelme

Zenica, lenta crvena stize po duplu krunu 

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.